Şimdi Ara

Orjinale başlamak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2 interlude ve ondan öncekileri gerçekten iyi bilirim. Ama craft quest vs. çok yaptığım şeyler değildir. Nobless sub dışında :D

Gracia Freya H5 bunlarıda hep pvp olarak oynadım.

Ama orjinale başlamak istiyorum.

Hayatım boyunca hiç mana potsuz kalmadım :D (ne demek istediğim anlaşılmıştır)

-Hangi serverda başlamalıyım ?(oyuna para vermem. belki veririm çok sararsa belli olmaz :))

-Oynayan arkadaşlar var mı?

-Oynuyorsanız nerdesiniz ve size katılabilir miyim?

-Başlarsak 2 kişi başlıyacağız, önerdiğiniz classlar var mı?

-Ve ben bu awakening olayını anlamadım kamaelle doombringerla human paladinin bir farkı kalmıyor mu? şu olayıda açıklarsanız çok sevinirim.

Oynayan bize oyunda gerçekten yardımcı olabilecek adamlar varsa biz geliriz. Oyunu bilmiyo değiliz sadece 85ten 99a çok yabancı kaldık :)

Teşekkürler

(başlamak isteme sebebimiz sürekli server arayıp 1 -2 ay sonra o serverin kapanmasıyla hüsrana uğramaktan bıkmamız. varsın mana potumuz olmasın elvenden recharge alalım yetti artık arayış;p)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterbasy10 -- 22 Temmuz 2012; 22:46:26 >

• Ve Bu Mentor Sistemide neyin nesidir ?

Bilmiyorum kusra bakmayın ve ingilizce kaynaklarla kasmak istemiyorum kendimi :D

(ve clienti indirdiğim server farkedermi bu ncwest east cartcurt ..=)_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterbasy10 -- 22 Temmuz 2012; 22:51:55 >
  • Shilen e gelin turk clanimiz var mentor clana girince alabiliryorsun ve sana lvl 86 ya kadar gerekli tum bufflari suresiz veriyor extradan % 200 exp bonus aliyorsun

Class onerim soyle olur eger mage acarsaniz mana sorunu var ama tum classlar dengeli biri birinden ustun deyil hizli lvl kasmak istiyorsaniz spell singer (sps)
    spell howler fln oneririm ama pvp derseniz bisop diyorlar 86 olunca en cok aranan char oluyormus pvp lerde hic olmuyormus
    Titan,warlod acip farm ve exp de kasabilirsiniz farm exp kasmak icin ideal olabilyorlar
  • Hayatım boyunca hiç mana potsuz kalmadım :D (ne demek istediğim anlaşılmıştır)

Mage açmazsan mana sorunun olmaz mana sorununu yaşayabilceğin tek 2 class var mage healer gerisinde sorun yaşamazsn

Hangi serverda başlamalıyım ?(oyuna para vermem. belki veririm çok sararsa belli olmaz :))

Oyuna para ver yada verme l2 innovada oynanır ncbotta değil

Oynayan arkadaşlar var mı?

Oynayan arkadaşlar var olmazmı 2 tarafdada genellde ncsofta oynayan arkadaşlar gerçekten oyun sardıkdan sonra innovaya dönüyor

Oynuyorsanız nerdesiniz ve size katılabilir miyim?

Bize elbetteli katılabilirsin ancak bizim karakterler biraz endgame oldu baya bi cabalamanız gerekiyor ama önemli olan muhabbet dayanışma yanlız kalmadıkça bu oyun sonuna kadar gidiyor gerisi hikaye

-Ve ben bu awakening olayını anlamadım kamaelle doombringerla human paladinin bir farkı kalmıyor mu? şu olayıda açıklarsanız çok sevinirim.

Karakter arasında racial skillerden başka fark kalmıyor aweken oldukdan sonra olan 35 farklı class 8 ana classına geçiyor

Oynayan bize oyunda gerçekten yardımcı olabilecek adamlar varsa biz geliriz. Oyunu bilmiyo değiliz sadece 85ten 99a çok yabancı kaldık :)

Oyunda hertürlü bilgiyi edinebilirsin zaten her ne kadar size canı gönülden yardımcı olucak çok kişi olsada artık bıkmışlar bu yüzden herkez temkinli gerçekten bir çok arkadaş buna bende dahil sıkıldık böyle tiplerden yani kimse senin cabanı görmeden sana yardım etmez ettikte noldu yarıyolda bıraktılar insanları

Ve Bu Mentor Sistemide neyin nesidir ?
    Mentor bi nevi usta-çırak ilişkisi o seni çırağı ilan eder buff onun sayesinde sen 4 5 tane buff ve %200 xp alırsın 86 ya oda senin her level atlatmandan item kazanarak shopdan item alır

2 serverinde clientleri ayrı

Server konusunda ınnovada mentor yok ncwestte var ama ncwestde var diye bu senin seçimin olmasın çünkü mentorla 1 haftada 86 kasmak bir beceri değil malesef ve senin zaten bildiğin kısım yazdığın kadarıyla asıl olay zaten ordan sonra başlıyor zaten mentor sadece 86 ya kadar %200 veriyor sonrasonda 1x olarak kasıcaksınız buda zaten hayal ettiğiniz yada görmek bilmek istediğiniz o lv aralığının görmek için e n az bi 6 ay geçirmek demek ama ınnovada bu süre daha kısa premium account alarak her lvde %200 xp ile geziyosunuz ha diyosun para vermem o senin bileceğin iş bi abimizde bizle beraber başladı premium almadı hiç o 93 lv iken biz 96 97 olduk fark bu sadece akşamları oynayan işi güçü olan insan için bu süre 3 4 ay sürdü oyunu daha önce hiç bilmeyen arkadaşlarımız bizden sonra başladılar ve bizle aynı leveldeler şuan biri 96 tank dieri 95 healer

şimdi kısaca innova / ncsoft
    Bot yok / var
    Rmt Yok / var (Rmt real money trading yani oyun içi adena satılması sitelerce )
    Premium var /yok
    mentor yok / var

Lütfen bunu reklam olarak algılamayın nacizane kendi bildiklerimi ve fikirlerimi paylaştım inş arkadaşa yardımcı olur

• Abi eline sağlık çok iyi bir yazı olmuş, yönetici arkadaşlardan bunu gören olursa üst konu yapması faydalı olur, çünki genelde bu tarz sorular çok oluyor, bu yazı gayet açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Mage açmazsan mana sorunun olmaz mana sorununu yaşayabilceğin tek 2 class var mage healer gerisinde sorun yaşamazsn

Hangi serverda başlamalıyım ?(oyuna para vermem. belki veririm çok sararsa belli olmaz :))

Oynayan arkadaşlar var olmazmı 2 tarafdada genellde ncsofta oynayan arkadaşlar gerçekten oyun sardıkdan sonra innovaya dönüyor

Bize elbetteli katılabilirsin ancak bizim karakterler biraz endgame oldu baya bi cabalamanız gerekiyor ama önemli olan muhabbet dayanışma yanlız kalmadıkça bu oyun sonuna kadar gidiyor gerisi hikaye

Karakter arasında racial skillerden başka fark kalmıyor aweken oldukdan sonra olan 35 farklı class 8 ana classına geçiyor

Oyunda hertürlü bilgiyi edinebilirsin zaten her ne kadar size canı gönülden yardımcı olucak çok kişi olsada artık bıkmışlar bu yüzden herkez temkinli gerçekten bir çok arkadaş buna bende dahil sıkıldık böyle tiplerden yani kimse senin cabanı görmeden sana yardım etmez ettikte noldu yarıyolda bıraktılar insanları

Mentor bi nevi usta-çırak ilişkisi o seni çırağı ilan eder buff onun sayesinde sen 4 5 tane buff ve %200 xp alırsın 86 ya oda senin her level atlatmandan item kazanarak shopdan item alır

Server konusunda ınnovada mentor yok ncwestte var ama ncwestde var diye bu senin seçimin olmasın çünkü mentorla 1 haftada 86 kasmak bir beceri değil malesef ve senin zaten bildiğin kısım yazdığın kadarıyla asıl olay zaten ordan sonra başlıyor zaten mentor sadece 86 ya kadar %200 veriyor sonrasonda 1x olarak kasıcaksınız buda zaten hayal ettiğiniz yada görmek bilmek istediğiniz o lv aralığının görmek için e n az bi 6 ay geçirmek demek ama ınnovada bu süre daha kısa premium account alarak her lvde %200 xp ile geziyosunuz ha diyosun para vermem o senin bileceğin iş bi abimizde bizle beraber başladı premium almadı hiç o 93 lv iken biz 96 97 olduk fark bu sadece akşamları oynayan işi güçü olan insan için bu süre 3 4 ay sürdü oyunu daha önce hiç bilmeyen arkadaşlarımız bizden sonra başladılar ve bizle aynı leveldeler şuan biri 96 tank dieri 95 healer

Bot yok / var
    Premium var /yok
    mentor yok / var

Lütfen bunu reklam olarak algılamayın nacizane kendi bildiklerimi ve fikirlerimi paylaştım inş arkadaşa yardımcı olur

ya arkadaşım ncsofta bot fln var diyorsun nerede o botlar ? ben şahsen açtım aninda banlandi charlarin 2side bilmeden bok atip durma. mentor sistemi olmayan exp kasma sadece paraya dayalı bir sistem kullanan serverdir innova. daha gecenlrde siz yapmıyormuydunuz power lvl reklamı ? ne oldu işlerinizmi kesat ? bizim servere gelen arkadaşları ücretsiz! karşılık beklemeden kasıyoruz. sizin gibi para isteyerek değil. hiç oynamadığın server hakkında her zaman atıp tutuyorsun yok lag varmış yok bot varmış. nerede o lag ? bende nie yok ? nerede o botlar ? ben nie görmüyorum ?

• Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim de 6 ayı duydum vazgeçtim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

quote:

Bot yok / var
    Premium var /yok
    mentor yok / var

ya arkadaşım ncsofta bot fln var diyorsun nerede o botlar ? ben şahsen açtım aninda banlandi charlarin 2side bilmeden bok atip durma. mentor sistemi olmayan exp kasma sadece paraya dayalı bir sistem kullanan serverdir innova. daha gecenlrde siz yapmıyormuydunuz power lvl reklamı ? ne oldu işlerinizmi kesat ? bizim servere gelen arkadaşları ücretsiz! karşılık beklemeden kasıyoruz. sizin gibi para isteyerek değil. hiç oynamadığın server hakkında her zaman atıp tutuyorsun yok lag varmış yok bot varmış. nerede o lag ? bende nie yok ? nerede o botlar ? ben nie görmüyorum ?

Kesinlikle katiliyorum ! oyunda bot,lag fln yok oyuna girip gormeden sallayip durmayin innova tamamen para ustune kurulmus bi sw ncsoft u kotuleyipde milletin kafasini bulandirma!

Arkadasin dedigi gibi Shilen e gelenleri karsiliksiz her turlu yardimi yapiyoruz yeterki turkler bi bolgede yogunlassin

Birde shilende 86 ya gelmen 1 2 haftani alir ama 96 97 ye gelmen 6 ay surebilir saten 96 95 lvl ler abartiya kaciyor 86 olmaya bak gerisi kendiginden gelir hemen gozun korkmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 23 Temmuz 2012; 17:18:04 >

• Innova Premium accounta dayalı sistem götürüyor elemanın dediği gibi her ay parayı verirsen %200 daha fazla exp ile geziyorsun adamlar 93 ken sen 96-97 oluyorsun. O 3-4 level aralığını kasman en az 4 ay fark yaratır. Para vermeyen tarafsın diyelim 4 ayda 93 olduysan 97 olmak için de bir bu kadar kasıyorsun. Adam sana 2kat fark koymuş oluyor. Tabi Ncsoftta böyle bir durum olmadığı için herkes bu level aralığını eşit emekle kasıyor. Paralı ile parasızın farkını Innova da yaşarsın. 86 levele kadar 1 haftada kasmak marifet değil oyun zaten bundan sonra başlıyor demiş, evet oyun 85-86dan sonra başlıyor ve adam buraya kadar 1-2 ay uğraşıyorsa asıl oyunun zevkini çıkaracağı zaman oyundan bıkıyor. Relax bi şekilde 85ine kasar awaken olursun ondan sonra zaten her gün gireceğin instanceler, dailyler başlıyor. Asıl 85 sonrası oyuna kasıcaksın öncesinde değil. Ncsoftta herkes 40 levelden sonra mentor ile kasıyor. %200 expini alıyorsun 5kuruş para da vermiyorsun paşalar gibi levelini alıyorsun. Innova mentor sistemi getirmiyor çünkü Premium account olayı işlemez getirdiği andan itibaren kazancını ortadan kaldırmış olur. Ncsoftta arkadaşın varsa sana mentorluk veriyor teşekkür edip oyununa devam ediyorsun. Arkadaşın yoksa Adende 1 defa yaz sana mentor vericek biri mutlaka bulunur çünkü sen %200 exp alırken mentorunda senin sayende %3 fazla exp alıyor. Ncsoftta premium alıp %200 ü koyma durumu olmadığı için 90 ve üzeri levellerde %3ün bile önemi yüksek. Mentorun senin üzerinden item kazanıyor demiş, sen level aldıkça mentorun Mentee Coin kazanıyor bunları biriktirip npcye gidiyorsun en fazla alabildiğin şey armor-weapon enchant scroll. Oyun içi değeri armor scrollun 1m weapon scrollun 10m. Biz zamanında oyuna başlayan Türklere beleş mentorluk verirken adamlar 30-40 m den tek slotu satıyorlardı. Mentorunun senden maddi yönde bir kazancı yok. Daha doğrusu biz böyle bir kazanç gözetmiyoruz her türlü itemimiz bolca adenamız var zaten üzerine biz yardım ediyoruz ihtiyacı olanlara. Yani kısacası bizim tarafta bi teşekkür bize yetiyor. Innova ya gidiyorsan her ay paranı verip paşa paşa oynucaksın yada para veren adamın sana 2kat fark atmasına göz yumucaksın fark burada. Oyun sardıktan sonra genelde Ncsoftu bırakıp innovaya dönüyorlar demiş arkadaş. Bize de çok gelen oldu ama şu şekilde: Innova daki ortam sarmadı yardımlaşma 0, herkes kendi kafasında takılıyor kimsenin kimseye faydası yok diyerek. Arkadaş burada kendine müşteri arıyor. Goldboy'un dediği gibi geçenlerde Plvl satıyordu eleman. Kendisi de diyor zaten onlar artık endgame olmuşlar seninle adamın bir alakası yok, olay tamamen duygusal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 23 Temmuz 2012; 17:37:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Innova Premium accounta dayalı sistem götürüyor elemanın dediği gibi her ay parayı verirsen %200 daha fazla exp ile geziyorsun adamlar 93 ken sen 96-97 oluyorsun. O 3-4 level aralığını kasman en az 4 ay fark yaratır. Para vermeyen tarafsın diyelim 4 ayda 93 olduysan 97 olmak için de bir bu kadar kasıyorsun. Adam sana 2kat fark koymuş oluyor. Tabi Ncsoftta böyle bir durum olmadığı için herkes bu level aralığını eşit emekle kasıyor. Paralı ile parasızın farkını Innova da yaşarsın. 86 levele kadar 1 haftada kasmak marifet değil oyun zaten bundan sonra başlıyor demiş, evet oyun 85-86dan sonra başlıyor ve adam buraya kadar 1-2 ay uğraşıyorsa asıl oyunun zevkini çıkaracağı zaman oyundan bıkıyor. Relax bi şekilde 85ine kasar awaken olursun ondan sonra zaten her gün gireceğin instanceler, dailyler başlıyor. Asıl 85 sonrası oyuna kasıcaksın öncesinde değil. Ncsoftta herkes 40 levelden sonra mentor ile kasıyor. %200 expini alıyorsun 5kuruş para da vermiyorsun paşalar gibi levelini alıyorsun. Innova mentor sistemi getirmiyor çünkü Premium account olayı işlemez getirdiği andan itibaren kazancını ortadan kaldırmış olur. Ncsoftta arkadaşın varsa sana mentorluk veriyor teşekkür edip oyununa devam ediyorsun. Arkadaşın yoksa Adende 1 defa yaz sana mentor vericek biri mutlaka bulunur çünkü sen %200 exp alırken mentorunda senin sayende %3 fazla exp alıyor. Ncsoftta premium alıp %200 ü koyma durumu olmadığı için 90 ve üzeri levellerde %3ün bile önemi yüksek. Mentorun senin üzerinden item kazanıyor demiş, sen level aldıkça mentorun Mentee Coin kazanıyor bunları biriktirip npcye gidiyorsun en fazla alabildiğin şey armor-weapon enchant scroll. Oyun içi değeri armor scrollun 1m weapon scrollun 10m. Biz zamanında oyuna başlayan Türklere beleş mentorluk verirken adamlar 30-40 m den tek slotu satıyorlardı. Mentorunun senden maddi yönde bir kazancı yok. Daha doğrusu biz böyle bir kazanç gözetmiyoruz her türlü itemimiz bolca adenamız var zaten üzerine biz yardım ediyoruz ihtiyacı olanlara. Yani kısacası bizim tarafta bi teşekkür bize yetiyor. Innova ya gidiyorsan her ay paranı verip paşa paşa oynucaksın yada para veren adamın sana 2kat fark atmasına göz yumucaksın fark burada. Oyun sardıktan sonra genelde Ncsoftu bırakıp innovaya dönüyorlar demiş arkadaş. Bize de çok gelen oldu ama şu şekilde: Innova daki ortam sarmadı yardımlaşma 0, herkes kendi kafasında takılıyor kimsenin kimseye faydası yok diyerek. Arkadaş burada kendine müşteri arıyor. Goldboy'un dediği gibi geçenlerde Plvl satıyordu eleman. Kendisi de diyor zaten onlar artık endgame olmuşlar seninle adamın bir alakası yok, olay tamamen duygusal

bu cvp yorumun üstüne bi bardak soğuk su içsin arkadaş :) son olarakta benim düşüncem bizim oynadığımız bir oyun türkleye yardım etmek en büyük zevkim benim sizin gibi turkleri skmk değil. 11 12 tane yeni türk arkadaş başladı 90 lvl char var yeni char actım sırf onlari kasmak onlarla takılmak için. amacımız bişeylerden para gütmek değil. oyundan zevk almak.

• quote:

quote:

Bot yok / var
    Premium var /yok
    mentor yok / var

Alıntıları Göster
    Arkadaş hiç bir bilgin yokken bot konusunda lütfen konuşma boş yere z-ranger al bot varmı yokmu görürsün daha bot slotlarını bile bilmiyorsun ötüyorsun ayrıca lag konusunda en ufak bi bilgin yok bi test et bakalım speedtest.net e gir bak sonuçlara tabi bilgin varsa yoksa onuda ben senin yerine açar anlatırım ve bot içinde ufak bi tutorial hazırlarım sizin için ve p.level reklamı bizim ne işimiz olur plevel ile o işi yapan arkadaşı 1 kere bile görmedim ben :D yani yapmayın hiç birşey bilmeden suçlamayın kimseyi ramazan mübarek ayda günahtır yani bilip bilmeden işkembeden sallıyorsunuz. goldboy hem cahilsin hem iftira ediyosun ayıptır yapmayın. karen sana gelince yani benim dediklerimi insanlara açtığıni için ve tekrar yazdığın için teşekkür onlar anlamıyordu zaten benim ne yazdığımı :D

• quote:

Arkadaş hiç bir bilgin yokken bot konusunda lütfen konuşma boş yere z-ranger al bot varmı yokmu görürsün daha bot slotlarını bile bilmiyorsun ötüyorsun ayrıca lag konusunda en ufak bi bilgin yok bi test et bakalım speedtest.net e gir bak sonuçlara tabi bilgin varsa yoksa onuda ben senin yerine açar anlatırım ve bot içinde ufak bi tutorial hazırlarım sizin için ve p.level reklamı bizim ne işimiz olur plevel ile o işi yapan arkadaşı 1 kere bile görmedim ben :D yani yapmayın hiç birşey bilmeden suçlamayın kimseyi ramazan mübarek ayda günahtır yani bilip bilmeden işkembeden sallıyorsunuz. goldboy hem cahilsin hem iftira ediyosun ayıptır yapmayın. karen sana gelince yani benim dediklerimi insanlara açtığıni için ve tekrar yazdığın için teşekkür onlar anlamıyordu zaten benim ne yazdığımı :D

anlat bakalim zoneleri nerelermis ? ben diyorum ki bot kullanirsin bende kullandm ama banlanirsin benim gibi. içinde patlar sonra. kullanan illaki vardır ama bundan bizene ? pvp botu diye bişey tutturmuşsun yok öyle bişey. lagi da test etmeme gerke yok 4 tane l2 açık 0 kasma 0 donma. o lag konusu her kimse onun pc ayarlarıyla internetiyle alakalıdır. ya oyun açıkken download yapıyodur yada interneti yavaştır. aylardır oynadığım oyunu bana anlatma. sen kendi çöplüğünde takıl biz kendi çöplüğümüzde. ama sen çöplüğünde takılırken bizimkine bok atma sonra sende izi kalır..

• yaw karen ile goldboy un yazılarını okurken gerçekten iyi vakit geçirdim, şöyleki gülmekten ölecektim az kalsın:) öncelikle bu tebessümü yaşattığınız için teşekkür ederim her ikinizede. ben şu yada bu kişi bunu dedi demicem ancak bir kaç noktaya açıklama getirmek isterim. Buradaki amacım ephyon ile birlikte oynamışlığım olduğu için onu savunmak amacında değilim ki ne ben nede o power lvl ile ilgili bir tane reklam amaçlı yazı yazmadık, yazdıysak bulun linkini koyun pls:) end game olmuşlar demek de ne demek main char 96 oluyor dual class 97 lvl de, hangi end game? birlik beraberlik yok denilmiş, evet bir tek bu noktada biraz haklılık payı var ama o da tam olarak doğru değil, bizim her akşam samimi biçimde numbleden sohbet ederek takıldığımız bir türk gurubumuz var. bu guruba girmek isteyen, gelmek isteyen arkadaş elbetteki kendini ıspatlamak durumunda, mesela 2 saat pvp serverinda takılıp 2 saatin ardından innovaya girip abi beni kassana diyen adamlarla işimiz tabiki olmaz. evet mentor yok ama bunun yalnızca para kazanma amaçlı aktif edilmediğini düşünmüyorum, aksine mentor demek yeni yeni playerlar demektir ki yeni kazançlar demektir. Bu düşünce şekli tamamiyle fail bir düşüncedir. parayı harcayan zaten 85 lvl den sonraki lvl i kasan ve devam eden oyunculardan oluşuyor büyük bir kısmı. Ben yaklaşık 2 kkk para harcamışımdır L2 Storeye ama bir kuruş euro ile değil. Buda bilginize

• 2 kafadar gelmiş burada sabah akşam Ncsoft kötülüyor neyin kafasındalar onu da anlamadım. Biri der endgame ne demek yok main bilmem kaç level dual bilmem kaç level. Bana ne levelinden kendi arkadaşına sor onu

quote:

bizim karakterler biraz endgame oldu

Biri der benim söylediklerimi açıklamışsın, evet seninkileri açıkladım ama at gözlüğüyle baktığın noktaları açarak. Maksat ufkun genişlesin

Biri de üst konu yapılsın çok iyi açıklamış çağrısı yapıyor. Önce bi tarafsız bakmayı öğrenin ki insanlara doğru bilgiler verebilesiniz.

Tamam anladık innova oynuyorsunuz, anladık sizinki de official server, anladık etrafınızda adam yok sabah akşam bize gelin oraya gitmeyin çabaları, göndereyim bi 10 kişi de susun artık ha?

• quote:

quote:

anlat bakalim zoneleri nerelermis ? ben diyorum ki bot kullanirsin bende kullandm ama banlanirsin benim gibi. içinde patlar sonra. kullanan illaki vardır ama bundan bizene ? pvp botu diye bişey tutturmuşsun yok öyle bişey. lagi da test etmeme gerke yok 4 tane l2 açık 0 kasma 0 donma. o lag konusu her kimse onun pc ayarlarıyla internetiyle alakalıdır. ya oyun açıkken download yapıyodur yada interneti yavaştır. aylardır oynadığım oyunu bana anlatma. sen kendi çöplüğünde takıl biz kendi çöplüğümüzde. ama sen çöplüğünde takılırken bizimkine bok atma sonra sende izi kalır..

Alıntıları Göster
    he liselim he sensin tamam sensin senin serverinde bot yok hergün forumuna o yüzden bot konusu açılıyor facebook sayfasında o yüzden hergün bot konusu konuşuluyor allah aşkına git kendini kandırma yahu liseli atarı yapma bu forumdada adam gibi cevap yver haklı olduğunu düşünüyorsan adam gibi cevap yaz
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=243232
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=242854
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=240069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 24 Temmuz 2012; 19:35:12 >

• quote:

2 kafadar gelmiş burada sabah akşam Ncsoft kötülüyor neyin kafasındalar onu da anlamadım. Biri der endgame ne demek yok main bilmem kaç level dual bilmem kaç level. Bana ne levelinden kendi arkadaşına sor onu

quote:

bizim karakterler biraz endgame oldu

Biri der benim söylediklerimi açıklamışsın, evet seninkileri açıkladım ama at gözlüğüyle baktığın noktaları açarak. Maksat ufkun genişlesin

Biri de üst konu yapılsın çok iyi açıklamış çağrısı yapıyor. Önce bi tarafsız bakmayı öğrenin ki insanlara doğru bilgiler verebilesiniz.

Tamam anladık innova oynuyorsunuz, anladık sizinki de official server, anladık etrafınızda adam yok sabah akşam bize gelin oraya gitmeyin çabaları, göndereyim bi 10 kişi de susun artık ha?

arkadaş benim söylediklerimin 1 tanesinin bile haksız olduğunu kanıtla tamam ben serveri kötülüyorum kabul edicem ama bunların hepsi doğru benim yazdığım şeyleri tekrar etmişsin işte farklı bişeymi yazdın ? hayır ? Diğer yazdıklarına gülmekten başka bişe yapamıyorm zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 24 Temmuz 2012; 19:35:29 >

• Liseli? o ne sinir o bi relax ol tamam yok birşey oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi.. Tek bir ss koyucam sana kimin hangi serverden kaçmaya çalıştığı konusunda buraya bir göz atarsın, hani oyun sardıktan sonra herkes Ncsoftu bırakıp innovaya geçiyormuş ya kim nerede elinden char çıkarıyor burada hepsi ortada. Tek bir sayfalık sste kaç tane wts core yazısı, kac tane shilen/naia/chronos/magmeld/bartz yazısı görüceksin bir göz gezdir.

Sen zaten takmışsın bi at gözlüğü otlanlama devam et milletin kafasını zırvalıklarınla bulandırma. İnnovaya başlıcak olanlar da hiç uğraşmayın her ay 15euro premium verip bir ton zaman harcayıp kasmaya. Innovadan kaçmak isteyen bir çok kişi 96-97 level full itemli charları 50euro civarına elinden çıkarmaya bakıyor gidin char alın takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 24 Temmuz 2012; 20:06:18 >

• quote:

he liselim he sensin tamam sensin senin serverinde bot yok hergün forumuna o yüzden bot konusu açılıyor facebook sayfasında o yüzden hergün bot konusu konuşuluyor allah aşkına git kendini kandırma yahu liseli atarı yapma bu forumdada adam gibi cevap yver haklı olduğunu düşünüyorsan adam gibi cevap yaz
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=243232
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=242854
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=240069

liseli ? ben liseyi bitireli 8 sene oldu bilader :) ben hiç yok demedim iyi oku yukarisini var ama banlaniyor sürekli açan ban yer bu kadar basit.

• quote:

Liseli? o ne sinir o bi relax ol tamam yok birşey oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi.. Tek bir ss koyucam sana kimin hangi serverden kaçmaya çalıştığı konusunda buraya bir göz atarsın, hani oyun sardıktan sonra herkes Ncsoftu bırakıp innovaya geçiyormuş ya kim nerede elinden char çıkarıyor burada hepsi ortada. Tek bir sayfalık sste kaç tane wts core yazısı, kac tane shilen/naia/chronos/magmeld/bartz yazısı görüceksin bir göz gezdir.

Sen zaten takmışsın bi at gözlüğü otlanlama devam et milletin kafasını zırvalıklarınla bulandırma. İnnovaya başlıcak olanlar da hiç uğraşmayın her ay 15euro premium verip bir ton zaman harcayıp kasmaya. Innovadan kaçmak isteyen bir çok kişi 96-97 level full itemli charları 50euro civarına elinden çıkarmaya bakıyor gidin char alın takılın.

ya harcama bosuna guzel nefesini kadirim adamlar nato kafa nato mermer :) müşteri bulamiyolar yalnız kalıyorlar. biz toi nin katlarını kapatırken hala innovaya gelmeye çalışıyormuşuz :) sadece bizim oynadığımız serverde 3 tane türk clanı var her biri 70+ kişiye sahip daha neyn hesabını yapıyorsun ? senin gördüğün lineage kullanıcısı bu forumdan ibaret değil..

• quote:

Liseli? o ne sinir o bi relax ol tamam yok birşey oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi.. Tek bir ss koyucam sana kimin hangi serverden kaçmaya çalıştığı konusunda buraya bir göz atarsın, hani oyun sardıktan sonra herkes Ncsoftu bırakıp innovaya geçiyormuş ya kim nerede elinden char çıkarıyor burada hepsi ortada. Tek bir sayfalık sste kaç tane wts core yazısı, kac tane shilen/naia/chronos/magmeld/bartz yazısı görüceksin bir göz gezdir.

yahu forumdan aldığın bi ss ile neyi ispatlıyosun :D mentalite 0 işte iste bende ataym ss :D ayrıca şu tezata bakın yahu para vermeyi etik bulmayan adamlar 50 euro ya karakter alın tavsiyesi veriyor :D öbürüde toi diyor hay allahım :D sen liseyi bitirmişsin ama kafa hala liseli kafası :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.