Şimdi Ara

Ormancı olmak da zor iş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ormanı temizle, Bunu yaparken gank atmaya çalış, Bunda da doğru zamanı bil, Orman gank dengesini koru, Ejderi kaçırma, bunu yaparken de kendi ormanını rakip jungle dan koru. Baronu kaçırma. Yanlış yap azar ye, küfür ye. Takımının sana sinirlenmesine neden ol.

Bu strese dayanabilen insanlar bence hayatta çok başarılı olurlar.

Ben artık ormancı olamıyorum resmen kaçıyorum. Çünkü cidden zor bir rol. Azar yemek, hata yapmak istemiyorum. Çok çektim bundan. Adamın sırf yardımcı olmak için koridorunu ittim diye demediği laf kalmadı. Abi cidden saçma bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Ocak 2021; 2:31:44 >

• koridorda 1 ve 1 ölür sana söver karşı ormancı baskın atar sana söver ama ejder varken üst koridorda gezen ormancı varsa ona da ben söverim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin şekilde oynarsan zaten jungle oynaman mümkün değil. Jungle oynamanın 1. kuralı herkesi susturmaktır. Asla herkesi memnun edemezsin, insanların yazdıklarının sana faydalı olma ihtimali milyonda bir. Pingleri de susturman gerekiyor, her şeyi kendin takip edeceksin.

Kimse bir günde öğrenmiyor, ama gidip de salak salak oynayarak geliştireceğini düşünme. Takıma faydalıysan zaten onu sen de fark edersin. Güçlü bulduğun jungle herolarıyla oynamaya başla, bir iki rehber izle(saçma sapan rehberler olmasın), sonra herkesi susturup oynamaya başla. Karşı jungle seni ezdiği zaman adama bak neleri farklı yapmış nasıl ezmiş sen de duruma göre o adamın karakterini alıp o adamın yaptıklarını kendi bilgilerinle birleştirerek oyna. Bu şekilde kendine göre OP olan bir şeyler bulursun, sonra da tırmanmaya başlarsın.

Bu arada unutmadan, baronu kaçırmak ormancının değil takımın işidir, takım zaten rakip ormancıyı yaklaştırdıysa o herkesin hatasıdır. Sen çarpı çok iyi atıp kaçırmadıysan o senin ek bir becerindir, zaten yapman gereken bir şey değil. Eğer bir rakip oyuncu pite yaklaşabiliyorsa her zaman çalma ihtimali vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 15 Ocak 2021; 12:45:22 >

• Oynama bilader zorla mı oynatiyolar al zedini çık topa yürü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersine usta orman oynamak basit iş yetenek gerektirmiyor beyin gerektirmiyor değişik değişik şeyler yapmana gerek yok al tank bir ormancı(rammus j4 vs) yürü bota yürü topa kastır tfdede 2r q at yetiyo. acıkcası ne zaman elo kasmak istesem jung gecerim veya ilk 10 macımı jung oynayarak atarım

• aslında ormancı rölünü oynamak zor değil sadece bu oyunu bilmeyen kişiler ile oynamak zor yoksa yukarıda saydığın birçok görev ejder, baron kontrolü hatta senin ormanın bir kısmının kontrolünün takım tarafındann yapılması gerekiyor. işte herkes bunu ormancıda beklediği için bronz elo da ormancıya sayıp sövüyorlar.

• biraz zordur adam lane de ezilir gang atarsın kili aldın diye sana demediğini bırakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.