Şimdi Ara

Örnek çan eğrisi tablosu(aöf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaşların kafasında acaba çan eğrisinde notlar nasıl olacak? cc kaça denk gelicek ? gibi sorular var. kafanızdaki soruları biraz daha netleştirmek adına bu tablo işinize yarayabilir. Anadolu üniversitesi biliyorsunuzki bazı bölümlerde geçen sene çan uygulamasına geçti ve örnek çan eğrisi tablosu yanınladı

Not: 2011-2012 adalet bölümü 1.dönem dersleri tablosu

• 25 DD gordum sahane
    ortalamayı 2 yapıp tum 25(DD) ve CC arası derslerden gecmek guzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_grk

Arkadaşlar bazı arkadaşların kafasında acaba çan eğrisinde notlar nasıl olacak? cc kaça denk gelicek ? gibi sorular var. kafanızdaki soruları biraz daha netleştirmek adına bu tablo işinize yarayabilir. Anadolu üniversitesi biliyorsunuzki bazı bölümlerde geçen sene çan uygulamasına geçti ve örnek çan eğrisi tablosu yanınladı

Bilgilendirme için teşekkürler ama mobil olduğumdan resim tam görülmüyor umarım 50 nin altındadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cc lerin çoğu 40 ve 50 arasında bu iyi bişey. fakat aöf bu şekilde yayınlayacak mı peki?
  • Her sene böyle tablo yayınlarmı onu tam bilemiyorum. tabloyu evrim. n e t adresinden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

cc lerin çoğu 40 ve 50 arasında bu iyi bişey. fakat aöf bu şekilde yayınlayacak mı peki?

Işletme bölümü için bu kadar düşük olabilir mi acaba sonuçta bu adalet bölümü daha zordur. Ben 50 ile 55 arası bekliyorum. Hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

cc lerin çoğu 40 ve 50 arasında bu iyi bişey. fakat aöf bu şekilde yayınlayacak mı peki?

Işletme bölümü için bu kadar düşük olabilir mi acaba sonuçta bu adalet bölümü daha zordur. Ben 50 ile 55 arası bekliyorum. Hadi hayırlısı

bence aşağı yukarı böyle olur. işletmede sayısal derslerde bu çan eğrisi faydalı olacak gibi çünkü en zor olanlar onlar ve ortalamada düşük olur.
  • Benim tahminim işletme fakültesi için genel ortalama 45-50 arası CC olur. Yine de bekleyip göreceğiz, belirsizlikle dolu bir sistem. İlk kurbanları veya ilk şanslıları bizler olacağız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time_Force -- 18 Ocak 2013; 10:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time_Force

Benim tahminim işletme fakültesi için genel ortalama 45-50 arası CC olur. Yine de bekleyip göreceğiz, belirsizlikle dolu bir sistem. İlk kurbanları veya ilk şanslıları bizler olacağız sanırım

işletme kaçsın bilmiyorum ben 1.sınıfım ygs fef'de formasyon kalktı diye açıktan bitireyim kolaymış diye girdim.
    ygs bile daha kolay.geçmiş yılların sorularına baktım hiç çalışmayan adam geçer.
    örgünde işletmeye giden birine bu soruları sorsan bilemez

• İyi de bu yıl geçmiş sorular nerdeyse hiç yoktu. Sorular genel anlamda iyi de sistem belirsizliği düşündürüyor insanları. Bu arada 4. sınıfım.
  • neden her sene yayınlamazlarki bunu ?

2015 vize itibariyle 75 ten aşağı dersim yok gibi. ortalama 4.00 mı olacak yani ? cevabı belli biliyorum. o dersi o yıl alanların falan filan. Ama her yıl bir tablo yayınlansa da ne yapacağını bilse insanlar.

• Ben LYS'ye hazırlanıyorum aynı zamanda pasaportum gitmesin diye Dış Ticaret okuyorum bu yıl hiç çalışmadan ortalama olarak her dersten 13-15 doğru cevabım var çalışmadan AB düşürebilecekmiyim bakalım hepsini
  • arkadaşlar bu DD koşulu geçme mi oluyordu sıkıntısız derslerin hepsini geçmek için bize CC lazım dimi :)
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım

CD, DC, DD KOŞULLU geçmedir. yani bu notlarla da geçebilirsin. eğer ortalaman yeterliyse.
  • abaca1 A kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağol
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    rica ederim. sinavlar da başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abaca1 -- 18 Ocak 2015; 3:17:01 >
  • Açıköğretim kamu 4. Sınıfta tek dersim var 8. Senem ))

Türk idare tarihi 50 aldım bu sınavda kaç alsam kurtarırım ?

2. Dönemde Avrupa birliği var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_grk

Arkadaşlar bazı arkadaşların kafasında acaba çan eğrisinde notlar nasıl olacak? cc kaça denk gelicek ? gibi sorular var. kafanızdaki soruları biraz daha netleştirmek adına bu tablo işinize yarayabilir. Anadolu üniversitesi biliyorsunuzki bazı bölümlerde geçen sene çan uygulamasına geçti ve örnek çan eğrisi tablosu yanınladı

Merhaba hocam 3 sene olmuş ama geçen senenin tablosuna nereden ulaşabilirim?

Bölüm: Adalet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.