Bildirim
Orta çağ temalı Yeni Oyun önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Crusader Kings 2= Hanedan yönetmeli, muhteşem yüzyıl tadında gerçekçi bir ortaçağ paradox oyunu(Bunun ilk oyununu da çok seviyorum)
Age of Empires 2=Klasik ortaçağ stratejisi
Stronghold 1=kale savaşında seviye atlamış ortaçağ oyunu
Stronghold Crusader=Haçlı seferini konu alan, kale savaşında seviye atlamış strateji oyunu
Medieval 2 total war=Total war serisinin göz bebeği
Knights of Honor=Muhteşem bir türkçe yaması olan total war benzeri devlet yönetme oyunu
Knights and merchants=Eskilerden çok başarılı bir ekonomik strateji oyunu
Anno 1404=Şehir kurmaya çabaladığın ekonomik bir strateji oyunu
The Guild II Renaissance=steamde sevilmiş bir ekonomik şehir kurma oyunu
Darkest Dungeon=İnsanı çıldırtan tur tabanlı bir zindan strateji oyunu. Ama çok keyifli
Bonus: Warband.Tam olarak strateji değil ama içinde strateji öğeleri bulunan ortaçağ simülasyonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 19 Ağustos 2016; 15:48:56 >
-
cevap için teşekkürler fakat bunlar eski oyunlar ve birçoğunu oynadım. Bana banished veya daha gelişmiş bir strateji oyunu lazım. Yani herşeyiyle ben kontrol etmem lazım ve ufakta olsa savaşabileyim. Paradoxun neredeyse tüm oyunlarını oynadım. Sıkıldım onlardanda. :) -
Her şeyi kontrol edebileceğin bi oyun istiyosan git Dwarf Fortress oyna, oynayabiliyosan -
Yok bu kalsın :) varmıdır başka tavsiyeler??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X