Şimdi Ara

orta direk degisir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat leon uma yandan vurdular. Orta direkte de ezik var. Allah'a sukur canimiza bisey gelmedi. Aracin yururunde de bir problem yok. Simdi kafamdaki soru su orta direk degistirilir mi?

orta direk degisir mi?

orta direk degisir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1271 -- 1 Temmuz 2013; 16:05:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişmesi gerekiyorsa değişir elbette. 2 hasarlı arabayı birleştirip tek araba bile yapılabiliyor neticede. Düzeltilemeyecek kadar hasar aldıysa kesip değiştirirler. Fotoğraf koyarsanız daha mantıklı ve sağlam yorum yapabiliriz.
  • fotoğraflarıda ekledim. ilginize şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_on-man

fotoğraflarıda ekledim. ilginize şimdiden teşekkür ederim

Direğin değişmesine gerek yok hocam. İçeri doğru eğilme varsa çekilip düzeltilir. Üzerindeki hasarlar onarılır.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    antalya başaran vw servisiyle görüştüm araç şu an orada. çekme yapmıyorlar. yana çerçeve tamamen değişecekmiş. 1256 tl işçilik ve boya hariç fiyat çıkardılar. yinede ilgin için çok teşekkür ederim
  • quote:

antalya başaran vw servisiyle görüştüm araç şu an orada. çekme yapmıyorlar. yana çerçeve tamamen değişecekmiş. 1256 tl işçilik ve boya hariç fiyat çıkardılar. yinede ilgin için çok teşekkür ederim

Yazık günah ne diyeyim. Yamyam gibiler.
  • geçmiş olsun öncelikle bu hasarda direk değişmez gibi geliyor ağır hasar yok neticede göçme yamulma varsada düzeltilebilir ve boyanır ancak yetkili servis işini hem uzun sürede yapar hemde çok para alır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlla ki mac mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasko yok mu kardeş?Kim suçlu?
  • fotoğraflarda direğe ağır darbe gelmemişki neden değişim yapıyorlar.Hayret birşey bu servisler.İnşAllah kaskonuz vardır.Geçmiş olsun.
  • işin sıkıntılı yanı araç kiralıktı rent a car kasko var ve bu da yetmezmiş gibi cenaze sebebiyle araç üzerine kayıtlı kişi kullanmıyodu. burdur-çendik mevkisinde ben düz yolumda 90-100km arası bi ortalamayla giderken karşı şeritten gelen bir tofaş bir anda sokağa dalmaya çalıştı fakat malesef bana daldı. işin ilginç yanı tramer e sokmadan yaptıracaklarını söylüyolar. bu durumda karşı tarafın sigortasıda karşılamaz herhalde değil mi
  • kim tramere sokmayacakmış?
  • antalya daki vw servisi. boyle bi prensipleri varmis. boyle sacmabisey olur mu

• O nasıl prensip hemen polise bildirin durumu. Tutanak tutulduysa ya da polis geldiyse de sigorta karşılar, anlattığınız kadarıyla karşı taraf %100 suçlu 5 kuruş ödeme yapmayın.
  • quote:

antalya daki vw servisi. boyle bi prensipleri varmis. boyle sacmabisey olur mu

öyle saçma şeymi olur.Sahtekarlık olur.Parayı sizden alacaklar anlamına gelebilir.Bence bu işi iyice araştırıp soruşturun.Sizin üzerinizden aracı yaptırıp size masrafı yıkabilirler.
  • Bugun sigorta sirketinden sonucla ilgili telefon bekliyorum. Duruma gore tavrimizi gosterecegiz

• ağır hasar, orta hasar, hafif kasar hiç önemli değil, yetkili servislerde ana şasi dışında çektirme yapılmaz unutun bunu, uydurma kaktırma işlerde yapılmaz, pertse perttir, değilse, direk olur, tamponların içlerindeki demirler olur başka şasi destekleri olur, eğrilen parça punta kaynaklarından güzelçe sökülür, yeni parça puntalanır, birleşim yerlerine mastik çekilir, astar boyama işleri yapılır, galericinin gözünde bakireliği alınmış karı gibi, benim gözümde kız oğlan kız gibi araba olur, parçası yenilenir, boyası yenilenir, trimleri ayarlanır, kaskoda bir güzel öder parasını, misss gibi binilir ...

Bir metale bu kadar değer vermeyin ya, hindistan ineği muamelesi yapmayın arabaya, kendiniz yılda kaç kere gidiyonuz doktara ???

• Direkte hasar varsa geçmiş olsun hocam,perte çıkar diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

ağır hasar, orta hasar, hafif kasar hiç önemli değil, yetkili servislerde ana şasi dışında çektirme yapılmaz unutun bunu, uydurma kaktırma işlerde yapılmaz, pertse perttir, değilse, direk olur, tamponların içlerindeki demirler olur başka şasi destekleri olur, eğrilen parça punta kaynaklarından güzelçe sökülür, yeni parça puntalanır, birleşim yerlerine mastik çekilir, astar boyama işleri yapılır, galericinin gözünde bakireliği alınmış karı gibi, benim gözümde kız oğlan kız gibi araba olur, parçası yenilenir, boyası yenilenir, trimleri ayarlanır, kaskoda bir güzel öder parasını, misss gibi binilir ...

Bir metale bu kadar değer vermeyin ya, hindistan ineği muamelesi yapmayın arabaya, kendiniz yılda kaç kere gidiyonuz doktara ???

Hayatınız da kaç kere yan paneli değişen aracı işlemleri sırasında gördünüz? o kadar güzel yazmışsınız ki sanki tampon sökülmeden üzerine rötüş atılıyor.
    Böyle bir araç almaktan koşarak da kaçarsınız eminim. 2 parça değişen, yan panel değişmiş iç direkler dahil boyalı aracı alın hadi. altı üstü 3 - 4 cm direk dışarı çıkacağına koskoca arabayı mahvetmek.. Hangi servisin sahibisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 3 Temmuz 2013; 21:13:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.