< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ORTA DÜZEY MÜHENDİSLİK Mİ HEMŞİRELİK Mİ
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok net hemşirelik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler görüsün için ben de hemşireliğe daha yakınım zaten
İstanbul izmir ankara mühendislik olmasa hemşirelik daha mantıklı.
Hemşireliği yapabileceğinize emin misiniz hocam önce bunu düşünün. Eğitimsiz, kültürsüz, sana çok ters davranan insanlara 24 saatlik kesintisiz çalişmanin da getirdiği yorgunlukla gecenin bir körü tahammül edebilecek misin? Başhemşirenin ve doktorlarin sana aşiri egoist, alt sinif insan gözüyle bakmasini kaldirabilecek misin? Hastane ve emniyet + askeriye. Mobbingin allahinin döndüğü, her gün aşiri intiharin olduğu 3 alan. İyi düşün. Mühendislik neree hemşirelik nere. Bambaşka alanlar.
-
ben de öyle düşünüyorum hocam
biliyorum hocam hepsini göze alarak gideceğim. ama sağlık sevdiğim bir alan. normal ünide mühendislik (bilgisayar, endüstri, ee) bitirirsem iş bulabilir miyim sizce ne düşünüyorsunuz
yapabilirim diyorsan hemşirelik
hemşirelik zor bir alan dikkatlı düşünmek, mümkünse gidip çalıştıkları ortamı görmek lazım
-
tabii hocam kuzenim hemşire ondan fikir aldım. burdan da birkaç görüş almak istedim. peki normal ünide mühendislik (bilgisayar, endüstri, ee) hakkında ne düşünüyorsunuz
mühendislik zaten rekabetçi bir ortam normal ünili olmak da bence rekabeti arttırır ha çok seviyorum falan dersen bilemem
hemşirelikte iş bulmak daha rahat diye biliyorum
-
evet hocam sağ olun
rot balansçılık. herifler iki kurşuna iki bijon söküp takmaya 500 lira para alıyor.
-
Bilgisayar mühendisliği okuyup da ingilizce eklersen yanina işsiz kalma ihtimalin 0. Hatta şöyle diyim birak ingilizceyi öğrenmeyi genel olarak utangaç kem küm bile edemeyen biri olmadiğin müddetçe işsiz kalmazsin. Şu anda siradan bir işletme bile firmalar yerine yeni mezun pc mühlere yaptiriyor sitesini qr kod sipariş sistemini vs daha uygun olsun diye
-
ne yazik ki öyle değil eski flörtüm 82 almasina rağmen atanamadi OÖKPSS'den. Şimdi Trabzon adliyesinde mübaşir olmuş oraya başvurmuş.
-
hocam kpss de 70 alan ve atanan bile duydum ama bu tarz durunmlar da olabiliyormus
tabi tabi kişisel gelişim açısından da yoğun bir süreç yaşayacağım. yani hocam birkaç gündür araştırma yapıyorum ve bilgisayar mühendisliği hakkında cıkarımım şu: odtü itü Boğaziçi vb. unilerde okumazsan iş sana bakıyor (ingilizce ögrenmek vb.)
Meslekleri iyice araştır, avantajları dezavantajları neler, bir ömür boyu bu mesleği yapabilir miyim, bu meslek bana uygun mu diye. Ondan sonra meslek seç. Orta düzey bir yerde ceng okusan da iş bulursun tutkun olursa hiç merak etme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kafam aşırı karışık ben hep tıp isterdim ama olmadı. sağlık alanını sevdiğim için hemşirelik yazacaktım. ama yoğun çalışma şartları biraz uzaklaştırdı beni. ceng bı tık daha öne çıkmış gözüküyor şu an
ilgi alanına bağlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X