Şimdi Ara

ORTA SEVİYELİ BİR MAKİNE ÖNERİSİ LÜTFEN!!(CANON SX200 yada SONY HX5V??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SAMSUNG DİGİMAX S500 VE CANON POWERSHOT A530 KULLANIYORUM. FAKAT YURTDIŞI TATİLİMDE FARKETTİM Kİ BU MAKİNELER BİZE YETMİYOR ARTIK. ÖZELLİKLE GECE ÇEKİMLERİ ÇOK ZAYIF, ROMA DA DOĞRU DÜZGÜN BİR GECE MANZARASI FOTOGRAFIMIZ YOK MAALESEF.

KISACASI GECE ÇEKİMLERİ BAHSETTİĞİM MAKİNELERDEN DAHA İYİ, GÖRÜŞ AÇISI ÇOK DAHA GENİŞ, 800-900 LİRAYA KADAR BİR MAKİNE TAVSİYE ETMENİZİ İSTİYORUM SİZLERDEN.

CANON SX200 NASIL SİZCE BU HUSUSTA?

BU ARADA YAKINDA BİR BEBEĞİMİZ OLACAK ONUN DA GÜZEL VE ÖZEL FOTOGRAFLARI OLSUN İSTİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satinezgi -- 16 Temmuz 2010; 12:43:55 >

• Sony HX5V öneririm, EXMOR CMOS sayesinde gece çekimleri başarılı.

Sony bayilerinde nakit 910 TL ye alınabiliyor.
  • Spot almayı düşünür müsünüz ?
    Eğer düşünürseniz çok güzel makinalar var ,Foto kalitesi gayet iyi olan
  • spot almaya cesaret edemem galiba.

Sony HX5V ve CANON XS200 ün farkları nelerdir? hx5v nin panaromik çekim modu çekici görünüyor.
  • ben size Panasonic TZ-10 almanızı oneririm.Gerek malzeme kalitesi gerek lens olarak bence mukemmel bir makine..bi inceleyin derim ;
    http://www.fotografium.com/Panasonic-Lumix-DMC-TZ10-canta-4GB-Kart-Hediyeli_3099.html?search=tz10#0
  • ben epey inceleme okudum.

30 özellik var desek, Sony 26 tane özellikte iyi, Canon da başka bir 26 tanede iyi. Eğer bakarsan Panasonic LX10 ve Samsung WB650 de hep aynı ayar makinalar.
    Canonun 200 modelini bilmiyorum ama SX210 IS modeline bakmıştım, 14x zooma rağmen açılan flaş tasarımı pek hoş gelmedi bana.

Sony fiyat/performansta daha başarılı bana göre. Pusula ve GPS desteği var. Gece çekimleri daha iyi duruyor.

Şu 2 review'ı okursan daha tarafsız görüş alabilirsin, Sony 4,5 puan, Canon 4 puan almış. Okur yorumları da mevcut.

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx5_review/

http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx210_is_review/

HX5V ile dün çektiğim bir panoramik resim ve diğer bazı denemeler;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Spot olarak o paraya mükemmel makineler var mesela canon s90-panasonic lx3-canon g11-fuji f200 bence bu makinelere bakın ekstra ihtiyaçları alın yedek batarya-çanta vs.Haa ben makinemde HD video çekicem diyorsanız hemde zoomu bol olsun derseniz Tz10,hx5v,sx210 gibi makinelere bakın ama foto kaliteleri dandiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Spot olarak o paraya mükemmel makineler var mesela canon s90-panasonic lx3-canon g11-fuji f200 bence bu makinelere bakın ekstra ihtiyaçları alın yedek batarya-çanta vs.Haa ben makinemde HD video çekicem diyorsanız hemde zoomu bol olsun derseniz Tz10,hx5v,sx210 gibi makinelere bakın ama foto kaliteleri dandiktir.

peki bu spot makinelere nerden ulaşabilirim?
  • @meke

sen yapma bari , full size foto ekleme işini , yöneticisin.
    Sayfa yapısının nasıl bozulduğunu bilmiyor musun full size ekleyince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkrc

ben size Panasonic TZ-10 almanızı oneririm.Gerek malzeme kalitesi gerek lens olarak bence mukemmel bir makine..bi inceleyin derim ;
    http://www.fotografium.com/Panasonic-Lumix-DMC-TZ10-canta-4GB-Kart-Hediyeli_3099.html?search=tz10#0

beş para etmez bir makinayı NASIL öneriyorsunuz yahu
    vasat bir performansa sahip TZ10 ... ISO100 de bile sensör tembelliği yaşarsanız ve kumlanma görürseniz eğer şaşırmayın...

@satinezgi
    Açıkcası spot almanız daha mantıklı çünkü garantili canon aldığınız zaman ,sorun olduğunda ERKAYALAR'a vereceksiniz (yetkili servis) onlarda sizden makinanın yarısı fiyat isteyecekler.ve bu adamların halen yetk.dist. olması tuhaf ama maalesef öyle.
    bence spot olayını bir kez daha düşünün derim . Çünkü TR de garanti sistemi FOTO makinalar için hiçte ii çalışmıyor (fuji hariçti ama yeni distle halen kaliteli anlayşları var mı bilmiyorum)

• LX3GECEDE GÜNDÜZDE,HAVADA KARADA RAKİP TANIMAZ

üstad müthiş bi makinadır bence hiç düşünme.bence spot almaya değmez spotu peşin 750 lira.
    gidip bimeksten 1080 liraya 12 taksit+3ay taksit ertelemeli garantili ürün al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

@meke

sen yapma bari , full size foto ekleme işini , yöneticisin.
    Sayfa yapısının nasıl bozulduğunu bilmiyor musun full size ekleyince...

Profilde otomatik resize seçeneği aktif olduğundan unutmuşum bu sorunu,
    bende orjinal boyutu yükle seçeneği çıkıyor fotoğrafların altında.

Hem özür diler, hem de size resize seçeneğini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 19 Temmuz 2010; 8:58:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.