Şimdi Ara

Ortak fm 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç günder beri bu konuyu araştırıyorum. 3 arkadaş ortak almak istiyoruz. oyunu offline modda oynayacağız. online modunda oynamak gibi bir derdimiz yok. oluru var mı bu işin? çoğu kişi offline modda oynayabilirsin diyor. bazıları ise oynayamazsın diyor. buna kesin bir cevabı olan var mı?

• Yaa oynamasına oynarsında bunun korsan oyun indirmekten farkı ne yani ? Biri orjinal alsın, diğerleri korsan indirsin.. Aynı hesap değilmi zaten ? Ne kasıyorsunuz boşuna böyle kendinizi ?
  • maddi durumum korsan oynamak istemediğim için ama oyuna da 70 lira para veremeyeceğim için ortak almak istiyorum. maddi durumum yeterli olsa gidip alırım zaten tek başıma. fakirlikte suç oldu anasını satayım. o değil de ne kasması ya? zengin ve kaslı adfsghdfhdfahjdfahj. sadece sorunsuz bir şekilde oynamak için kasıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman -- 8 Kasım 2012; 11:57:43 >
  • adam cok doru soluyo bir oyuna 70 lira veremez herkez zaten oyun 29$ bıze gelınce tutturabildiği fiyattan satma pesınde satıcılar 81 tl ye bıle satılıyo su oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfreeman

kaç günder beri bu konuyu araştırıyorum. 3 arkadaş ortak almak istiyoruz. oyunu offline modda oynayacağız. online modunda oynamak gibi bir derdimiz yok. oluru var mı bu işin? çoğu kişi offline modda oynayabilirsin diyor. bazıları ise oynayamazsın diyor. buna kesin bir cevabı olan var mı?

Çok haklısın kardeşim... Sana hak veriyorum!
  • 70 tl ne veriyorsun internet b-varsa torrent indir gitsin yoksa git al 10 tl her yerde var

ben online oynamayipta orjinal alan adama mal derim

bt3 cıkıyor 169 tl oyun türkiyenin yüzde 90 fakir sinifinda zar zor evine bir pc alip mal gibi 169 tl vercek online oynamadgi bir oyuna

sizce bu akil işimi

şimdi bir kaç akilli çıkar emek hırsizligi dye peki yllarca bizi hirsiz gibi soyanlara hesab sorum korsana degil

ben her zaman korsanin yanindayim yaşasin korsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariftanis -- 9 Kasım 2012; 0:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariftanis

70 tl ne veriyorsun internet b-varsa torrent indir gitsin yoksa git al 10 tl her yerde var

ben online oynamayipta orjinal alan adama mal derim

bt3 cıkıyor 169 tl oyun türkiyenin yüzde 90 fakir sinifinda zar zor evine bir pc alip mal gibi 169 tl vercek online oynamadgi bir oyuna

sizce bu akil işimi

şimdi bir kaç akilli çıkar emek hırsizligi dye peki yllarca bizi hirsiz gibi soyanlara hesab sorum korsana degil

ben her zaman korsanin yanindayim yaşasin korsan

Oyunlar hâla pahalı; 2003 yılından bu yana oynarım ve orjinal da almayacağım . Türkçe oldu diye almam zira ingilizce bilen biri olarak TR olması beni ırgalamaz; sonuçta anlayabiliyorum. İndiririm oynarım keyfekeder... =)
  • soruya kimse yanit vermemis ortak alip 3 kisi offline oynayabilirmi oynayamazmi bu kadarmi zor bu sorunun cevabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her evde internet var 50 TL. - Elinde telefon var en iyisi (1000 TL den aşağı değil) Evde yapılan yemeği yemezsin hergün dışarlarda yemek ye - Tutumlu olmazsın dırı vırı şeylere para harcarsın.

Amaaa mesele orjinal oyuna gelince hele hele şu FM gibi bir oyuna gelince ve üstelik adamlar bizi adam yerine koyup Türkçe yaparken sen git fakir fukarayım ben muhabbeti yap korsanı destekle komedisiniz gerçekten

Daha 3 ay önce FM 2012 nin %100 Türçesine ulaşabilmek için yırtınıp durduk. Aldım 60 - 70 TL ye oyunu babalar gibi oynuyorum Allah yapandan razı olsun

Yukarda arkadaş güzel bir konuya değinmiş her oyuna para vermenin anlamı yok. Age of oynayacam gidipde 40 50 tl vermem sims oynayacam ona 10 TL bile vermem ama bunun gibi bir oyunu oynayacaksan kusura bakma ama vereceksin hakkını emeğin karşılığını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belaromeo

Her evde internet var 50 TL. - Elinde telefon var en iyisi (1000 TL den aşağı değil) Evde yapılan yemeği yemezsin hergün dışarlarda yemek ye - Tutumlu olmazsın dırı vırı şeylere para harcarsın.

Amaaa mesele orjinal oyuna gelince hele hele şu FM gibi bir oyuna gelince ve üstelik adamlar bizi adam yerine koyup Türkçe yaparken sen git fakir fukarayım ben muhabbeti yap korsanı destekle komedisiniz gerçekten

Daha 3 ay önce FM 2012 nin %100 Türçesine ulaşabilmek için yırtınıp durduk. Aldım 60 - 70 TL ye oyunu babalar gibi oynuyorum Allah yapandan razı olsun

Yukarda arkadaş güzel bir konuya değinmiş her oyuna para vermenin anlamı yok. Age of oynayacam gidipde 40 50 tl vermem sims oynayacam ona 10 TL bile vermem ama bunun gibi bir oyunu oynayacaksan kusura bakma ama vereceksin hakkını emeğin karşılığını...

tamam haklisin hocam. soruyu yanitla bari .

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

soruya kimse yanit vermemis ortak alip 3 kisi offline oynayabilirmi oynayamazmi bu kadarmi zor bu sorunun cevabi.

Aynı steam hesabından üç bilgisayara yüklerseniz offline oynarsınız.Güncellemeleri de sırayla online olup yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logann

quote:

soruya kimse yanit vermemis ortak alip 3 kisi offline oynayabilirmi oynayamazmi bu kadarmi zor bu sorunun cevabi.

Aynı steam hesabından üç bilgisayara yüklerseniz offline oynarsınız.Güncellemeleri de sırayla online olup yaparsınız.

tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: logann

quote:

tesekkurler

Rica ederim.İyi oyunlar.
  • Oyun gittigidiyorda 40 lira.Vatan'da bugüne özel 60 lira ve taksitli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belaromeo

Her evde internet var 50 TL. - Elinde telefon var en iyisi (1000 TL den aşağı değil) Evde yapılan yemeği yemezsin hergün dışarlarda yemek ye - Tutumlu olmazsın dırı vırı şeylere para harcarsın.

oyunun Türkçeleştirmesini firma yapmadı fm ye gönül vermiş bir Türk sitesi yaptı yolladı yani firma emek harcamadı kürek adam gibi olmadığındna bende steam den almayı düşünüyorum fakat oyun Tr çıktığı için değil.Emek hırsızı filan olmuyorsun korsan oynayınca Tr de oyun fiyatları belli tabiki korsan oynayacak herkez şartlar uygun olmadığı sürece.

• konuyu hortlatıyorum ama oyun kırılmadı korsandan farksız diyenler yanıldı. oynamak isteyen herkes paşa paşa alıcak. içimde kalmasın yazıyım dedim
  • oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.