Şimdi Ara

Ortak paketten 5'i bir yerde'ye geçememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır Digitürk ve Superonline ortak paketteydim. Haziran ayında Digitürk üyeliğim bitiyordu, Superonline ise 14 Temmuzda. Forumdan digitürk paketlerine baktım ve telefonda digitürk üyeliğimi uzattım film paketi de ekleyerek. Daha sonra Superonline'ın 5'i bir yerde tarifesini öğrendim. Turkcell ile 6 gb internet, Superonline fiberinternet, tv+ ve bir kaç şey daha bana 109 tl'ye mal olacaktı. Mantıklı geldi. Superonline ile görüştüm. Bana Vodafone'dan Turkcell'e geçersem ve Digitürkü iptal edersem bu pakete geçebileceğim söylendi.
    Ben de müşteri temsilcisinin dediklerini yaptım. Maalesef 2 aydır telefonda verdiğim psikolojik savaşın haddi hesabı yok. Digitürkü iptal edip sonunda Superonline ile görüştüğümde bana her defasında hala ortak pakette olduğumu söylüyorlar. Tabii bu esnada üyeliği yenileyen Digitürk ve Crea şirketiydi telefonda. Ben adamlara turkcell kullanıyorum evde sadece superonline hizmetim var digitürkü işte bu belgelerle kapattım dediysem de anlayan çıkmıyor. Şikayetvar'a defalarca yazdım değişiklik yok maalesef. Cennet mahallesinde Superonline'a gidip orda direkt de konuştum fakat ne yazık ki bir türlü muhatttap bulamıyorum. Yapılacak birşey olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.