Şimdi Ara

Ortak Türk Alfabesi için mutabakata varıldı: Ä,N,U,Q,X harfleri dahil edildi. Harf sayısı 34 olacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sen nasıl olacak diye soru sorma. Sana kalmadı o. Destekliyorsan destekle köstek olma

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bu hesap benim ve tek hesap. Sahi siz niye böylesiniz? Ülkenin yararına birşeye ortak olmazsınız. Eleştiri şikayet istemezükçü

• Vatandaşş V kullanıcısına yanıt

Ne yazıp ne yazmayacağımı sana mı soracağım lan troll? Neyse bloklayalım da az ötede yaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatandaşş

Bu hesap benim ve tek hesap. Sahi siz niye böylesiniz? Ülkenin yararına birşeye ortak olmazsınız. Eleştiri şikayet istemezükçü

Senin ülke yararına dediğin şeyler akp yararı olanlar. Sizin için tek önemli şey o çünkü. Peki siz niye böylesiniz?

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Tayyip Bey'in yaptığı birşeyle gurur duyuyorsunuz demek. Türkiye'ye Tayyip Beyin getirdiği 20 milyon Suri Afgi Paki ile de gurur duyuyor musunuz bari ? Öteki konulara girmeyecegim fakat gündemde olduğu için: 30 milyon özel araca Maliye takip cihazı taktırmaktan gurur mu duyuyorsunuz ?
  • Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Dostum sen dünyayı da hayatı da insanı da anlamamışsın. Kusura bakma bu ağır sözlerim için.

Örneğin kendini ele al lütfen:

Bu bu yaşantında her yaptığından sen memnun musun? Hadi narsist birisin diyelim her yaptığını mükemmel buluyorsun, peki senin yaptıklarından ailen arkadaşların memnun mu? Her yaptığını mükemmel mi buluyorlar?

-----

İşte bu sorunun cevapları, senin bana sorduğun sorunun da cevabıdır.

Kal sağlıcakla.

Senin için konu 85 milyonun başındaki zat konu değil, konu ben miydim yani?

Ben yaşamımda yaptıklarımdan memnunum. Konuyu değiştirmek için ağır derecede saçmalamayı seçmişsin.

Türkiye'de dolaşan 20 milyon Suri, Afgi, Paki sorusuna bir yanıt verememişsin. Suri-sever mi, Tayyibanist misin nesin, kıblen de belirsiz. Cevap demişsin bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaattin_Delon -- 24 Kasım 2024; 14:10:57 >
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bu iş gereksiz olduğu gibi aynı zamanda yeni maliyetler, gereksiz yük çıkaracak.

Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi kısaca BOP projesinin eşbaşkanıyım diyen Tayyip partisi, yabancıların belirlediği düzenlemeleri HALKTAN KOPUK biçimde uygulamayı sürdürüyor.

29 harf, Türkçe'ye oldukça iyi uygun iken sırf BOP projesi istedi diye yazılışı da okunuşu da tuhaf 5 harfi kaynak yapmaya çalışmak, şu anki koşullar altında çok gerekli birşey miydi? HALKIN İSTEDİĞİ BU MUYDU?

Bunun gibi sorulacak daha çok sorular var.
    Gereksiz ve tuhaf 5 harfi kaynak yapmanın nesi ülkenin yararına onu anlayamadım, bir açıklar mısınız?

Neyse soruyu da anlamaktan uzaksın. tane tane anlatayım o halde.

Ben Tayyip Erdoğan'ın, ülkede savunma sanayi başta olmak üzere, dış politikasını ve ülke içinde özgürlükleri açmasından dolayı, sağlık sektöründeki köklü değişim ve düzeltmesinden dolayı memnunum.

Ancak göçmen politikasını asla tasvip etmiyorum, vergi üstünde vergi alınmasına karşıyım. Zenginlerin vergi kaçırmalarına engel olmadıklarından dolayı kızgınım.

-----

Unutma, hayatta ak ile kara yoktur, her zaman ortası vardır. Bir adam tamamen kötü yada iyi değildir.

Kötü taraflarını bilecen ve iyi taraflarını da takdir edecen.

Ben bu adama oy vermemeyi çok istedim ama diğer taraftan oy vereceğim aptal bir güruh var, muhalefetin beceriksizliği ortada.

Daha kötü olacağına az kötü olsun dedim.

Birisin, körler diyarında şaşıdan kral olurmuş.

Bu cümlelerimi anlamanı umuyorum, eğer yine anlamazsan yaz bana tane tane anlatırım.

ha benim kıblem Kâbe'dir. Bilmezsen onu da anlatırım.

Ben Tayyip Erdoğan'ın .... XXX ... yapmasından ... dolayı memnunum, dediğin satırdan sonrasını okumadım.

Tartışılacak birşey yok. Kolay gelsin.

Sizin gibilerine laf anlatmaya harfler kelimeler yetmiyor fazladan harf aldık

Tamam kardeşim tamam hadi uza.

he paşam he..

okumayacağın soruyu sorma bi zahmet.

cevap yazma zahmetine girme blokladım seni:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 24 Kasım 2024; 17:54:43 >

İşte bu sebepten aldığımız kelimeler az bile. Bu nedir ya hadi uza.. Hiç yakışıyormu sizin gibi aydın entellektüel birisine çok ayıp

Aldığımız kelimeler derken, harfler demek istedin sanırım Tayyipçiye aydın kimliğimle değil, anlayacağı dilden konuşurum, aydınlık düşmanı seni, hadi uza artık bir daha tekrar ettirme.

Konuş bakalım görelim seni

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.