Her faiz indiriminden 3 gün önce istediği rakamı indiriyor zaten faiz indiirmlerini tahmin etmek imkansız bir şey değil tahminler %90 doğru çıkacak. PPF yerine Ortak'ta devam ederim |
Bildirim
Her faiz indiriminden 3 gün önce istediği rakamı indiriyor zaten faiz indiirmlerini tahmin etmek imkansız bir şey değil tahminler %90 doğru çıkacak. PPF yerine Ortak'ta devam ederim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 24 Ocak 2025; 0:56:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bendede açılmıyor arada açılıyor....2 adet uygulaması var..ne çeviriyolarsa...acaba biri spklı diğeri değilmi... |
Şimdi denedim açılıyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 24 Ocak 2025; 11:21:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
anadolubank hariç hepsi düşürmüş oranları ![]() PPF'ler bugün yine kıpraştı ama kalıcı olamıyor genelde ![]() ben paramı ortak, cfo ve rpp'de tutuyorum. anlık bozum için biraz da idl'de var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 24 Ocak 2025; 13:12:24 > |
Burganın geceliği 51.5 şartlı olsa da 500 bin liraya kadar. 30 bin de pasif var kaça geliyor bilmiyorum ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyi ki varsınız kalp kalp eller şükran kalp kalp ... EeeeeeeEE ?! ++ get real modafuka, 3 kuruş 5 kuruş ekle üstüne < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 26 Ocak 2025; 0:19:48 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nema için herhangi bir masraf veya ücret yok. hisse alım satımında da kampanya vardı sanırım, kriptoda alım satım komisyonu var |