dostlar naçizane tavsiyem en geç yarın para piyasası fonuna geçin ortaktan çıkarın paraları. Zannetmiyorum ama olurda fon stopajları %15 olursa aradaki %5 fark ortak'ın sunduğu fazladan faizi karşılamıyor bile parayı kitlemesi de cabası. Ki bu aralar para piyasası fonları ellerinde tuttukları tahvillerden ötürü iyi getirecek ben çektim parayı ortaktan 3 hesaptan. En tepedeki 2-3 fona dağıtabilirsiniz nvb , bgp vs |
OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (108. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bugünün getirisini alıp yaeın sabah 9 gibi tüm parayı garanti hesabıma yollasam yarın öğlene kadar geçer değil mi ppf almak için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 30 Ocak 2025; 12:28:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getiriyi 15.00 olunca alıyorsunuz. 15.30 gibi parayı çekmenize izin vermez ve ertesi gün 09.00 olmasını beklemeniz gerekir. Çekme talebini 100.000 olarak yaparsanız anında, 100.000’den fazla yaparsanız ortalama 30 dakikada hesaba geçer. En geç 17.00 olunca geçer.
bugünden geçirin zaten ortakın oranları düşük. niye son güne bırakıyorsunuz ki? bazen çekimlerde sorun oluyor ve para hesaba 16'da geçiyor. sadece bankanızın fonuna kalırsınız düşük oran alırsınız
-
Hocam yanlış yazmışım düzenledim mesajı bu şekilde cevabınız ne olur acaba
O da doğru hocam ortağa güvenmek zor o konuda çok sağolun
Eğer 100.000 TL ve altı şeklinde çekerseniz anında, üzerinde çekerseniz ortalama yarım saatte geliyor. Aksaklık yaşanırsa akşam 17.00 olmadan gelmiş oluyor ama yarın stopaj değişirse muhtemelen çok çekim olur. Sorun yaşanır diye ben olsam riske atmazdım.
Ben de cfo ppf geçtim. Getirisi iyi geldi. Yönetim ücreti de en düşükleriydi.
Ben 900 bin para atacagım ama güvenemiyorum bir türlü. Paranın geç gelmesi vs güven kırıyor. Bu miktarlarda bakiyesi olan var mı acaba. Çekerken vs sorun yaşayan.
-
Evet yüksek meblaglarda çekim geç geliyor nakit ihityacınız varsa sabah 9 da yapın ,whatsaptan da yazın hızlandırsınlar,benim yarın yüklü ödemem var sabahtan çekeceğim.
-
1 kere çekerken sorun yaşadım, fast olmasına rağmen geç geldi.
en büyük sorun para yüklerken bekletmesi, 5dk önce para attım, saat 15den önce geçecek mi bekliyorum .d
-
Ben bugüne kadar 2 milyon liradan fazla yatırıp çekmişimdir. Sadece bir kez sistemlerde sorun yaşandığında param 16.00 sonrasında gelmişti ve kayıt açmıştım ama onun dışında çektiğim 100.000 TL tutarındaki FAST işlemleri anında hesabıma geçti. Dün de Odeabank hesabıma çektiğim 100 bin, 100 bin, 100 bin ve 50 bin anında geçti.
Acil işiniz varsa 1 gün önceden işleminizi yapmanızı, bakiye ekleyecekseniz 14.00 öncesinde yapmanızı öneririm. Ortak güvenilir olsa da her ay illa sistem hatası yaşayanımız oluyor.
Ben para yüklediğimde en fazla 15 dakikada hesaba geçmiş oluyor. Sadece bir kere 40 dakika almıştı. Genellikle N Kolay’dan ve Fibabanka’dan gönderiyorum.
-
-
Siyah ekranda kalıyor girişte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyah ekran sorunu bende de var. Anlık hata dediler.
Gitti paralar giriş yapamıyorum….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%46 a düşürecek miş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bilgiyi nereden aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X