Şimdi Ara

OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
164
Favori
170.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ortaktan daha iyi faiz veren platform var mı. Bilgilendirir misiniz? Ben bulamadım. Varsa oraya kayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolubank hoşgeldin faizi var sanırım %50 ama pasif bakiye var ortaktan biraz daha fazla gibi getirisi

• rush10 R kullanıcısına yanıt

Bırakın 48'i, 46 bile yapsa insanlar koşar ama kendileri pek oralı değil.

• ortak ın faizi nedir şu an ?

• can33tokat C kullanıcısına yanıt

44 pasifsiz

• Anadolu bakiyeye göre 46-46,5 arasına denk geliyor ben oraya geçtim ortağın ekmeğini yedik artık bitti %58 dönemimde atıp tutanlara yazmıştım kullanıcı kitlesi artınca piyasa ile paralel gidecek fazla derine inmenize gerek yok yüksekken faydalanın diye nitekim öyle oldu.

Fon ve borsa için kullanacaktım ancak hala sorunları var onun için bir süre ortak elvedaOrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] 

@FairValueGap @dolcia @hemsinirlihemsakinuzaylı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 18 Şubat 2025; 15:19:56 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

katılıyorum yok güvenilir mi yok şu bu derken zaten bitti. alan aldı 50 li li faizleri. bu arada ben borsa için kullanıyorum ama çok kötü uygulama. acaip yavaş tepki veriyor. güncel veri konusunda da sürekli dengesizlikler var. kmisyton almadığı içni kullanıyorum yoksa bi saniye durmam. sizin önereceğiniz uygulama var mı borsa için

• Günlük vadeliye ekledim ek parayi 0,01 TL yi kabul etmedi bir gün tümden patlamayı burda umarım lol OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] 

• Normalde hergün saat 15:00a kadar yatırılan 15:00da getirisi ile birlikte görülürdü. Bugün görünmüyor. Sizde de aynı mı

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Artık gece 01:00 da veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak'ın bir numarası kalmadı. nkolay %44 daha avantajlı en azından faiz indirim sürecinde %44 faizi bir süre daha garanti ediyor.

• yanıyor Y kullanıcısına yanıt

Oran olarak en çok veren yer neresi acaba? Nkolay da pasifsiz mi?

• yanıyor Y kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Nkolay günlük eft limiti 500bin. Arttırmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Uygulama 500
    Web üzerinden 500
    Toplam 1000

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Geçen sene de bu şekildeydi. Her şeyi yeniden değerlendi bu aynı kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt

watsuptan imzalı belge ile şube mt sınırsız....mt dedi bana ...10 senede çözdüm anca olayı...

• kendi soruma kendin cevap vereyim midas komisyon almıyor yavaş yavaş hisseleri midasa virman yoluyla taşıyorum

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.