Şimdi Ara

Ortalama bir okulda inşaat mı yoksa YTÜ de Haritamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ortalama okul dediğin okul hangisi? Nerede oturuyorsun? Birçok şey eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Ortalama okul dediğin okul hangisi? Nerede oturuyorsun? Birçok şey eksik

Antalyada otuyorum.İnşaat yazarsam mesafeden dolayı Isparta yada Denizli olacak . 51 k dayım ve bu okulla 70 80 k ile alıyorlar . Babam haritacı olduğu içinde yıldız haritayı(53k) düşünüyorum kararsız kaldım.

Edit: İlk başa Akdeniz inşaat yazdım.(49k) da gelme olasılığı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Lira Varmı Abi? -- 18 Temmuz 2013; 16:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Lira Varmı Abi?

quote:

Antalyada otuyorum.İnşaat yazarsam mesafeden dolayı Isparta yada Denizli olacak . 51 k dayım ve bu okulla 70 80 k ile alıyorlar . Babam haritacı olduğu içinde yıldız haritayı(53k) düşünüyorum kararsız kaldım.

Harita yaz,70-80k ile inşaat müh.'nin sana bir getirisi olmaz.

edit:Biraz zor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 18 Temmuz 2013; 16:27:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam. Peki akdenizi neye bağlıyorsun insanların inşaata yöneleceğini mi düşünüyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam. Peki akdenizi neye bağlıyorsun insanların inşaata yöneleceğini mi düşünüyorsun

Evet özellikle şehirlerde kentsel dönüşümler arttığı için talep artar diye düşünüyorum.

• amacın devletse harita ama adama sorarlar devlette çalışacaksan niye mühendis oluyorsun orda gizli işsiz olacağına özelde sürün bence. benim tavsiyem işaat. olur. üniversite çok da önemli değil inşaatta tecrübe lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rashid52 kullanıcısına yanıt
    vay anasını biraz araştırma yapmışın

doğrudur. inşaatta tecrübe biraz daha önemlidir. ama kalkıpta tabela üniversitelerinden mezun olursanız üniversitede önemli bir hale gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

vay anasını biraz araştırma yapmışın

doğrudur. inşaatta tecrübe biraz daha önemlidir. ama kalkıpta tabela üniversitelerinden mezun olursanız üniversitede önemli bir hale gelebilir

inşaat bizim işimiz dünden beri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 18 Temmuz 2013; 17:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

amacın devletse harita ama adama sorarlar devlette çalışacaksan niye mühendis oluyorsun orda gizli işsiz olacağına özelde sürün bence. benim tavsiyem işaat. olur. üniversite çok da önemli değil inşaatta tecrübe lazım

Hocam babam harita mühendisi Antalyada çevresi geniş . Özel sektörde çalışmayı planlıyorum harita yada inşaat her ne olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.