< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortalama bir tıp mı bogazici politika mı (2. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim zaten her türlü sayısal sınıfta kalacağım maalesef yine gorecegim fen ama buna göre önlem alıp hocalarımla konusup kendim çalışacağım sosyali her türlü yoğun bir dönem bekliyor beni :(
İnsanların derecede olsa eayi kucumsemesi vs ozguvenimi kırıyor insanların ne dediğine takilmamam lazim
-
Aslında politikadaki sebebim o uluslararası ilişkiler kısmıdyi çocukluktan beri dış ilişkilere ilgim var bayrak Başkent vs ezberledim ortaokuldayken dile de yatkınlığın var ve dediğiniz gibi okulun adı önemli bu tür alanlarda ve araştırdığım kadarıyla sizin cabaniz vs gerekli hatta artık mühendislikte de öğrencide bitiyor iş
Düşüneceğim.. zaten eşit ağırlık sınıfına geçme ihtimalim de yok yine kendim calisacagim sosyale
Bir de İstanbul'da deprem riski var o da korkutuyor beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi film gurmesi -- 17 Mart 2024; 17:30:21 > -
Ya aslında sadece politika değil ekonomi de olur Galatasaray hukuk vs de olur yani (EA derece mi ortalama bir tıp mi) desem daha doğru olurmuş
-
bence galatasaray hukuk>all tıp ama tartışılır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arada kaldıysan zaten ya git ne istediğini düşün ya da tıp yaz git. En azından gelecek derdin olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen takılmamak lazım. doktor olursun, garanti meslek için seçtin derler. mühendis olursun çok mühendis var önemi kalmadı, işsiz kalacaksın derler, avukat olursun ülkede hukuk mu var ne uğruna çalışacaksın derler. sonuç olarak insanlara bir şeyleri beğendirmek için yapıyorsan günün sonunda hiçbir şey yapmıyor olman gerekir, çünkü her mesleğin seveni-sevmeyeni, avantajı-dezavantajı var. hangi mesleği seçersen seç arada “acaba” ların olacaktır zaten, insan olmak memnuniyetsizliği de beraberinde getiriyor. verebileceğim en iyi tavsiye bu, forumdan bu konuları çıkarsan geriye de bir şey kalmıyor zaten, fazla bakmamak daha mantıklı. denemelere girmeye başlayınca şekillenir zaten hangi alanda daha başarılı olabileceğin.
tıp yazıp garanti 80-90k maaş vs boun politika
-
EA gececeksen Boğaziçi ekonomi düşün o daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok bos yapmıs tıp diyenler boun işletme ekonomiden çok iyi yerlere gelen yurtdışına açılan tonla insan var mühendisliğe deli ilgim olmasa eadan hazırlanırdım hem çok daha kolay hem ordanda boşta kalmıyor kimse ve tıpa dehşet ilgisi olmayanın tıp okuması saçma bence
eşit ağırlıkta tytde 80den yukarı yapan matwmatige kafasi basan ögrencinin rakibi yok eşit ağırlıktan hazırlan bi özdebirde eşit ağırlık da çöz görürsün sıralamayı ben sayısal 1kda da dolanirken keyfi ea çözünce 200ün üstü gelmiyor genel kültürle sadece
bogazici ama kazanamazsan napıcan
-
ea geç, boün ybs yaz
-
Evet o yüzden biraz riske giriyorum yani sayisalda kötü yapsam bir öğretmenlik vs yazılır belki ama esitte kötü yaparsam büyük sıkıntı
-
Boğaziçi Politika bitik bir yer. 2024 gireceğini düşünürsek daha da kötü hallere düşecektir. Bilkent veya Koç’u düşünebilirsin.
yaz boun econ ybs falan keyfine bak
6 sene kalça kemiği ezberleyip mezun olunca 10 dkda bir eğitimsiz hastaya bakmak
eada 1k zorluk ve net olarak sayda 30k
say 30k yapan herkes ea 1kdan iyi yapabilir
e ben ne anladım 15kya kırıkkalede tıp okumaktan
aynı eforu eaya ver boun econ ybs uluslararası işletme iktisat falan yaz
zaten bunların hemen hemen yarısı yurtdışına kaçıyor
ki zaten tıpta sınıf geçmek için vereceğin zamanı bouna versen on numara ortalaman olur
Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
Kara mizahtan anlayacak.
İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.
Bu sene kaç diyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X