Şimdi Ara

Ortalama kasmak için BİLKENT veya KOÇa gitmek ( ÇAN İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Curve midir çan mıdır nedir ondan dolayı
    Çalışmayan birileri olunca iyi oluyormuş

Ondan boun odtü yerine koç bilkent tercih edilmeli mi?

Bularda ÇAN nasıl etkileniyor
    Bilen biri yazabilir mi, yurtdışı için ortalama çok önemliymiş, boğaziçinde herkes hayvan gibi çalışıyordur herhalde ( ygs 1. Si de oraya gitmişti ya)

Başlıktaki gibi bir şey var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent hakkında yorum yapamam ama koç dediğin gibi, yüksek not almak daha kolay; ama sabancıda öyle olmuyor elektronik sınıfının tamamı burslu olur genelde
  • Mantıklı hocam.
  • Dersten derse değişen şeyler bunlar koçta bazı hocalar curve yapar bazısı yapmaz katalog uygular falan yani mühendislik için durum ne bilmiyorum ama iibf de pek dediğim durum geçerli değil. Genelde sınıftan bağımsız sen ne yaparsan onu alırsın ki hatta ilk iki sene aldığın common core derslerden birinde curve varsa işin daha zor çünkü o dersi okul geneliyle yani mühendis ve tıpçılarla alıyosun ama core derslerde de curve olduğunu görmedim. Genelde bölüm dersleri ve bu derslerden sağlam olan derslerde olur ayrıca diğer bir nokta da, benim gördüğüm bazı hocalar belli bir nottan düşük olan öğrencileri farklı bir curve, yüksek olanları farklı bir curve e göre değerlendiriyo. Yani diyeceğim şu dur ki, pek sağlıklı bir mantık değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent'te CTIS okuyorum 1. yılda sadece 1 derste curve vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.