Şimdi Ara

Ortamlara ayak uyduramıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dershane ye yazıldım 2 gün oldu 8.sınıf öğrencisiyim bizimkiler ilk dönem yazmamıştılar beni okul kursu vardı diye 2. dönem yazdılar bizimkiler 1 , 2 tane dershaneye gidip görüştüler dersleri nasıl para fiyatı konusunda benimde bir çok arkadaşım tomurcuk dershanesine gidiyodu annemlere söyledim orayada gittik görüştük evet arkdaşlarım vardı ilk gün 5, 6 tanesi gördüm diyer arkdaşlarım diğer farkı saatlerin olduğu gruplardaydı ben bilmiyodum ama haftasonu grubunu seçtim neyse uzatma ya gerek yok derse girdim 2 .dönem olduğu için onlar daha önceden tanışıyolar zaten ben ise daha yeniyim alışamdaım tanıdıklar var aynı okul arkadaşlarım ama dershanede pek onlar benle takılmıyo böyle bi etrafıma baktım kafa dengi biri varmı diye tanışırız felan yok bulamadım hiç bi tane. Isınamadım hani sınıfata sürekli kardeşim dediğin arkadaşların varya ben onlar gibi istiyorum sürekli onla veya kendi grubunla takılmak istediğin yok bulamadım . (( Ve aynı durum geçen sen 7. sınıfta başıma gelmişti dershane yazdılar alışamdaım bizimkiler belli etmeden ağladım
    üzüldüm sinirlendim 1gün bi çocuk geldi naki diye tam kafa dengi tanıştık dershane yi yine sevmiyodum bütün seni onla takıldım gezdik tozduk onla koca bir sene geçti hani dedim ya sürekli kardeşim dediğim çocukla sürekli takılmak istediğim çocuk işte oydu şimdi ise bulamıyorum napcıcam çok yanlız hisediyorum Lütfen yardım edin

• Ulan esek otur derslerine calis ortami liseye gecince halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin yaşındayken mahallede top oynardım ortam diyorsun ya. Yazık yeni nesile.

• Ortamlar sana ayak uydursun kanka kafaya taktigin seye bak

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    adamın özgüvenini kırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

adamın özgüvenini kırma

Abi ben bunun yasindayken sumugumu okul sirasinin altina suruyodum adam gelmis ortam diyor kari kiz istiyor

senin zamanında öyle şimdi böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

senin zamanında öyle şimdi böyle

Oyle valla

• bro sen şeyi biliyo musun ya, hani kızın biri zayıf olmaktan şikayet ediyomuş, babası odunları bahçenin belli yerlerine koymasını söylemiş falan sonra çatıdan bakmışlar odunlarla bişey yazılmış aslında;
    ha işte o yazılanı öğrendiğin zaman dünyadan soyutlanır aradığın gerçekliği bulur, böylede konular açmazsın.
    Zaten ben oraya o amaçla gittimde sürekli ders çalışmakta bir yere kadar sıkılıyom bugünde dershane vardı yine sıkıcıydı
  • Geçen sene bende aynıydım gittim bi çocuğun yanına oturdum şu an en iyi arkadaşım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    benim karı kızla alakam yok ben kız istemiyomki sıkılıyorum dershanede ben ortama girerim girmesine ben hani okulda sürekli takıldıgın can kardeşin varya onun gibi kanka olsun hani dedim ya 7. sınıfta naki onun gibi ve bişey daha sorcam bide bu tomurcuk dershane berbat 7. sınıfta gitiğim dershane vardı onların sistem vardı haftasonu grbundaydım 2 gündü cumartesi pazar hacolar müthiş anlatıyodu ve konu bittimi test veriyodu hiç değilse sistem vardı.. bende bu tomurcuğa yeni yazıldığım için beni en son tembel sınıfına vermişler aslında ben çok çalışkan değilim çokta tembel de değilim çocuklar denemye girmiş ben kayıt olmadan önce gün türkçe de mat dan diğer derslerden 12 yanlış 8 yanlış hep si salamış ben hayata 8 . 9 yanlış yapmam en fazla 5 6 yanlış inek değilim ki ama okulda ki derslerden aklımda kalanı yapıyorum. Test nerdeyse ayda 5 6 test çözerim bende bu onlar test de çözüyolar ama sınavda salıyolar okula çalışıyolar yani onlar sadece dinlemek için geliyolar .bende aynı şey için gidiyomda onlar dersi kaynatıyolar gırgır şamata bende yapıyorum ama okulda yapıyorum sadece bunlar dershande yapıyolar ben en son 808 sınıfındayım 805 te okuldan yakın arkdaşlarım var eğer dershane sınavında yükselirsem oraya gidebilirim bide şu var anneme söyledim sen seçtin dershaneni seçtin hakketin dedi anne sözü dinlemesen böyle olur annem haklıydı ne konuda şuydu dershane sistemi berbat hocalar bazı hocalar iyi anlatıyo diğerleri berbat anafene niye gittmedim cemate bağlı diye babamda polisdi ters tüştüler dershaneyle oyüzden gitmedim ama sorsan bana anafen daha iyidi ama şimdi ben hangi dershanye gitsem yine bu şey yaşancaktı biliyorum zaten ama dershane berbat şimdi .Ben hani ilk dönem okul kursu vardıya okul kursu varya 1. kat daha iyi bu dershanede nhiç deyilse ne orda sıkılyodum hocaları tanıyodum hiç bi sıkntı yoktu ama yabancı ortamlarda sıkılyorum çekiniyorum çocuklar napayım diğer farklı saat grubunda arkdaşlarım var bu hani kanka felna değilde sıkı dostlarım var diğer grubda belki oraya gitsem hocalr değişir ve arkdaşlarım olur nediyonuz fikir verin ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtdnt -- 28 Aralık 2014; 12:21:37 >

• SweageR kullanıcısına yanıt
    bro sen o konuyu bana iyice açıklasana yada özelden yada farketmez açıkla iyice anlat
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Abi sende haklısın ama bende az top oynamadım arkadaşlarla gezmelere okuldan felan kaçtım ama abi gerçekten sıklıyom bide babam polis maaşı güzel 2 abim var 3 kardeşiz ortanca abim okumadı lise terk annem sürekli benim üzerime duruyo dersle alak bişeyosun hemen yapar bendeki fırsat başka çocukta bile yok şuan baya borcumuz var babannem öldü köyde 5 ,6 milyarlık masraf oldu işte ondan önce araba alıdk kredi borclar felan annem bu borcların arasında beni dershaneye yazdı ben annemin yüzünü kara çıkartmak korkuyorum okumak istiyorum istesem boş gider boş gelirim salamam bende su şekil huylar var belki daha çok huylar var yada duygularum var huylarım bende asosyalik bütün gün bilgisayardayım kalkıp dershane gidince bi acayip oluyo duygusalımda öyle her şey için ağlamam çekingenim ortamlara ayak uydurabilirim ama çok geç uyduruyorum benim sorunum yabancılık çektiğim ortamlarda tanıdık olma istiyorum ne biliyim en iyi arkadaşım orda aynı dershanede ve aynı grupata olsak hiç sıkılmadan giderim yani dershaneyi gitiğimde sıkılmak istemyorum ders çalışmakta bir yere kadar yabancılık çektiğim ortamlar eğlenceli olsun isterim Anlatabiliyorumdur halimi sizi insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.