Şimdi Ara

ORTAÖĞRETİM HAKKINDA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN 2014 kpss ye lise 4 e geçerken girdim atamlar yapılmadan önce kendi bölümümde 78 i idim atamalar yapıldı şuan kendi bölümümde ve onun bir çok dalında 1. sıradayım atama alım olursa gitme olasılığım nedir.
    Bölümüm inşaat teknolojisi.
    Ayrıca üniversite sınavınada girdim ALLAHIN izniyle orayada yerleşeceğim atamam yapılırsa okulum dikkate alınırmı çalışma saatleri felan.

• Bu sene mezun olduysan ve kadro açıldıysa bölümüne atanman için bir problem yok.
  • Schnitter kullanıcısına yanıt
    benim sorduğum eğer universiteyide kazanırsma benim çalışma saatlerim nasıl olacak ve onlar beni universite kazandığım şehiremi atıyorlar yoksa ya universite yada memurluk deyip ikisinden birinden vazgeçmemi istiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

benim sorduğum eğer universiteyide kazanırsma benim çalışma saatlerim nasıl olacak ve onlar beni universite kazandığım şehiremi atıyorlar yoksa ya universite yada memurluk deyip ikisinden birinden vazgeçmemi istiyorlar ?

Eğer atanırsan üniversiteyi atandığın şehre göre seçeceksin ya da kazandığın üniversite hangi şehirdeyse eğitim durumundan gidebilirsin onu bi araştır.
  • Schnitter kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak peki sıralamaya sahip olduğum bir inşaat teknolojisi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Örneğin ben yapı teknik ressamlığı bölümü mezunuyum nitelik olarak harita kadastro mezunu istenilen bir yere başvurabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Arkadaşlar benim bir sorum olacak peki sıralamaya sahip olduğum bir inşaat teknolojisi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Örneğin ben yapı teknik ressamlığı bölümü mezunuyum nitelik olarak harita kadastro mezunu istenilen bir yere başvurabilir miyim ?

haritacı istiyorsa başvuramazsınız hocam. yine de sağlam bir yetkiliye sorun. hem kendinizi hem de başkasını yakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki hocam ben hem haritada hemde insaatta tr 1 . Siyim tercjh edemezmiyiz haritayi insaat mezunuyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene ortaöğretim kpss'ye girmiştim. Şuan 4 yıllık üniversite bölümünden mezun durumda sayılırım. Öğrencilik durumum aktif görünüyor tek ders sınavım kaldı temmuz bitmeden kesin olarak ilişkim kesilir ve mezun olurum. Ben ortaöğretim kpss'den tercih yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

Peki hocam ben hem haritada hemde insaatta tr 1 . Siyim tercjh edemezmiyiz haritayi insaat mezunuyum ?

inşaat mezunuysanız eğer haritayı tercih edemezsiniz hocam.
    yanlış tercih yaparsanız puanınız yanar ve mahkemelerle uğraşırsınız.
  • Anladim hocam tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.