Şimdi Ara

Ortaokuldan Direk Açık Liseye Geçilebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benım notlarım kötü değil ama iyide değil ve ben kendim çalışarak anlıyorum çıkarcı hocalardan hiçbirşey anlamıyorum yani mesela hocayı dinleyerek 45 aldığım bi sınavdan ders esnasında hocayı değilde bi dershane kitabını okuyarak daha iyi anlıyo ve 85 alıyorum bazen yani kendim çalışarak daha iyi performans veriyorum

ve lise konusunda düz liseye gideceğime açık oretımden kendi kendime çalışarak çok çok daha iyi bi uni kazanacağımı düşünüyorum boyle ortaokuldan direk açık liseye yani sadece sınavlar için okula gidebilirmiyim?

• ya beyler 2dk bakın
  • upppp
  • up
  • Dersane ile destekliyceksen vede kendinden eminsen yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Dersane ile destekliyceksen vede kendinden eminsen yap

kendımden eminim, ama açık lise nedir ne öretiliyo bilmiyorum meslek gibimi, düz lise gibi?, össye mi hazırlıyor napıyor? nasıl girebilirim bu liseler puan gerekiyomu?

bide hang dersler var biliyomusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 14 Ocak 2010; 19:21:11 >
  • daha açık lisede ne ögretildigini bilmiyorsun sen liseye git açıkda hırpalanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

daha açık lisede ne ögretildigini bilmiyorsun sen liseye git açıkda hırpalanırsın

azcık anlatsan çok iyi olur googleden anlamadım
  • Gidebilirsin ama ileriki yıllarda kafan derslerden başka şeylere kayarsa (karı kız vs vs..) zaten ders görmedigin için iyice koparsın derslerden sınavlardan...
    Ciddi azim ve sabır gerektirir..Ayrıca okul sınavlarında kopya vb yollar varken orada hiç şansın yok (daha kolay diyorlar ama sınavlar için)
    İmkanın varsa iyi bir yere girebilmek lisede çok daha iyi olur..Düzlerin çogundaki hocalar pek takmıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domuz Gribi

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Dersane ile destekliyceksen vede kendinden eminsen yap

kendımden eminim, ama açık lise nedir ne öretiliyo bilmiyorum meslek gibimi, düz lise gibi?, össye mi hazırlıyor napıyor? nasıl girebilirim bu liseler puan gerekiyomu?

bide hang dersler var biliyomusun

Açıktan üniversite gibi. Açıktan okuduğun zaman herhangi bir öğretim kurumunda olmuyorsun (dershane vs. hariç tabii) yani tamamen serbest. Kitaplar bildiğim kadarıyla MEB tarafından sağlanıyor. Evde çalışmak zorundasın, istediğin kadar devamsızlık yap bir şey olmaz. Açıktan okumak ta işkence biraz. Bir süre sonra alıştığın zaman dersleri iplemezsin. Herkes için geçerli değil tabii ki. Bir ara çalışırım, nasıl olsa vaktim var derken bir bakarsın sınav günü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 14 Ocak 2010; 19:27:15 >

• Gençliğinin en güzel yılları olacak belki de o 4 sene.Sana çok şey kazandıracak,kaybettirecek.Tecrübeli olacaksın,hayatta çoğu duyguyu lise de tadacaksın...
    Düze git bence.
  • Kişilik lisede oturur.
    O ortamı kacırdıgına cok üzülürsün.
    22 yaşındayım.Üniversite okudum.Yinede arıyorum lise yıllarını.

quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

Gençliğinin en güzel yılları olacak belki de o 4 sene.Sana çok şey kazandıracak,kaybettirecek.Tecrübeli olacaksın,hayatta çoğu duyguyu lise de tadacaksın...
    Düze git bence.
  • Mesleği: Liseli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.