Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Swiny

Arkadaslar 4. filmde tobey maguire yok yerine peter parker i Jake Gyllenhaal canlandiracak duyrulur bilmeyenler icin.Film 2009 da vizyona giriyor.
    Tobey nin bir yazisi:
    'Benimde 1,5 yaşında bir çocuğum var. Kim bilir belki ilerde o da Örümcek Adam hayranı olur. Ama o zaman ne yazık ki, ben Örümcek Adam'ı oynamıyor olacağım'

o oynamazsa filmin güzelliği gider bence
  • burasi tartişma içinmi bilemem ama aramada karşima cikti. evt bence güzel bir filmdi zevk aldim vasat degil yani ama çok üzücü seylerle karşilastim. winç sahnesi evt kim durdurdu bilemem maske olayi yazmissin.. evt o kadar fotorafçi nedense kimse cekmemiş filmin ki bomba patlama meselerine girmicem 1 bölümü tamamen yavaşti.. diye sölüyorüm action görmek isteyenler için gerçekten üzücü arti action sahnelerinde bile halki gösterdiler... ben az önce izledim filmi sinemada...

cizçgi romanla veya çizgifilmlerle ayni konu olamaz tabiki beklemeyelim... bunu ama venom gibi bir adam gerçekten harcandiki. yaziklar olsun ben daha çok beklenti içindeyim bence artik güç birligi olmali ayni çizgi filmler gibi. ne bilim artik 1 filme ortak olmali marvel kahramanlari ne bilim x men ile spider man insana daha çok zevk vericek.. Carnage venom birleşmesi gibi birşeyler düşünebilirlerdi...

yani bilemicem ama filmi kurtaran sadece ve sadece harry osborne idi ki spiderman ister cocuk ister büyük daha karizma ve cocuklara daha hitap ediyordu.. ya kisacasi ben harry den zevk aldim bu filmde gayet başarili çekmişler bütün karizma elden gitti spiderman nin ayrica

umut ediyorumki daha başarili olur diger yapimlari veya artik tüm kahramanlari ayri ayri veya birlikte yavas yavaş perdeye dökmeleri dilegi ile...

not : benim gördügüm ve bu kadar büyük bir filme böle bir hata olmaz baştan sagma yaptiklari belli bir bar sahnesi olduna eminim ama sanirim m.j tokat atiyodu spidey orda ilk oturduklarinda masaya kariştirmiyosam bari hatirliyorum arka planda oturan adamlarin birisi harry ozborne nun filmedi babasini yani norman ozborne arkada oturuyo ya içler acisi durum tekrar izleme şansiniz olursa bakin ya yokmuydu arkaya oturtucagin adam koca memlekette ...

kisacasi spiderman out

harry ozborne in

• ben hiç okumadım fakat 3 filmide izledim izlediğimi filmleri baz zlırsam bence gayet güzeldi
  • arkadaşlar şuna bir bakın lütfen

Örümcek Adam 4
    2009 yılının Mayıs ayında gösterime girecek filmlerden biridir. Yönetmeni Sam Raimi, yazarları ise Stan Lee, Steve Ditko ve David Koepp'tir.Düşmanları Carnage,Lizard,Mysterio ve Scorpion'dur.
  • 1-2 bnm için 3ten çok daha güzeldi 3 te filme kaptıramadım bütün düşmanları 15dakkada halledio onu birazdaha uzatsalar daaha ii olurdu ama kostümü süperdi hayran kaldım bide bazı efekleri insanı gaza getiriodu o kadar ama 1-2 nin yerini tutamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu_haylaz

arkadaşlar şuna bir bakın lütfen

Örümcek Adam 4
    2009 yılının Mayıs ayında gösterime girecek filmlerden biridir. Yönetmeni Sam Raimi, yazarları ise Stan Lee, Steve Ditko ve David Koepp'tir.Düşmanları Carnage,Lizard,Mysterio ve Scorpion'dur.

Abouww spider öldü ozmn 4 düşman.
    Çok yükleniyorlar buna.Bu sefer fazla ümitlenmicem. Bekle okdr 3ü sonra hüsran.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

quote:

Orjinalden alıntı: Swiny

Arkadaslar 4. filmde tobey maguire yok yerine peter parker i Jake Gyllenhaal canlandiracak duyrulur bilmeyenler icin.Film 2009 da vizyona giriyor.
    Tobey nin bir yazisi:
    'Benimde 1,5 yaşında bir çocuğum var. Kim bilir belki ilerde o da Örümcek Adam hayranı olur. Ama o zaman ne yazık ki, ben Örümcek Adam'ı oynamıyor olacağım'

o oynamazsa filmin güzelliği gider bence

Jake Gyllenhaal da iyi ama gözümüz alışmış bikere tobey'e.
  • bi de farkettiyseniz her filmde maskenin aynı tarafı yırtılıyor bi de filmi daha ciddi bi şi beklerken ilk yarı adeta komediydi basarısız olmus spiderman 3
  • ya 2 tane sorum war
    1)Ben bu kara orumceğin ağının bileğinin içinden değilde dışından çıkıyor diye biliyordum acaba filmde de öylemi yoksa benim gozumden mi kaçmış acaba?
    2)Bu spider-man çizgi romanlarını internetten falan okuyabilir miyizki?

NOT: Bu sorulardan herhangi biri daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın fasla zamnm yokda su anda kısaca bir göz gezdirdim 2. ve 3. sayfaya
  • peter ı başka bir aktör oynarsa bütün büyüsü kaçar diye düşünüyorum,gerçi 3. filmde bu büyüden pek bir şey kalmamıştı ama.
    eğer devam edemicek kadar özel durumu varsa filmi tadında bırakmalılar zaten söylediğiniz gibi venomu da geçiştirmişler böyle devam etmesin seri daha iyi.
  • Sorun aktörden değil de senaryodan kaynaklanıyor bence. Bir oyuncunun embesil gibi görünmesi farklı, embesili oynaması farklı bence. 1. filmde ezik, 2. filmde aşırı ezikti, ama bu filde tam bir embesil olup çıkmış Peter Parker karakteri. Senaryoyu yazanları vurmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Resmen içine etmişler...Yazık gerçekten yazık..Yaklaşık 20 senedir Örümcek Adam okurum...1971 yılında Türkiyede yayınlanan ilk sayısına bile sahibim...Çıkan bütün sayılarını okudum eski nesil yeni nesil...Be kardeşim! bir efsanenin filmini yapıyorsanız ya adam gibi yapın yada hiç yapmayın...Tam bir rezalet...

1-Maşallah örümceğin maskesi film boyunca yüzünde değildi...Örümcek adamın en önemli şeyi gizli kimliğidir..anasını satayım öğrenmeyen kalmadı...maske devamlı ya çıkıyor ya çıkartılıyor ya parçalanıyor..REZALET

2-"Venom" gib örümcek adamın en büyük en azılı düşmanını 15 dakikayla geçiştirdilerya söyleyecek laf bulamıyorum...birkere eddie brockla ortakyaşarın birleşmesi tamam kilisede oluyor ama olma şekli ve yerinin alakası yok...artı olarak venom un ölmemesi lazım...ölse bile o şekilde ölmemesi lazım...REZALET

3-"Kum adam" maşallah gökdelen boyundaydı...ne alaka...örümceğin hiçbirçizgi romanında kum adam boylara ulaşmıyor..bide kum fırtınası şeklinde uçması vardıya superman den esinlendiler sanırım...REZALET

4-Gelelim "gwen stacey" olayına...gwen örümceğin mary jane den önceki sevgilisidir...hatta gweni öldürende norman osborn yani hobcindir...ama ne hikmetse biranda gökten bir gwen stacey düştü bu bölümde...nerden çıkarttılar ne alakası var hayretler olsun...madem koycaktınız gweni ilk bölümde koysaydınız...

5-Ya ortakyaşarın göktaşıyla düşme sahnesine ne demeli...örümcek ortakyaşarı uzayda yapılan ve birçok süper kahramanın dahil olduğu gizli bir savaşta buldu...ama ne hikmetse filmde gökten zembille düştü...

6-ortakyaşarın özellikleri arasında hertürlü şekle girmesi vardı...istenilen kıyafete dönüşebiliyordu...ama filmde buda yoktu..üstüne üstlük siyah kostümün filmdeki haliyle çizgi romandaki hali arasında hiçbir benzerlik yok...normal kırmızı mavi kostümün siyahını yapmışlar okadar...

7-En çok güldüğüm konuya geleyim...Harry Osborn önce acayip bi kıyafetle ortaya çıktı ki buda tam bir saçmalık...o kıyafet ne alaka...harry osborn babası öldükten sonra "hobcin" olarak örümcekle kapıştı...ama burdaki adamın hobcinle ne alakası vardı anlayamadım...
    hadi bunuda geçtim örümcek buna bomba attı hary biranda freddy e benzedi yüzü parçalandı..ondan sonrada kalktı örümcekle aynı safta dövüştü...bu sahneleri izlerken kafayı kırcaktım...nerden çıkarttınız ya bu konuyu...Sam Raimi kafayımı kırdı..hadi onuda geçtim Stan Lee bunlara nasıl izin veriyor...

Ben bugün sanki başka bir film izledim...Bu kesinlikle örümcek adamla alakası olmayan bir film..Yazık gerçekten çok yazık..yıllardır örümcek adamla ilgili herşeyi takip eden biri olarak bu film bence tam bir FİYASKODUR...Burdan Marvel Comics i ve Sam Raimi yi kınıyorum...

Not: hele bir sahne vardı onu görünce film iyice gözümden düştü...örümceğe şehrin anahtarı verilicekken örümceğin biranlık ABD bayrağı önünde pozu var resmen propoganda kokuyor...SS sini alıp koyucam onun buraya daha sonra...

ellerine sağlık çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş
    bizler şunu anlamıyoruz
    filmin eğlendirmesi, efektlerinin güzelliği ile gerçeğe bağlı olması farklı mevzular
    zaten arkadaşın eleştirisi orjinal romana yani örümcek adamın köklerine bağlı kalınmaması
    ben beğendim, hoşuma gitti, zevk aldım, efektler güzeldi gibi sözler ile bu eleştiriler farklı uzaylarda

arkadaşın söyledikleri tamamen objektif gerçeklere bağlı sözler
    o nedenle çizgi romanı ile ilgili bilginiz varsa yorum yapın tartışın bu başlık altında(bu başlık altında var çok da bilgilendirici oluyor)
    siz başka başlık açın filmin efektleri, sürükleyicliği, oyunculuğu ile ilgili
    bu eleştiriler çizgi roman bazlı

• Bu yonetmenler bı taraflarından uydurup yapıyolar zaten fılmlerı ıllakı kendı kattıkları bıseyler olucak Peter Jackson da yuzuklerın efendısıne ole yaptı zaten...Fılmı bı an once bıtırmeye calısıyolar heralde 5 bolumde spıder-man tarıh olur
  • Gerçekten sana katılıyorum.. çizgi romanına bağlı kalmamışlar.
  • dediklerinize kesinlikle katılıyorum ama örümcek adam serisindeki her film keyifli birkaç saat geçirmek için ideal buna 3.filmde dahil.
  • senin anlattigin cizgiflim kardeş :D bende izlerdim cizgiflimini hep izlerdim biliyorum ama adamlar flim i yaparken cizgi flim e fazla benzetmemeye calişmişlar
  • bana sorarsanız 3 örümcek adam filmide çizgi roman gözönüne alındığında berbat.ama çizgi romanı yoksayıp güncelleştirilmiş bir seri izliyorsak o zaman ilk 2 film eşit seviyede güzel 3.sü kötü.
    puanlama 10 üzerinden

1.film 7/10
    2.film 7,5/10
    3.film 5/10
  • Profesöre örnek için verdiği symbiot hala duruyo.Ama benim için Venom önemli değil.Spidey nin en güçlü düşmanı bence Electro.Siz onu bir de Hyper Electro olunca görün.O yenilmez
    quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

mlsf venom öldü dikkatli izlediysen o sahneyi etleri ateş içinde kemikleri ile molekullere ayrıldı... orda ateşlerin içinde iskeleti belirio :/ yani venom kesinlikle öldü =_=

• sonuna kadar haklısın bi de siyah kostümü ayrıyetten giyiyo normalde içine işliyo die biliodum
  • Bu Seride Gerçekten Saçmalıklar Vardı Benimde Pek Hoşuma Gitmedi,İnsana Ya Şu Sahnede Şu Olurmu? Dedirtecek Yerler Epey Fazlaydı,Umarım Bundan Sonra Çıkacak Seriler Daha Düzgün Planlanmış Olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.