Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lordhammer

Profesöre örnek için verdiği symbiot hala duruyo.Ama benim için Venom önemli değil.Spidey nin en güçlü düşmanı bence Electro.Siz onu bir de Hyper Electro olunca görün.O yenilmez
    quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

mlsf venom öldü dikkatli izlediysen o sahneyi etleri ateş içinde kemikleri ile molekullere ayrıldı... orda ateşlerin içinde iskeleti belirio :/ yani venom kesinlikle öldü =_=

Elektro örümceğin belalı düşmanlarındandır ama çizgi romana göre konuşursak asla en büyük düşmanı olmamıştır...örümceğin en büyük düşmanı top 5 listesi yaparsak şöyle bişey çıkar ortaya...

1-Venom
    2-Yeşil Cin - Hobcin
    3-Doktor Ahtapot
    4-Kingpin
    5-Mystreio

• ya hani şu kumdan adam varya artık ismi neyse,ilk başta o çukura düşüyor hani şu içerisinde her türlü teknoloji bulunup bi amera bulunmayan yer gerçekten orda sonra filme baka bi gözle bakmaya başladım,kurmaca olduğu bu kadr belli edilmez ki bir filmin
  • Kusura Bakma Ben Sizden de Aşiri derecede spider man hastasiyim cizgi flimlerini cizgi romanlarini izlerdim okurdum flim in 3 serisinin 3 ü de mükemmel ve laf söyletmem hiç bir zaman adamlar flim i yapmişlar iyi yapmişlar flim e de laf yok sana bişi söyliyim mi kardeşim 3. flim i cizgiflim e fazlasiyla benzetmemelerinin nedenini bir düşün bakalim neden benzetmediler acikca söyliyim benzeterek yapsalar işin suyu cikardi kimse izlemezdi millet farkli şeyler istiyor flim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 8 Ekim 2007; 0:43:05 >
  • filmin seneryosu berbattı konuları doğru düzgün bağlayamamışlar hasılat yapmasının tek nedeni ismi
  • Bu arada da spider man 4 te orlando felan yok başrolde fragmanini izledim saglam yerlerden en kisa zamanda sizinle paylaşicam 4 flimde kertenkele adam olucak xD Doktor kertenkeleye dönüşücek ve venom tekrar geri dönücek
  • Emre8224 Alakası yok ismiyle hasilat yapmasinin
  • ben filmi 2 kez izledim. mewluth hocamın ve ilk mesajdaki arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorum
    ayrıca film biraz aksiyondan çok duygusallığa kaçmış, 1 ve 2 deki aksiyon sahnelerinin yarısı bile yoktu.
    umarım 4.filmde,bu filmde yaptıkları hatayı anlarlar da doğru düzgün bişey çekerler,yoksa filmin geleceği pek parlak değil ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Elektro örümceğin belalı düşmanlarındandır ama çizgi romana göre konuşursak asla en büyük düşmanı olmamıştır...örümceğin en büyük düşmanı top 5 listesi yaparsak şöyle bişey çıkar ortaya...

1-Venom
    2-Yeşil Cin - Hobcin
    3-Doktor Ahtapot
    4-Kingpin
    5-Mystreio

Hocam Carnage ve Octopus'u unutmuşsun :)
  • Rezalet

Peter bir kere öyle saf salak bakışlı biri değildir dövüşürken bile espri yapabilen siyah saçlı daha olgun görünümlü sıklıkla diyalogları kendi beyninde dönen biridir romanda. Esasen zaman zaman onu eli kolu bağlı bir süper kahraman olarak görmüşümdür gizliliği elini kolunu bağlar . Bu filmde düşmanı olan Harry Sevgilisi olan M.J Kum adam bilmeyen kalmadı nedir mantığı ilgisiz bu tür bir anlatımla rezil etmişler
  • En büyük düşmanı onlar olabilir.Doğrudur amma Electro kadar güçlüsünü görmedim.Deli herif
    Tonight Electro! Dances with the god!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Ekselanstan

quote:

1-Venom
    2-Yeşil Cin - Hobcin
    3-Doktor Ahtapot
    4-Kingpin
    5-Mystreio

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekselanstan

quote:

1-Venom
    2-Yeşil Cin - Hobcin
    3-Doktor Ahtapot
    4-Kingpin
    5-Mystreio

Carnage gerçekten çok büyük ve acımasız bir düşmanıdır örümceğin fakat kısa solukludur...Tek maceralık bir düşmanıdır yani...Hatta carnage yi venom la birleşip yenmişlerdir buda bir satır arası bilgi...

Octopus ta var zaten..Doktor Ahtapot...

• Flim in 3 ü de harikaydi herşeyiyle 3 flim i tekrar tekrar takip izleyebilirim o kadar süper di ki anlatamam xD
    kim ne derse desin harika bir flim di bu son cikani sadece peter in sevgilisine vurmasi kötüydü orasi kötüydü gerisi müthişti başka diycek laf im yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tlq

Flim in 3 ü de harikaydi herşeyiyle 3 flim i tekrar tekrar takip izleyebilirim o kadar süper di ki anlatamam xD
    kim ne derse desin harika bir flim di bu son cikani sadece peter in sevgilisine vurmasi kötüydü orasi kötüydü gerisi müthişti başka diycek laf im yok.

topiğe hiç gözatmadan bu postu yazdığın belli...

eğer çizgi romanı okumadıysan yada örümcek adamla ilgili önceden hiçbir bilgin bulunmuyorsa bu filmin sana güzel gelmesi normal..özel efect, aksiyon sahnesi gani gani...öyle filmlerden hoşlanıyorsan zaten beğenirsin orda sorun yok..

ama çizgi romanı okumuşsa ve bir örümcek adam fanıysan bu film senin hayallerini yıkar ve tepkisiz kalamazsın zaten...

sen ilk kategoridensin anlaşılan...

• bu tüm marvel kahramanlarının katıldığı gizli savaşla ilgili türkçe veya ingilizce bir belge,açıklama yapan site veya resim falan varmı?okuyup bilgi almak isterim
  • ben filmi çok beğendim.
  • 3. film bencede rezaletti, 4. film den daha umutluyum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Kusura Bakma Ben Sizden de Aşiri derecede spider man hastasiyim cizgi flimlerini cizgi romanlarini izlerdim okurdum flim in 3 serisinin 3 ü de mükemmel ve laf söyletmem hiç bir zaman adamlar flim i yapmişlar iyi yapmişlar flim e de laf yok sana bişi söyliyim mi kardeşim 3. flim i cizgiflim e fazlasiyla benzetmemelerinin nedenini bir düşün bakalim neden benzetmediler acikca söyliyim benzeterek yapsalar işin suyu cikardi kimse izlemezdi millet farkli şeyler istiyor flim de.

Aynı şekilde bende katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.