Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kadar kötü beklemiyordum..... acayip üzüldüm. çok ağır vekopuk gitti.

quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

Sevimsiz bir filmdi.Bende beğenmedim.4 çekilse gitmem mesela.
  • kum adam kum adam olmadan önce koşarken düştüğü o alan neydi öyle? orasını hapishanenin 3 metre önünde kimse farketmemiş mi? orda o eleman olmasaydı o dönüp duran aletler neye ne yapacaktı? kum adam neden büyüyor sürekli? daha ufakken vurduğunu devirdi de büyüyünce hantal ,olduğu yerde yumruk savuran uyduruk bir karakter oldu.
    emo spiderman ise beni kahretti. ben bir ara sanki gerçek film değilmiş de kamera arkası falanmış, tobi mekguayır ın yaptığı şakalar onlar falan gibi düşünmeye başladım.
    örümcek adamda çizgi filmlerde komik anlar olur da bunlar parker ın kendi kendine konuştukları düşündükleriydi hatırladığım kadarıyla. böyle saçma sapan danslarla , ucuz diyaloglarla olmaz.
    filmi 1 oyladım imdbe de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 13 Mayıs 2007; 22:15:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

mlsf venom öldü dikkatli izlediysen o sahneyi etleri ateş içinde kemikleri ile molekullere ayrıldı... orda ateşlerin içinde iskeleti belirio :/ yani venom kesinlikle öldü =_=

sen orayı görmekiçin yapıştın mı beyaz perdeye

• Beyler gerçekten çok açıklayıcı dikkat isteyen şeyler yazmışsınız

filme daha gitmedim ama sanırım gidince eski zevki alamayacam

bilgiler çok güzel saolun
  • film berbat gittiğime pişman oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

mlsf venom öldü dikkatli izlediysen o sahneyi etleri ateş içinde kemikleri ile molekullere ayrıldı... orda ateşlerin içinde iskeleti belirio :/ yani venom kesinlikle öldü =_=

sen orayı görmekiçin yapıştın mı beyaz perdeye

yapışmaya gerek yok beyaz perdeye kaburgalar gozukuor zaten ateşler içinde heh

• neyse olan oldu.. içine ettiler. 4. süde böle olcak ise çekmesinler.

Karayip Korsanları TAM GAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

neyse olan oldu.. içine ettiler. 4. süde böle olcak ise çekmesinler.

Karayip Korsanları TAM GAZ

+1
  • IMDB de filmin notu 6.9/10...fazla bile vermişler bence...yabancı forumlar filme 4/10 veriyorlar...
  • 3. filmi henüz izlemedim ilk 2 filmde çizgi romana sadık kalınmadığı için bende kızmıştım herşeyi oldu bittiye getirmişler
    harry osborn(yeşil cin) ve babası çizgi romanda zenci diye hatırlıyorum.
    doktor ahtopotu resmen harcamışlar ki örümceğin ezeli düşmanlarındandır.
    peter parker parlak bir öğrencidir ve örümceğin attığı ağları kendisi yapmıştır ..avuc içindeki mekanizma ile ağ atıyordu savasın en zor anlarında kartusu bitttiği için bayağı hırpalanıyordu
    maske olayını gercekten abartmışlar nerde kaldı gizli kimlik ?
    filmde en basarılı tip bence jonah jameson olmuş hani şu gazatenin patronu
    çok çizgi roman okudum ben içlerinde en çok peter parkeri yakın bulurdum kendime süper kahraman olacaksın ve öte yandan sefalet içinde yaşayacaksın
    tek para kaynağın çektiğin örümcek adam resimleri her seferinde jj. den fırce yiyordu garibim
    ayrıntı çok aslında ilk anda aklıma bunlar geldi gişe kaygısı ile yapılmış üçleme bence

• Bu yonetmen kimse spidermanin hitap yasiyla konusunu oldukca saptirdi.Siradan bir film olmus klasik holywood filmi arkadaslar birlesir en son sahne kotuler pataklanir pehh
  • Arkadasa uyduk gittik valla benim bi sucum yok zaten pişmanım
    Şaka bi yana efektler haric berbat bi film
  • bence filme biraz daha iyimser bakmamız gerek, yani sırf cizgi roman ya da cizgi filmle aynı uyarlamada degil diye filmi yerdenyere vurmak yanlıs olur benim düsüncem... bi de cizgi roman ve cizgi film ikisi de bir diziden ibaret, yani bir roman veya bir cizgi filmden sonra kısa bi zaman sonra yenisi cıkıyor ve hikaye devam ettiriliyor, ama bir filmi yapmak en az 1 yıl sürüyor ve yapımcıların+yönetmenin vs. filmde 2 saatlik veya 2 bucuk saatlik bi sureleri var, ve adamlar venom ve sandman hikayeye ne kadar hızlı girerse daha iyidir felsefesinde calısmıslar... venomun cok az sure aldıgı konusunda kesinlikle size katılıyorum(zaten venomun hikayesini tam olarak anlatmak istesek 3 tane film cekeriz) ama benim düsüncem senaristler veya sam raimi 4. film cıkarsa eger filmin cogunlukla venom üzerine olacagı konusunda anlasmıslar ya da sam raimi 4. filmde yönetmen koltugunda oturmayacaksa demistir ki "kardesim spider man filmleri benimle özdeslesti öyle bi yapayım ki 4. filmi yapacak olan digerleri malzeme bulamasın" diye düsünüyorum
    3. filmin ilk ikisine oranla daha kötü oldugu kesin ama film o kadar da kötü degildi diye düsünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_chameleon -- 18 Mayıs 2007; 3:08:30 >

• Yazık, çok yazık, hayal kırıklığına uğradım. Spiderman bu olmamamlıydı. Her dakikasında samlıklar ve konudan sapmalar hakimdi.

Şimdiye kadar çizgi romandan uyarlanıp da izlediğim filmler arasında en başarılı olanı "Batman Begins". Çünkü hem çekimleri he işleyişi çok ciddiye alınarak yapılmıştı ve oyunculuk olarak da "Christian Bale" tartışılmazdı. Açıkçası Batman Begins yönetmeni ve Christian Bale'i spiderman'de buluştursalar tadından yenmez diye düşünüyorum...
  • Arkadaslar bana 1997 yapımı Gang Related adlı film lazım nerden indirebilirim yardımcı olan olursa cok sevinicem
  • Sandman moleküllerine ayrıldıktan sonra kolyesinin aynen kalması saçmaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Ankarada örümcek adamın çizgi romanlarını nereden bulabiliriz?

abi sanki hakkaridesin ya ankarada olmicakta nerde olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: caser

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Ankarada örümcek adamın çizgi romanlarını nereden bulabiliriz?

abi sanki hakkaridesin ya ankarada olmicakta nerde olcak

Ben ankarada bulunmayacak diye birşey demedim kardeş nereden bulabiliriz yani hangi kitapçıda bulunur anlamında sordum sen öyle anladıysan büyük başarı.
  • @@@F@ruk

eski nesil spidermanleri(siyah beyaz-ufak boyut) eski kitapçılardan bulabilirsin belki...

yeni nesillerin (renkli kuşe kağıt-büyük boy) eski bölümlerini --ilk 1997 de yayınlandı---- gene eski kitapçılarda...yeni sayılarını ise kitapevleri ,gazete bayilerinde ve D&R larda bulabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

@@@F@ruk

eski nesil spidermanleri(siyah beyaz-ufak boyut) eski kitapçılardan bulabilirsin belki...

yeni nesillerin (renkli kuşe kağıt-büyük boy) eski bölümlerini --ilk 1997 de yayınlandı---- gene eski kitapçılarda...yeni sayılarını ise kitapevleri ,gazete bayilerinde ve D&R larda bulabilirsin..

Cevap için teşekkürler D&R bakmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.