Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar peki 4.filmde yeni bir kadro yeni bir yönetmen olsa yönetmenin ve örümcek adamı canlandırcak kişinin kim olmasını isterdinzi?

christian bale derim
  • http://movies.ign.com/articles/786/786047p1.html

http://movies.ign.com/articles/784/784823p1.html

SpiderMan 4 hakkında açıklamalar var ingilizcesi iyi olan birisi çevirirse çok makbule geçer.
  • Sam Raimi yle yapılan bir röportajı içeriyor verdiğin link...biraz baktım...fazla birşeyden bahsetmiyor...sadece bir lafı dikkatimi çekti...eski kadroylamı devam ediceksiniz sorusuna evet eski kadrodan kimse ayrılmıycak gibi bir laf ediyor...

fakat benim araştırdığım kadarıyla 4.film çekilicek colombia pictures imzasıyla 2009 yılında gösterime giricek...ve başroldede Orlando Bloom ismi geçiyor...
  • Bende Spidermanin çizgi roman okuyucusuyumdur. Film gayet güzeldi...filmi begenmeyenler çizgi romanla yani hayalini kurdugu Spiderman le filmle bir alaka kuramadıkları için bu kadar agır eleştirmişlerdir. Filmi kafandaki herseyi silerek izlersen gayet güzel ve kaliteli bir yapım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

http://movies.ign.com/articles/786/786047p1.html

http://movies.ign.com/articles/784/784823p1.html

SpiderMan 4 hakkında açıklamalar var ingilizcesi iyi olan birisi çevirirse çok makbule geçer.

daha 3'ü görmedik, yavaş biraz yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

Sam Raimi yle yapılan bir röportajı içeriyor verdiğin link...biraz baktım...fazla birşeyden bahsetmiyor...sadece bir lafı dikkatimi çekti...eski kadroylamı devam ediceksiniz sorusuna evet eski kadrodan kimse ayrılmıycak gibi bir laf ediyor...

fakat benim araştırdığım kadarıyla 4.film çekilicek colombia pictures imzasıyla 2009 yılında gösterime giricek...ve başroldede Orlando Bloom ismi geçiyor...

sybiote'un ele geçirdiği hapisane kaçkınını o mu yapacaklar acaba?Peter Parker falan olamaz.
  • biraz nesnel olmak lazım çizgi romanlardan uyarlanan hiç bir film aynı şekilde çekilmedi. yani herkes bunu böle yapıyor. koca koca adamlar yani buna karar verenler bu işi gerçekten bilen insanlar öle olmasa amerikan sineması dünyanın bir numarası olmasdı. ayrıca eklemek istediğim ağ kartuşu çok saçma bir olay mantığa ters (mantıklı olacak diye ağızdan ağ atmasına da gerek yok) bilekten ağ atma fikri gayet radikal bir çözüm olmuş. bazen yeniliğe açık olmak gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Sam Raimi yle yapılan bir röportajı içeriyor verdiğin link...biraz baktım...fazla birşeyden bahsetmiyor...sadece bir lafı dikkatimi çekti...eski kadroylamı devam ediceksiniz sorusuna evet eski kadrodan kimse ayrılmıycak gibi bir laf ediyor...

sybiote'un ele geçirdiği hapisane kaçkınını o mu yapacaklar acaba?Peter Parker falan olamaz.

tam tersi peter olarak düşünüyorlarmış orlando yu...

@@@Sk8ter_Boi ağ kartuşları ve fırlatıcıları spiderman çizgi romanının en eğlenceli ve önemli ikonlarındandır...o yüzden olmamasını yadırgadık...ayrıca spiderman hariç diğer tüm çizgi roman uyarlamalarında aslına sadık gittiler...sana birsürü örnek verebilirim...sadece spiderman da saçmaladılar böyle...senaryoyu resmen kıçlarında attılar...baştan bir spiderman yarattılar..

• quote:

quote:

quote:

@@@Sk8ter_Boi ağ kartuşları ve fırlatıcıları spiderman çizgi romanının en eğlenceli ve önemli ikonlarındandır...o yüzden olmamasını yadırgadık...ayrıca spiderman hariç diğer tüm çizgi roman uyarlamalarında aslına sadık gittiler...sana birsürü örnek verebilirim...sadece spiderman da saçmaladılar böyle...senaryoyu resmen kıçlarında attılar...baştan bir spiderman yarattılar..

+23124125412512515 :) kum adamla Ben amca ne alaka :/

• Bence de film güzel olmuş, çizgiromana veya çizgifilme uymak demek sadece bu işin fanlarının dikkatini çeker en çok. O zamanda gişe hasılatı daha az olur. Bence de iyi olurdu öyle olsaydı ama sonuçta önemli olan onların ne kadar kazanacağı. Ben filmi diğer bilgilerimi yok sayarak izledim: Bide imax de izleyince bomba oldu.Yani çok beğendim. Ama dediklerinizde doğru. Yanlızca biraz ticari kafayla da olaya bakmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bence de film güzel olmuş, çizgiromana veya çizgifilme uymak demek sadece bu işin fanlarının dikkatini çeker en çok. O zamanda gişe hasılatı daha az olur. Bence de iyi olurdu öyle olsaydı ama sonuçta önemli olan onların ne kadar kazanacağı. Ben filmi diğer bilgilerimi yok sayarak izledim: Bide imax de izleyince bomba oldu.Yani çok beğendim. Ama dediklerinizde doğru. Yanlızca biraz ticari kafayla da olaya bakmak lazım...

aslında şöyle bir durum var.Türkiyede çizgi roman kültürü henüzyok denecek kadar az.tamam örümcek adam yıllardır yayınlanıyor Türkiyede fakat okuyan ve bilen kesim çok küçük bir azınlık.Çizgiroman Türkiyede daha yeni yeni yaygınlaşıyor.

Oysa avrupa ve özellikle ABD de çizgi roman okumayan yok nerdeyse.o yüzden Türk seyircisinin daha az tepki göstermesi normal.oysa yabancı sinema forumlarını takip edenler görmüşlerdir.Avrupa ve ABD sinema forumlarında filmi yerden yere vuruyorlar.Öyle eleştiriler varki anlatamam.10 üstünden 4 verilmiş durumda filme.ve en çok söylenen şeyde film yüzünden spider man in çok büyük bir hayran kitlesi kaybettiği.

ama gelgeleim Türkiyeye..daha 4-5 sene öncesine kadar çocuklar spider man nedir bilmezlerdi.şimdi ise her çocuğun üstünde spiderman tişörtü elinde spiderman boyama kitabı ve oyuncağı var.ama bu filmin popülaritesinden dolayı.yoksa hiçbiri daha eline alıpta bir spiderman çizgi romanı okumuş değil.O YÜZDENDE HİÇBİRİNE FİLMNDE OLANLAR SAÇMA GELMİYOR.BU DA GAYET DOĞAL.BİLGİ ESKİKLİĞİNDEN OLAN BİR DURUM.FİLMİN AKSİYONU , GÖRÜNTÜ EFEKTLERİ HOŞLARINA GİDİYOR.ONLAR ÇİZGİ ROMANDAKİ MACERALARI BİLMEDİKLERİ İÇİN FİLMDEKİ ONLARA YETİYOR VE TEPKİLERİNİ ÇEKMİYOR.OYSA 10 YILDIR 20 YILDIR SPİDERMAN OKUMUŞ OLAN O AZINLIĞIN İÇİNDE OLSALARDI LORD ARKADAŞIMIZ GİBİ DÜŞÜNÜCEKLERDİ.

umarım anlatabilmişimdir..son cümlelerimi özellikle büyük harf yazdım çünkü işin aslı orda gizli.saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bence de film güzel olmuş, çizgiromana veya çizgifilme uymak demek sadece bu işin fanlarının dikkatini çeker en çok. O zamanda gişe hasılatı daha az olur. Bence de iyi olurdu öyle olsaydı ama sonuçta önemli olan onların ne kadar kazanacağı. Ben filmi diğer bilgilerimi yok sayarak izledim: Bide imax de izleyince bomba oldu.Yani çok beğendim. Ama dediklerinizde doğru. Yanlızca biraz ticari kafayla da olaya bakmak lazım...

Türkiyede 100 kişiden 1 kişide çizgi roman alışkanlığı varken Avrupa ve ABD de bu oran 100 kişide 50 kişi nerdeyse.Kızlar bile çizgi roman okuyorlar.o yüzden Türkiyede az tepki olması normal.Ama dünya çapında bakarsan filme tepki çığ gibi.
  • Ankarada örümcek adamın çizgi romanlarını nereden bulabiliriz?
  • quote:

quote:

quote:

bence çok duygusal yaklaşıyorsun uyarlama filimlerin hepsinde behsettiğiniz gibi biraz dışa çıkılıyor. hepsi demek ağır olabilir gerçi ama genelde bu böyle herkes fanı olduğu filmi beğenmiyor ben filmi beğendim 2 en güzeliydi 3 te çok fazla karakter olduğu için aceleci davranılmış bu eleştri doğru. 4. yü çeksinler gitmem diyenlere bi sözüm var yanlış anlaşılmasın; bırakın bu işleri, gitmeyinde görim dicem ama nerde :P işim olmaz.

• @@@Sk8ter_Boi iyide diyorsunki biraz dışına çıkarbilirler..bende diyorumki sıfırdan bir örümcek adam yaratmışlar.bu biraz dışına çıkmaktan çok farklı bir durum.bu çok başka yeni bir film çekmek gibi birşey.çizgi romanla film arasındaki hiçbirşey birbirini tutmuyor.tamamen farklı.

ve eğer 4 ü sam raimi çekerse gerçekten gitmeyi düşünmüyorum.sam raimi ye zaten uyuz olurum oldum olası.o gitsin evil dead 4 ü çeksin ne işi var spider man le.
  • Eğer senin istediğin gibi olsaydı hocam spiderman 36'ları görürdük o yüzden adam her şeyi kafan silmiş güzel bitirmiş..Söyler msin hangi filme bir kişi o kadar yatırım yapmış..eninde sonunda bitmesi lazımdı ama bir araştırmak lazım..film sizce bitcek mi? yoksa 4 gelir mi??
  • öncelikle spiderman 3 e gitmedim.. tüm fragmanlar ve yayınlar kısa fim görüntüleri ne kadar uyduruk bir iş olduğunu gösterdi..ne yazık ki... para kaygısıyla yapılan işler böyle fiyasko bi sonla bitiyor.. umarım bitirirler seriyi 4 ü izletmek için üstüne para vermeleri lazım... keske adam gibi bir venom bölümü çekselerdide onu izleseydik..

elinde halen orjinal çizgi romanın kayıtları olan varsa bana ulaşabilirse sevinirim..

hüseyin ökelek
    www.huseyinokelek.tr.cx burda irtibat adreslerim var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Eğer senin istediğin gibi olsaydı hocam spiderman 36'ları görürdük o yüzden adam her şeyi kafan silmiş güzel bitirmiş..Söyler msin hangi filme bir kişi o kadar yatırım yapmış..eninde sonunda bitmesi lazımdı ama bir araştırmak lazım..film sizce bitcek mi? yoksa 4 gelir mi??

yukarda yazmıştım ama sanırım görmedin.2009 da yeni bir spider man projesi var.ama kadro değişicek büyük ihtimalle.
  • http://www.imdb.com/title/tt0948470/
    http://movies.yahoo.com/movie/preview/1809857507
    Bunları vereyim bi dedim.Yani 4 garanti yukarda söylendiği gibi.
    Bide mesela bende supermanin tam bir fanı olarak zamanında Bryan Singer ı çok kınamıştım(ki xmen 1de harikalar yaratmıştı bence) ama returns e gitmicem desemde dayanamadım gittim. Muhtemelen 2009 daki supermanede yine gidecegim ne yazık ki istemeye istemeye de olsa.Orada hikayeden dolayı değil oyuncu seçimine ve gelen geçenin superman i tekmeleyebilmesine inanılmaz gıcık oldum ama elden ne gelir...

• bence filmin en büyük eksilerinden biri
    3 tane fragman ve 7 dakikalık gösterim.
    her fragmanda da ayrı ayrı sahneler vardı yani filmin çoğu aksiyon sahnesini zaten biliyoduk
    ondan sinemada pek heycanlanmadım doğrusu(son kısımlar hariç)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.