Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ama o ağ kartuşu da bence çizgi filmde çok saçmaydı. madem biyolojik olarak örümceğe benziyor adam o zaman bileklerinden ağ atması daha doğru. kalksın örümcek seni ısırsın, bir de ağ kartuşu al. olmadı parmaklarına da duvarda tutmasını sağlayan dalgalar geçirseydi. ne anlamı kaldı o örümceğin peter ı ısırmasının o zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

birader bazılarında haklısın ama bazı bilgilerini karıştırdın yada eksik biliyorsun.çünkü bende yıllardır spider fanıyım.
    1.de sana tamamen katılıyorum.bencede gizlilik çok önemli spider için.son dövüş sahnesinde maskesizdi resmen.
    2.venom çizgifilmde 10 bölüm falan vardı çizgiromanda da baya uzun bi kısımda yer alıyordu.seninle aynı yorumu bende yaptım.hemen ölmemeliydi.
    3.kum adam eski nesil çizgiromanda istediği kadar büyüyordu.böyle bir özelliği var yani.hatta gökdelenin çatısındayken spider bu adamın kafası beliriodu birden çatıda.
    4.Gweni ilk filmlerde bağlayamamış olmalarını burada kapatmak istemişler ama becerememişler.katılıyorum sana.
    5.ortakyaşar o kaptan amerikaların kedi kadının falan de olduğu uzay dövüşünde değil, Neil Armstrong'un aya araştırmaya çıkmasıyla ortaya çıktı ve adamların uzay mekiğinden içeri girerek dünyaya ulaştı.
    6.ortak yaşar çizgidizide de romanda da sıvı gibi birşeydi burda daha çok saçak saçak birşey yapmışlar.saçma.venomun kostümünde de dolu hatalar var.gözler ve dili hiç olmamış.
    7.Evet hiç bir spider seriisinde Harry öyle bir kostüm giymedi.hep hobgoblin olarak takıldı.herhalde modernize etmek istemişler fakat başaramamışlar.üstelik maskesi de sürekli açık dolaştı filmde Harry.
    Sonuç olarak yönetmen kendisi de birşeyler katmak ister filimine.eskiden alıp ortaya aynı şeyi çıkartmak istemez çünkü kendisini isptalmamak ben burdayım demek ister.ufak değişikler hem yönetmenin kendini göstermesi hemde 2 saate konuyu sığdırmak için yapılmış.zira ortakyaşarın dünyaya inmesi bambaşka bir bölüm daha eder.

pardon ama yanlış bildiğim yada karıştırdığım birşey asla olamaz...zaten bütün yazdıklarıma katılıyorsun gördüğüm kadarıyla...tek katılmadığın konu ortakyaşarın dünyaya gelmesi...onuda maalesef sen yanlış biliyorsun..Neil Armstrong demişsin o ismi bence acilen editle birincisi...aklın başka yere gitti sanırım...Neil Armstrong gerçek hayatta yaşamış bir kozmonottur...isimleri karıştırdın sanırım...

örümceğin ortakyaşarı bulma macerası marvel comicsin en büyük serilerinden biridir...The Avengers(Captan America, Thor, Hulk, Iron Man Vs.) ,Fantastic Four, X men, Spiderman gibi birçok marvel comics kahramanının katıldığı gizli savaşlarda petera ödül olarak verildi...bunun çizgi romandaki hikayesi budur...yani orjinali budur..daha sonra çekilen çizgi filminde j.jamesonun oğlu john jamesonun uzay gemisiyle geldi gibi gösterildi...filmde ise çok başka şekilde gökten zembille düştü...

kum adamın o kadar büyüdüğü hiçbir bölüm yok senin dediğim gibi...büyüse büyüse en fazla 4-5 metre büyüdüğünü gördüm ve ben örümceğin bütün sayılarını okudum...

ayrıca...aklıma yeni gelen bir saçmalığı daha ekliyorum buraya...

8-Kum adamın peterın amcasının ölümünde payı olduğu gibi bir saçmalık kattılar işin içine...ne ALAKA..hey tanrım...o nerden çıktı...Kum Adamla peterın amcasının ne alakası var..Senarist senaryoyu yazarken kafası güzeldi sanırım...resmen herşeyi kıçından sallamış...

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ya ama o ağ kartuşu da bence çizgi filmde çok saçmaydı. madem biyolojik olarak örümceğe benziyor adam o zaman bileklerinden ağ atması daha doğru. kalksın örümcek seni ısırsın, bir de ağ kartuşu al. olmadı parmaklarına da duvarda tutmasını sağlayan dalgalar geçirseydi. ne anlamı kaldı o örümceğin peter ı ısırmasının o zaman?

e o zaman madem tam olarak örümcek yeteneklerine sahip olacaktı ağı ağzından atması lazımdı...çünkü örümcek ağını ağzından salgılar...peterın ağzından ağ attığını düşünsene...hem ağ fırlatıcıları ve kartuşları başlı başına örümcek adamla özdeşleşmiş bir durumdu...onun ne geyikleri vardır bir bilsen...
  • Size Eddie Brock - Venom um hikayesini copy paste yapayım...

Yeşil Cin Örümcek Adam'ın en büyük düşmanı olabilir fakat Örümcek'in en tehlikeli düşmanı hiç kuşkusuz Venom'dur. Şimdi bu karakterin nasıl doğduğuna bir bakalım:
    Örümcek Adam ayda yapılan ve Marvel Comics'in tüm süper kahramanlarının süper güçlü düşmanlarıyla yaptıkları Gizli Savaşlar denilen çok büyük bir savaşa katılır. Bu savaşın sonunda Örümcek'e ödül olarak uzaylı siyah bir kostüm verilir. Kostüm Peter'ın iradesiyle hareket etmektedir. İstenilen kıyafetin şeklini alabilir, istenildiği zaman kendiliğinden üzerinden çıkartabilir. Bu kostüm aynı zamanda Örümcek Adam'ın güçlerini de biraz daha arttırmakta ve Örümcek'in bileklerine taktığı ağ-atıcılarına ihtiyaç duymadan kostümün organik olarak ağ fırlatabilmesini sağlamaktadır. Kostümün sadece iki zaafı vardır: Yüksek titreşimli ses dalgaları ve ateş. Peter bu kostümü oldukça beğenmişti. Fakat Fantastik Dörtlü'den Reed Richards'ın sayesinde kostümün aslında uzaylı bir simbiot olduğunu ve onu giyenlerin vücudu ile beslendiğini öğrenir. Zamanla Peter'ın vücudundan hiç çıkmak istemeyecek ve kostüm ona hükmetmeye başlayacaktır. Peter Richards'ın yardımıyla kostümü çıkartmayı başarır ve kostüm Richards'ın onun üzerinde inceleme yapabilmesi için Fantastik Dörtlü'nün karargahında güvenli bir şekilde tutulur. Fakat kostüm oradan kaçmayı başarır ve tekrar Peter ile birleşmeye çalışır. Peter bu kez simbiotun zaaflarından biri olan yüksek ses dalgalarını kullanarak onu üzerinden çıkarmayı başarır ve bunun sonucunda simbiotun öldüğünü sanır. Fakat simbiot ölmemiştir ve kendisini reddeden Peter'a büyük bir kin beslemektedir.

Eddie Brock ise bir gazetecidir. Günün birinde Örümcek Adam farkında olmadan Brock'un yazdığı bir haberin doğru olmadığını kanıtlar. Bunun üzerine Brock işten atılır. İşini kaybeden Brock sürekli etkilemeye çalıştığı babasının gözünden düşer ve kısa süre sonra da karısı onu terk eder. Eddie'nin yaşamı alt üst olmuştur ve bunun tek sorumlusu olarak Örümcek Adam'ı görmektedir. Kader onu Örümcek Adam'dan aynı oranda nefret eden uzaylı simbiotla karşılaştırır. Simbiot Eddie'de Örümcek'e karşı olan nefreti fark edince onunla birleşir ve Örümcek Adam'ın en büyük kabusu olan Venom doğar.
    Venom fiziksel olarak Örümcek Adam'dan daha güçlüdür fakat diğer yetenekleri Örümcek ile aynıdır. Sadece örümcek hisleri yoktur fakat Venom'un uzaylı simbiot yapısı yüzünden Örümcek Adam'ın da onu tehlikelere karşı uyaran örümcek hisleri hiçbir işe yaramamaktadır çünkü simbiot bu hisleri bloke etmektedir.
    Simbiot Eddie'ye Örümcek'in Peter Parker olduğunu söylemiştir. Fakat Venom olarak Peter'ın ailesini tehdit etmezler çünkü Venom'un garip bir ahlak anlayışı vardır. Venom masumlara asla zarar vermek istemez ve aslında Örümcek Adam'ı masumlara karşı bir tehdit olarak görür. Venom sadece birisi Örümcek ile kendi arasına girmeye kalkışırsa öldürür. Peter'ın gizli kimliğini herkese açıklayarak onun ailesinin hayatını tehlikeye atmaz istemez. Örümcek Adam'a son darbeyi kendisi indirmek istemektedir ve bu zevki başkasına bırakmayı kesinlikle istemez.

Örümcek Adam Venom karşısında çok etkisiz kalır ve onunla başa çıkamaz. En dehşet verici rakibi ile karşılaşmıştır. İkisi savaşırken parmaklarıyla dokunduğu şeyleri öldürebilen Styx adlı bir adamın Venom'a dokunması ile simbiot öldü sanılır ve Eddie yakalanıp hapse atılır. Eddie Cletus Kasady adlı psikopat bir katil ile aynı hücrede kalmaktadır. Simbiot gelip Eddie'yi kurtarır fakat hücreden çıkarlarken ardında başka bir simbiot bırakmıştır. Sonunda ufak ve ıssız bir adada savaşırlar ve Örümcek ancak Venom'u kendisinin öldüğü şeklinde kandırıp adadan kaçarak durdurmayı başarır. Eddie de insanlardan uzak olan o adada yaşamaya başlar.
    Örümcek için Venom tehlikesi bitmez. New York'ta seri cinayetler işlemeye başlayan bir katil ortaya çıkar. Örümcek bu kişinin Kasady olduğunu anlar. Kasady Brock'u kurtaran simbiotun ardından bıkartığı başka bir simbiot ile birleşmiş ve Carnage'a dönüşmüştür. Carnage'ın güçleri de Venom'a benzer fakat Venom'dan da daha güçlüdür ve simbiot kesici parçalar fırlatabilmektedir. Örümcek onu durdurabilmek için tek çareyi Venom'dan yardım istemekte bulur. Masumların hayatına büyük önem veren Venom Örümcek ile bir süre birlikte çalışmayı kabul eder ve zorlu bir uğraştan sonra Carnage'ı durdururlar. Fakat birlikte çalışmaları Venom'un Örümcek'e karşı olan nefretini unutmasına neden değildir. Venom Örümcek ile başka bir mücadelelerinde Örümcek'in kendisinin eski karısını kurtardığına şahit olur. Ardından Örümcek'in de masumların hayatına önem verdiğini farkederek kendi aralarında ateşkes yaparlar. Örümcek ile birkaç kere daha birlikte çalıştıkları olur fakat bu işbirliği hiçbir zaman ikisinin de hoşuna gitmemiştir.
    Brock kısa bir süre kendini uzaylı kostümden kurtarmayı başardı fakat kostüm onun izini tekrar buldu ve yeniden onunla birleşerek Venom oldular.

• Sanırım peter'ın amcasını öldüren hırsız kumadama dönüşüyor!!

Ayrıca ortakyaşar, benim de hatırladığım kadarıyla aydan toplanan taş örnekleriyle felan geliyor, hatta J.J.Jameson'un astronot oğlu topluyordu taşları felan da.
  • bu tür filmler genelde orginal çizgi roman senaryolarına bağlı kalınmadan yapılıyor tabi çizgi romanını yada dizisini izleyenler filmdede aynı şeyleri görmeyi umunca genelde aradıklarını bulamıyorlar o yüzden bu filmleri yeni bir filmmiş gibi değerlendirmek lazım.
    zaten adamlarda biz çizgifilmin aynısını beyaz perdeye aktarıcaz demedi hiçbir zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

bu tür filmler genelde orginal çizgi roman senaryolarına bağlı kalınmadan yapılıyor tabi çizgi romanını yada dizisini izleyenler filmdede aynı şeyleri görmeyi umunca genelde aradıklarını bulamıyorlar o yüzden bu filmleri yeni bir filmmiş gibi değerlendirmek lazım.
    zaten adamlarda biz çizgifilmin aynısını beyaz perdeye aktarıcaz demedi hiçbir zaman

ben zaten çizgi filmden bahsetmiyorum neyse boşver...ama şunu söylemem lazım çizgi romandaki başlıca şeylere uygun film çekmek zorundalar...çünkü bu gibi şeyler çok büyük hayran kitlesine sahip...ve sen eğer abuk sabuk bişey çekersen o hayran kitleni kaybedersin..(örnek:ben)

quote:

Orjinalden alıntı: bladeofdarkness

Sanırım peter'ın amcasını öldüren hırsız kumadama dönüşüyor!!

Ayrıca ortakyaşar, benim de hatırladığım kadarıyla aydan toplanan taş örnekleriyle felan geliyor, hatta J.J.Jameson'un astronot oğlu topluyordu taşları felan da.

çizgi film versiyonunda öyleydi haklısın ama aslı öyle değil..kum adamda peterın amcasını öldürmemişti hiçbir alakası yoktu...filmde birden attılar bunu ortaya..

• Ayrıca örümcek adam fanıyım diyorsun kalkıp harry osborn u hobgoblin yaptın bravo yani. Hob Goblin norman osborne öldukten sonra onun yesil cin kostumunu ve notlarini bulan ned leeds tarafindan yaratilmistir. Aslında birçok karakter bugüne kadar hob goblin karakterine bürünmüştür. En bilineni Ned Leeds, ilk hob goblin ise roderick kingsley dir. Bilmem hatırladınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aikimac -- 6 Mayıs 2007; 21:53:36 >
  • quote:

pardon ama yanlış bildiğim yada karıştırdığım birşey asla olamaz...zaten bütün yazdıklarıma katılıyorsun gördüğüm kadarıyla...tek katılmadığın konu ortakyaşarın dünyaya gelmesi...onuda maalesef sen yanlış biliyorsun..Neil Armstrong demişsin o ismi bence acilen editle birincisi...aklın başka yere gitti sanırım...Neil Armstrong gerçek hayatta yaşamış bir kozmonottur...isimleri karıştırdın sanırım...

elbette biliyorum Neil Armstrong'un gerçek bi astronot olduğunu.ama çizgifilmde John Jameson'a taktıkları lakap Neil Armstrong'tu hatta haberlerde çıkmış millet övgüyle bahsetmiş ve J.Jninde koltukları kabarmıştı(hala hatırlıyorum).J.Jnin oğluydu.unutmuş olmam mümkün değil yada karıştırmam çünkü senin yazdıklarını gördüğüm anda aklıma o çizgi dizinin bölümü geldi ve Neil Armstrong adını hatırladım.istersen araştır biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 6 Mayıs 2007; 22:00:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Size Eddie Brock - Venom um hikayesini copy paste yapayım...

/>

Yeşil Cin Örümcek Adam'ın en büyük düşmanı olabilir fakat Örümcek'in en tehlikeli düşmanı hiç kuşkusuz Venom'dur. Şimdi bu karakterin nasıl doğduğuna bir bakalım:
    Örümcek Adam ayda yapılan ve Marvel Comics'in tüm süper kahramanlarının süper güçlü düşmanlarıyla yaptıkları Gizli Savaşlar denilen çok büyük bir savaşa katılır. Bu savaşın sonunda Örümcek'e ödül olarak uzaylı siyah bir kostüm verilir. Kostüm Peter'ın iradesiyle hareket etmektedir. İstenilen kıyafetin şeklini alabilir, istenildiği zaman kendiliğinden üzerinden çıkartabilir. Bu kostüm aynı zamanda Örümcek Adam'ın güçlerini de biraz daha arttırmakta ve Örümcek'in bileklerine taktığı ağ-atıcılarına ihtiyaç duymadan kostümün organik olarak ağ fırlatabilmesini sağlamaktadır. Kostümün sadece iki zaafı vardır: Yüksek titreşimli ses dalgaları ve ateş. Peter bu kostümü oldukça beğenmişti. Fakat Fantastik Dörtlü'den Reed Richards'ın sayesinde kostümün aslında uzaylı bir simbiot olduğunu ve onu giyenlerin vücudu ile beslendiğini öğrenir. Zamanla Peter'ın vücudundan hiç çıkmak istemeyecek ve kostüm ona hükmetmeye başlayacaktır. Peter Richards'ın yardımıyla kostümü çıkartmayı başarır ve kostüm Richards'ın onun üzerinde inceleme yapabilmesi için Fantastik Dörtlü'nün karargahında güvenli bir şekilde tutulur. Fakat kostüm oradan kaçmayı başarır ve tekrar Peter ile birleşmeye çalışır. Peter bu kez simbiotun zaaflarından biri olan yüksek ses dalgalarını kullanarak onu üzerinden çıkarmayı başarır ve bunun sonucunda simbiotun öldüğünü sanır. Fakat simbiot ölmemiştir ve kendisini reddeden Peter'a büyük bir kin beslemektedir.

Eddie Brock ise bir gazetecidir. Günün birinde Örümcek Adam farkında olmadan Brock'un yazdığı bir haberin doğru olmadığını kanıtlar. Bunun üzerine Brock işten atılır. İşini kaybeden Brock sürekli etkilemeye çalıştığı babasının gözünden düşer ve kısa süre sonra da karısı onu terk eder. Eddie'nin yaşamı alt üst olmuştur ve bunun tek sorumlusu olarak Örümcek Adam'ı görmektedir. Kader onu Örümcek Adam'dan aynı oranda nefret eden uzaylı simbiotla karşılaştırır. Simbiot Eddie'de Örümcek'e karşı olan nefreti fark edince onunla birleşir ve Örümcek Adam'ın en büyük kabusu olan Venom doğar.
    Venom fiziksel olarak Örümcek Adam'dan daha güçlüdür fakat diğer yetenekleri Örümcek ile aynıdır. Sadece örümcek hisleri yoktur fakat Venom'un uzaylı simbiot yapısı yüzünden Örümcek Adam'ın da onu tehlikelere karşı uyaran örümcek hisleri hiçbir işe yaramamaktadır çünkü simbiot bu hisleri bloke etmektedir.
    Simbiot Eddie'ye Örümcek'in Peter Parker olduğunu söylemiştir. Fakat Venom olarak Peter'ın ailesini tehdit etmezler çünkü Venom'un garip bir ahlak anlayışı vardır. Venom masumlara asla zarar vermek istemez ve aslında Örümcek Adam'ı masumlara karşı bir tehdit olarak görür. Venom sadece birisi Örümcek ile kendi arasına girmeye kalkışırsa öldürür. Peter'ın gizli kimliğini herkese açıklayarak onun ailesinin hayatını tehlikeye atmaz istemez. Örümcek Adam'a son darbeyi kendisi indirmek istemektedir ve bu zevki başkasına bırakmayı kesinlikle istemez.

Örümcek Adam Venom karşısında çok etkisiz kalır ve onunla başa çıkamaz. En dehşet verici rakibi ile karşılaşmıştır. İkisi savaşırken parmaklarıyla dokunduğu şeyleri öldürebilen Styx adlı bir adamın Venom'a dokunması ile simbiot öldü sanılır ve Eddie yakalanıp hapse atılır. Eddie Cletus Kasady adlı psikopat bir katil ile aynı hücrede kalmaktadır. Simbiot gelip Eddie'yi kurtarır fakat hücreden çıkarlarken ardında başka bir simbiot bırakmıştır. Sonunda ufak ve ıssız bir adada savaşırlar ve Örümcek ancak Venom'u kendisinin öldüğü şeklinde kandırıp adadan kaçarak durdurmayı başarır. Eddie de insanlardan uzak olan o adada yaşamaya başlar.
    Örümcek için Venom tehlikesi bitmez. New York'ta seri cinayetler işlemeye başlayan bir katil ortaya çıkar. Örümcek bu kişinin Kasady olduğunu anlar. Kasady Brock'u kurtaran simbiotun ardından bıkartığı başka bir simbiot ile birleşmiş ve Carnage'a dönüşmüştür. Carnage'ın güçleri de Venom'a benzer fakat Venom'dan da daha güçlüdür ve simbiot kesici parçalar fırlatabilmektedir. Örümcek onu durdurabilmek için tek çareyi Venom'dan yardım istemekte bulur. Masumların hayatına büyük önem veren Venom Örümcek ile bir süre birlikte çalışmayı kabul eder ve zorlu bir uğraştan sonra Carnage'ı durdururlar. Fakat birlikte çalışmaları Venom'un Örümcek'e karşı olan nefretini unutmasına neden değildir. Venom Örümcek ile başka bir mücadelelerinde Örümcek'in kendisinin eski karısını kurtardığına şahit olur. Ardından Örümcek'in de masumların hayatına önem verdiğini farkederek kendi aralarında ateşkes yaparlar. Örümcek ile birkaç kere daha birlikte çalıştıkları olur fakat bu işbirliği hiçbir zaman ikisinin de hoşuna gitmemiştir.
    Brock kısa bir süre kendini uzaylı kostümden kurtarmayı başardı fakat kostüm onun izini tekrar buldu ve yeniden onunla birleşerek Venom oldular.

Evet bu bilgilerin hepsi doğru güzel paylaşım.peki ya uzay mekiği olayını bununla nasıl bağdaştırdılar.symbiotun yeryüzüne işini mekikle gösterildi çizgifilmde.çizgiromanda da bu bölümü okumadım bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 6 Mayıs 2007; 22:15:52 >

• quote:

quote:

elbette biliyorum Neil Armstrong'un gerçek bi astronot olduğunu.ama çizgifilmde John Jameson'a taktıkları lakap Neil Armstrong'tu hatta haberlerde çıkmış millet övgüyle bahsetmiş ve J.Jninde koltukları kabarmıştı(hala hatırlıyorum).J.Jnin oğluydu.unutmuş olmam mümkün değil yada karıştırmam çünkü senin yazdıklarını gördüğüm anda aklıma o çizgi dizinin bölümü geldi ve Neil Armstrong adını hatırladım.istersen araştır biraz

tamam zaten dedimya sende haklısın çizgi film versiyonunda senin dediğin şekildeydi...onuda zaten üstteki msjlarımda belirttim..çizgi film versiyonunda işin içine diğer marvel karakterlerini sokmamak için o şekilde biryol bulmuşlardı...onun dışında yaratığın eddie brockla birleşmesi kısmı tamamen cizgi romanla aynı şekilde gösterildi...sadece dünyaya gelme kısmı sonrada uydurulmuştu...

• quote:

quote:

quote:

tamam zaten dedimya sende haklısın çizgi film versiyonunda senin dediğin şekildeydi...onuda zaten üstteki msjlarımda belirttim..çizgi film versiyonunda işin içine diğer marvel karakterlerini sokmamak için o şekilde biryol bulmuşlardı...onun dışında yaratığın eddie brockla birleşmesi kısmı tamamen cizgi romanla aynı şekilde gösterildi...sadece dünyaya gelme kısmı sonrada uydurulmuştu...

anladım birader.olay halloldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

bu tür filmler genelde orginal çizgi roman senaryolarına bağlı kalınmadan yapılıyor tabi çizgi romanını yada dizisini izleyenler filmdede aynı şeyleri görmeyi umunca genelde aradıklarını bulamıyorlar o yüzden bu filmleri yeni bir filmmiş gibi değerlendirmek lazım.

ben zaten çizgi filmden bahsetmiyorum neyse boşver...ama şunu söylemem lazım çizgi romandaki başlıca şeylere uygun film çekmek zorundalar...çünkü bu gibi şeyler çok büyük hayran kitlesine sahip...ve sen eğer abuk sabuk bişey çekersen o hayran kitleni kaybedersin..(örnek:ben)

quote:

Orjinalden alıntı: bladeofdarkness

Sanırım peter'ın amcasını öldüren hırsız kumadama dönüşüyor!!

çizgi film versiyonunda öyleydi haklısın ama aslı öyle değil..kum adamda peterın amcasını öldürmemişti hiçbir alakası yoktu...filmde birden attılar bunu ortaya..

valla bence hedef kitleleri 0-18 yaş ve çizgi romanı ve çizgi filmden bi haber olanları varsayarsak ne seni nede beni iplerler :)

• lord sende varya öle bi konşuyosunki senin zevkine göremi yapıcaklar sen büyüğünce daha iyi yaparsın o zaman ..

yaw zaten film şaça gerçekten örümcek adam gibi birşey olabilirmi insanlar oraya görsel efekleri seyretmek eğlenmek için gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 7 Mayıs 2007; 0:02:26 >
  • bence film gayet güzeldi
    bence de konudan biraz fazla saptılar ama bu da filmi daha gerçekçi yapmak içindi bence
  • çizgi romanlarından filmine kadar örümcek adam zaten çocuklara hitap eden bir tarza sahiptir. elbette uçuk ve fantastik olacak.
  • Her şey bi ya örümcek adamı canlandıran adam uyuzun teki zaten onun yüzünden örümcek adamdan tiksinir oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

lord sende varya öle bi konşuyosunki senin zevkine göremi yapıcaklar sen büyüğünce daha iyi yaparsın o zaman ..

yaw zaten film şaça gerçekten örümcek adam gibi birşey olabilirmi insanlar oraya görsel efekleri seyretmek eğlenmek için gidiyor

10 yaşındayım ya ben hatta 11 den gün aldım...sen önce bir düzgün Türkçe konuşmayı öğren..çok pişmanım bu topiği açtığıma..algısı kıt adamlarla muhattab olmak zorunda kaldığım için kendime kızıyorum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

lord sende varya öle bi konşuyosunki senin zevkine göremi yapıcaklar sen büyüğünce daha iyi yaparsın o zaman ..

10 yaşındayım ya ben hatta 11 den gün aldım...sen önce bir düzgün Türkçe konuşmayı öğren..çok pişmanım bu topiği açtığıma..algısı kıt adamlarla muhattab olmak zorunda kaldığım için kendime kızıyorum...

bak dostum zaten sen zaten bu kadar şaçma bir diziyi eleştiriyosun ben sana doğruyu anlatmaya çalısıyorum şaçmanın neresini şaçma buluyosun bırak beğenmediysen izleme insanlar eğlenmek için bunları seyrediyor sen kos koca topik açmış sin yok rezalet yok falan filan asıl sen rezil oluyosun ben sana bunu anlattığım için malesef senin seviyene düştüm ....neyse sen kendi eleştirine bak kimse seni takmaz kafasına dediğim gibi sen büyünce daha iyi sini yaparsın

(bu arada bana türkçe konuşmayı öğren demişsin tamam düzeltirim ama sende aklını kullanmayı öğren )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 7 Mayıs 2007; 11:17:57 >

• leanback sana birşey söyliyim...bak birincisi ben senin dostun değilim..bu forumda senin gibi kompleksli ve kavga meraklısı bir ton adam var...bunların hepsiyle uğraşacak olsam zaten bu foruma takılmazdım 1.5 senedir...senin gibi elelmanları genelde hiç sallamam ben ama kalkıp yok aklını kullan yok seviyene düştüm gibi laflar kullanırsan önce seni şikayet ederim modlara sonrada ağzının payını veririm senin..

ben örümcek adam filmi için yorum yaparım...olumlu olumsuz...hatta istediğim film için yorum yaparım..ve bunuda buraya yazarım..bundan SANA NE!!..sen bu forumun bekçisimisin...sen nesin..sen kendini ne sanıyorsun...benim yaşım başım hakkında yorum yapacak kadar akıl yaşın yüksekmi senin...

bu topiği açıyorum çünkü senin gibi mısır yiyip iki tane hatun kesmek için sinemaya giden izlediği filmin geçmişini bilmeyen konusunu bilmeyen insanlara belki biraz yardımcı olurum...

buna ek olarakta gerçek spider man fanlarıyla görüşlerimi paylaşmak istedim...zaten topiğin geneline bakarsan tepkiler benimkine yakın tepkiler...ama arada senin gibi insanları tahrik etmeye uğraşan kompleksli adamlar çıkıyor...eğer eleştirime katılmıyorsan adam gibi bir mesaj yaz ki buraya bizde seni adam yerine koyalım...

rezil durumda olan kim zaten herkes görüyor...önce kopmplekslerinden arın kendine çeki düzen ver ondan sonra insanlarla diyaloğa gir...yoksa klavye delikanlısı olmaktan öteye gidemezsin...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.