Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

.benim yaşım başım hakkında yorum yapacak kadar akıl yaşın yüksekmi senin...

ben sana senin seviyene düştürm diyorum senin dediğine bak
  • boşverin tartışmaya gerek yok.
    filmi izleyip keyif almak lazım ayrıntılara girdin mi boğulursunuz.
    izleyin gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

boşverin tartışmaya gerek yok.
    izleyin gitsin

+1 evt tartışmaya gerek yok =)

5 5lik film olmaz hiç bir zaman zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

izleyin gitsin

LOTR 5 5lik film değilse bende kornişon turşusuyum.şaka bir yana LOTR efsane olmuş bir filmdir.ve didik didik edilse 3 partlık seriisinden ancak birkaç hata bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 7 Mayıs 2007; 16:46:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

izleyin gitsin

LOTR 5 5lik film değilse bende kornişon turşusuyum.şaka bir yana LOTR efsane olmuş bir filmdir.ve didik didik edilse 3 partlık seriisinden ancak birkaç hata bulabilirsin.

konuyu dağıtmak istemem ama bence lotr 5 5lik film değil. içerisinde de bir çok hata var. film olarak güzel ama kitaba daha bağlı olsaydı harika olabilirdi.

• Arkadaşımız kendince eleştiri getirmiş. Bilgisini de konuşturmuş, neden tepki gördü anlamadım. Ben dün izledim serinin 3. filmini, açıkcası beğenmiştim. Ancak yazılanları okuyunca benim bile kızasım geldi.

Bu durum benim de başıma gelmişti. The Da Vinci Code'u izlerken çok sinirlenmiştim. O yüzden seni anlıyorum hocam. Bilgiler için de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 7 Mayıs 2007; 17:20:35 >
  • Ben de yeni izledim filmi daha önce çizgi romanların okumadığım için bu anlatılanlaarı yanlış olup olmadığını bilmiyordum ama şöyle düşünoyurm film her anlamda mükemmeldi..bu tür filmlerde çizgi romana mümkün olduğunca bağlı olunmaya çalışılıyor ama gerek filmin süresi gerekse bazı yerlerin yapılamaması yüzünden bazı yerler değiştiriliyor..ama bazı yerlerde çok saçma olabiliyor..harry potter ın 4.filmindede buna benzer bişi olmuştu bana bende onun kitabını okumuştum ve filmde bayağı bir gösterilmeyen sahne olduğunu fark ettim ama yinede zevk verio insana..demek istediğim adamlar ellerinden geldiği kadar yapmaya çalışırlar tabi ama bazi yerler değiştirlmek zorunda kalınıyor ama bazı yerlerde varki çok saçma..bilgiler için teşekkürler..
  • @@@leanback seni kaale almıyorum mümkünse beni blokla....

@@@killemall teşekkür ederim beni anladığın için...zaten çoğunluk anladıda arada çıkabiliyor bazı garipçe laflar edenler...

@@@liero LOTR i ben 2 kez okudum...ardından filmlerini sinemada ilk izlediğimde beğnemiştim fakat senin gibi düşünüyordum...çok eskikler var...ardından yıllar sonra "Extented Edition" halini izleedim....o zaman beni oldukça tatmin etti açıkçası LOTR ve hayranlığım iki misli arttı seriye karşı...

@@@disast3r +1 top 10 unum 1 numarası herzaman LOTR dir...
  • Yönetmen ilk filmden itibaren orjinal senaryolara bağlı kalmadı zaten. Kalması da beklenmiyordu çünkü 40 senelik bir efsaneyi 2 saatlik bölümlerde -tabi kısım kısım ama- anlatması için radikal değişiklikler gerekli idi. Mesela ben hep örümcek adamın neden ağ kartuşu kullanmak zorunda bırakıldığını düşünüp dururdum. Bu filmdeki bence en radikal değişiklik ve istediğim bişeydi. 3. film benim içinde hayal kırıklığı oldu tabi. Ben venomun 4. filmde olacağının sinyallerini seyrederiz diye umuyordum ama öyle olmadı. Ama belli olmaz amerikan sineması konuda örümcek adam olunca çizgi romanlarındaki gibi olur belki çıkagelir venom bilen bilir hiçbir kötü ölmedi şu zamana kadar çizgiromanında . Hary osborn dışında, onunda ölümü çok dramatikdir. Neyse filmin orjinaline benzemesi yada gerçekliği tartışılır orası bence örümcek adamı yeni tanıyanlar için çok zor konular onun için bu konulara fazla girmek istemiyorum.

Benim asıl beğenmediğim nokta ilk 2 filmdeki anlatımın tamamen kaybedilmiş olması. Belki Yönetmen aynı zamanda senaryo yazarı zat sam raimi, peter parker tarafına daha çok girmek istedi bu filmde ama harakiri yaptı bence. Belki bunda devamlarda olmaması etkili oldumu dersek bilemeyiz ama

Yanlış kamera açıları, fazla abartılı yakın çekimler, kısa ve kısır aksiyon sahneleri dolu idi film. Final sahnesinde 2 spiker ve Jonah Jameson ve bir küçük kız başroldeydi. Peter'ın şaklabanlıkları da cabası. Yani bir adam bu kadar karizma olmaya çalışırken bu kadar şaklaban olabilir. Hikayenin en can alıcı noktalarının hiç alakasız kişiler yada yan karakterler tarafından belirlenmesi en büyük örnek hary'nin uşağının konuşmasını hatırlayın. Bir ara kendimi batman filminde sandım.... Tabi venomun hunharca harcanması... Ölmesi demiyorum. Gerçekten örümcek adamın en büyük düşmanı niteliğindeki bu kopyacının bu kadar kolay harcanması gerçekten yazık.

Filmden çıktığımda içimi bir hüzün kapladı diyebilirim. 2 senedir bunun için mi bekledim ben diye.. Sonuç olarak güzel bir film izlemedim ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 7 Mayıs 2007; 17:51:14 >

• spiderman 3 filminin bütçesi 300 milyon dolara yakınmış. sanırım bizimkiler bu bütçe ile yaklaşık 3000 kadar film çeker
  • hayır 300 mil $değil.. az önce haberlerde izledim ..350 milyon $ ..mış..Birçok sinema yazarı ve eleştirmenide filmin giderinin geri dönmeyeceğini yazmış.ama film daha ilk haftadan 375 mil.$ gişe hasılatı yapmış...
  • abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 7 Mayıs 2007; 20:38:31 >
  • Böylesine bir çocuk filminde carnage ı düşünemiyorum zaten o yüzden yapamamaları daha iyi. Ayrıca simbiot konusundada weapon x diye özel bir seri vardı bir ara okumuştum bütün marvel tayfası bir gezegene ışınlanıyordu bir nevi düello gibi birşey için hatta galactus felanda vardı. Galactus şu ezeli düşmanı olan gezegenle ego ydu galiba onunla uğraşıyordu aşağıda işte magneto, x men birbirlerini dalıyorlardı işte o sayıda örümcek simbiot u buldu.
  • spidynin mlsf filmlerini cok begenemedim nedeni karakterlerin alakasız olması yani çizgi romandakilerle alakasız bir şekilde olması.... bana gore en cok benzetilen karakter doktor octobus'du... ki spider-man 2 en begendiim filmdi 3 lemeden... en rezili 3'tu..... LORD yazdıklarının hepsi dogru..... adamlar çizgi romanı abartı şekilde değiştirmişler... spider-man fanı olarak kesinlikle tatmin edici degildi... sırf efekt için izlenebilcek bir film zaten... filmin %70i zaten zaman geçsin die eklenen sahnelerle dolu... peterin simbiote geldikden sonraki hareketleri gibi... sokakda zamparalık yapması ve fazlası... bir arkadaş demişki spider-man yaptıgı espirilerle ve duşmanlarına laf sokmasıyla bilinir buna 100% katılıorum... spider-man'i sevmemin en buyuk nedeni budur benim... filmde buna rastladım diyemem.... bu filme kum adam neden kondu anlıyamadım, sanırım sırf harry'nin iyiye dönmesini gostermek içindi, ama şahsen ismini cok iyi hatırlayamıorum ama Peter'ın fen ogretmeni yani kertenkeleye donuşen Prof olsaydı daha iyi olabilirdi belki... bana gore daha cok ilgi çekerdi...

X-Men filmlerini daha çok begendim... nedenleri.
    Karakterlerin çogu gercekten çizgi romandakilere benzer şekilde olması ve tavırlarının benzemesiydi ozellikle... Logan,Storm,Prof-X .... bu filmlerdede çizgi romanın dışına cok cıkıldı ama ne biliyim genede ben çok begendim , espiriler olsun sahneler olsun Karakterler olsun.Belki bunun nedeni X-Men'in Marvelın incisi oldunu duşunmemdir ve tum sezonları nerdeyse okumuş olmamdır :) ama Spider-Man de favorilerimdendir... Filmleri rezaletti =_="

• Arkadaşlar peki 4.filmde yeni bir kadro yeni bir yönetmen olsa yönetmenin ve örümcek adamı canlandırcak kişinin kim olmasını isterdinzi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 8 Mayıs 2007; 12:03:19 >
  • filmi bende dün izledim. serinin en kötü örümcek adam filmiydi.
    ama önceki filimlerde zaten bunun kadar kötüydü.
    daha ilk filimden beri örümcekadamın yüzü hep açık zaten. yüzünü görmeyen kalmadı.
    bu filmde de bu konu hiç değişmemiş. daha da devam edecek anlaşılan.

bu film yapımcıları- ya da senaryo yazıcıları bu çizgi romanları hiçmi okumazlar.
    neden hep filimler çizgiromanlara aykırı olmak zorunda.

çok eskiden izlediğim conan filminde bile çizgi roman ile filim arasında birsürü çarpıklık vardı.

bu filmleri yapan şirketler bu filimlerin izleyicilerinin büyük çoğunluğunun çizgiroman okuyucusu olduğunu
    hiç mi düşünmüyorlar.

belki çizgi romandaki konuyu aynen geçirseler izleyici konuyu bildiği için sıkıcı olur diye
    düşünüyorlardır. ama bu kadar da çarpıklık olmaz ki. sanki film seyircileri hiç çizgi roman okumuyor.
    herşeyi çarpıtıyorlar. sayılamayacak kadar çok çarpıklık oluyor.

hiç değilse hiç yayınlanmamış ama çizgi romanlara uygun bir senaryo yazsalar olmaz mı sanki.

filmin senaryosunda herşey hata. saymaya gerek yok. harry nin ölümü- örümcekin amcasının katilinin
    kumadam olması- ortakyaşarın gelişi ve peterden ayrılması- venomun doğuşu- gwenin ortaya çıkışı.

bu filimde en sinir olduğum şeylerden biri de örümcek adamın en büyük aşkı olan ve mary jane den
    bile daha da fazla sevmiş olduğu eski sevgilisi gwendoline stacey filmde adeta "kötü kadın" gibi bir
    rolde görünüyordu. resmen peteri sevgilisinden koparan kötü kadın görünümüne düştü.

peterin ev sahibi olan yaşlı kadın filmde erkek olmuş.
    peterin sefaleti abartılmış.
    mary jane hep petere göre iyi durumdaydı. bu filmde düşüşünü gördük.
    bozulan vinci kim durdurdu o kısmın filme çekilmesi unutulmuş.

yani filmde ana konular dışında arka fonda bile birsürü film hatası var.

değilki çizgiromana göre çarpıklıklarını saymaya kalalım.
    o konuda zaten hatalar saymakla bitmiyor.

• arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

• quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar ben de filmi beğendiğimi söyleyemem. Sırf gişe başarısı için çekilmiş bir film. Çizgiroman fanlarını falan hiç sallamamışlar.

quote:

abi işin kötüsü symbiote bombayla patladı ve eddie öldü.carnage nasıl doğacak bu şekildi.çizgiromanda olması gereken olayları yönetmen bloklamış resmen.carnage olmazsa 4e iyi gözle bakacağımı sanmıyorum(en azıllı düşmanı bile 10 dakkada yere serdirttiyse 4ten ne bekliyoruz o ayrı)

Biraz saçma gelecek ama ben orada venomun kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Ceset meset yoktu ortada. Yoksa çocuk filmi olduğu için mi göstermediler

mlsf venom öldü dikkatli izlediysen o sahneyi etleri ateş içinde kemikleri ile molekullere ayrıldı... orda ateşlerin içinde iskeleti belirio :/ yani venom kesinlikle öldü =_=

• bence film güzeldi....
  • Sevimsiz bir filmdi.Bende beğenmedim.4 çekilse gitmem mesela.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.