Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizgi romanından bağımsız olarak izlenirse bence çok eğlenceliydi. aynısını yapmaya kalksalar zaten haftalık dizi olurdu herhalde.
  • Konuyla biraz alakasiz ama sormak istiyorum film turkce alt yazi mi yoksa turkce dublaj mi?
  • Alt yazı
  • Bencee Fİlm süperdi Ama 1 ve 2 de görmediğimiz alışık olmadığımız komik sahneler filmee değişiklik katmış ama olsun güzeldi .
    Son olarak şu filmde ki kanka muhabbeti berbattı
  • Ben filmi beğendim.ama açıklamalarda çoğunuz haklısınız.Bide filmde en çok dikkatimi çeken 2 şey wardı.1.cisi Amerikan Bayrağı çok komik olmuş.
    2.cisi ise bu örümcek adamın örümcek sezilerine ne oldu bu 3.filmde hiç bi sahneye koymamışlar unutmuşlar heralde:d.mesela motora binmişken harrynin arkadan geldiğini örümcek sezilerinin sezmesi lazımdı yaa nese yinede film güzel olmuş ben beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordmad

Ben filmi beğendim.ama açıklamalarda çoğunuz haklısınız.Bide filmde en çok dikkatimi çeken 2 şey wardı.1.cisi Amerikan Bayrağı çok komik olmuş.
    2.cisi ise bu örümcek adamın örümcek sezilerine ne oldu bu 3.filmde hiç bi sahneye koymamışlar unutmuşlar heralde:d.mesela motora binmişken harrynin arkadan geldiğini örümcek sezilerinin sezmesi lazımdı yaa nese yinede film güzel olmuş ben beğendim

örümcek adamın örümcek hisleri sadece tehlikelere karşı onu uyarır..harry de normal hayatta onun dostu olduğu için hisleri ona karşı çalışmadı...

venoma karşı ise ortakyaşarın özelliğinden dolayı çalışmadı..zaten venom o yüzden spidermanin en ölümcül düşmanıdır..örümcek hisleri venoma karşı işlemez..

• 20 yaş altındaki gençliğe yapılmış film. Şimdi çıkıp hayranları 20 yaş altı gibi komik savunma yapmayın
    Örümcek Adam efsanedir. Efsaneyi böye ucuz filmle kimsenin basit duruma düşürme hakkı yoktur.
  • Bence filmi yönetmen başka bir açıdan peter parker-örümcek adam arası farklı bir yaşam ve M.J. açısından almaya çalıştı ama bunu yanlış kötülerin olduğu bir filmde yaptı. Bence venom bu filme değil 4. filme yakışırdı. Eğer bu filmi bu şekilde yapacaksan venom yerine bir sürü ufak çapta kötü vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

quote:

Ben filmi beğendim.ama açıklamalarda çoğunuz haklısınız.Bide filmde en çok dikkatimi çeken 2 şey wardı.1.cisi Amerikan Bayrağı çok komik olmuş.

örümcek adamın örümcek hisleri sadece tehlikelere karşı onu uyarır..harry de normal hayatta onun dostu olduğu için hisleri ona karşı çalışmadı...

venoma karşı ise ortakyaşarın özelliğinden dolayı çalışmadı..zaten venom o yüzden spidermanin en ölümcül düşmanıdır..örümcek hisleri venoma karşı işlemez..

harrynin ona arkadan attığı bombayı çakıverdi ama çok hainceydi ama aynı şeklide peter ın da yaptığı. harry e üzüldüm orda yüzü feci yamulmuş

• 10/5

açıkca söyliyim film kötüydü

bir kere yani spiderman ağ ile sarkıp halkın arasına ver bi beşlik olayına girme sahnesi neyde öyle çok komik
    sokaktaki kızlara bakışı kızlarında ona bakışı çok komikti
    bar sahnesi abi o neydi öle ordan oraya atlıyo zıplıyo gömleğide açık yani spiderman olduğunu anlamamak için aptal olmalı ordaki herkes
    konuşmalar çok basitti hiç üzerinde durulmamış
    Allah için biri şu adama ağlamayı öğretsin MJ nin ayrılmak istediğini söylediği an adam bir ağladı bırakma beni modunda ben varya kahkahayı bastım sinemanın ortasında kalp krizi geçirecektim nerdeyse
    venom a çok az zaman yrılmış venomun dünyaya gelş sahnesinden bahsetmiyorum bile tam bir fiyasko
    sandman zaten kafayı yedim lan hiç kamera yok bu yerde olm adam içeri düşmüş polis ordusu orda bi Allah ın kulu farketmiyo

ve son olarak filmde hiç ciddiyet yoktu karma karışıktı hade çekelim demişler vede çekmişler yani

• quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

10/5

açıkca söyliyim film kötüydü

bir kere yani spiderman ağ ile sarkıp halkın arasına ver bi beşlik olayına girme sahnesi neyde öyle çok komik
    sokaktaki kızlara bakışı kızlarında ona bakışı çok komikti
    bar sahnesi abi o neydi öle ordan oraya atlıyo zıplıyo gömleğide açık yani spiderman olduğunu anlamamak için aptal olmalı ordaki herkes
    konuşmalar çok basitti hiç üzerinde durulmamış
    Allah için biri şu adama ağlamayı öğretsin MJ nin ayrılmak istediğini söylediği an adam bir ağladı bırakma beni modunda ben varya kahkahayı bastım sinemanın ortasında kalp krizi geçirecektim nerdeyse
    venom a çok az zaman yrılmış venomun dünyaya gelş sahnesinden bahsetmiyorum bile tam bir fiyasko
    sandman zaten kafayı yedim lan hiç kamera yok bu yerde olm adam içeri düşmüş polis ordusu orda bi Allah ın kulu farketmiyo

ve son olarak filmde hiç ciddiyet yoktu karma karışıktı hade çekelim demişler vede çekmişler yani

Film karışık ki ne karışık. O onu sevio öbürü onu aldatıo, diğeri onu kıskandırmaya çalışıo. Kim kiminle belli değil. Her şey birbirine girmiş.

Venom çok hızlı geçilmiş. Film rezaletti. Sanki 2 filmlik konuyu tek filme sığdırmaya çalışmışlar ve böle bir şey olmuş.

• fiyasko..
    yılların spidey fanatğiyim..
    ne çizgiromana bağlı kalarak nede bağımsız bi film izlercesine izlediğimde beğenemedim filmi..

sürekli bir küçük emrah durumu...
    +
    aksiyon ucuz ve yetersizdi..(maliyetini demiyorum)
  • 9 yaşındaki oğlum 1 aydır bu filmi bekliyordu.telefon ile rezervasyon yaptırdık.ankamall sinema onunde bilet satan kız film 3 saat ve alt yazılı diyince girmekten vazgectik.yorumlardan anladımki iyikide oyle yapmisiz.Orumcek adam rolundeki cocuga da kanım bir ısınmadı gitti.Klark kent rolu ile supermanı oynayan ve sakat kalan gibi biri lazım bu role

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 11 Mayıs 2007; 15:22:27 >
  • ya şu uşak sahnesinde kendimi bende batmande gibi hissetim üzerine bide ekrana şu batman de ki büyük spotlardan girince noluyo lan diye kaldım

şu barda peterın çoştuğu sahne bana çılgın profesörmü öyle bir film vardı onu aklıma getirdi.

onun dışında o harrnin kostüm neydi o ya.zaten ilk filmde babasının kostümde garip gelmişti bana robot gibiydi.
  • tam bir fanatiği olarak yuh olsun diyorum saçma sapan, ele avuca gelmez tam bir hayal kırıklığı sanırım 4. sünüde batırır bunlar.
    oysa 1 ve 2 ne muhteşemdi 3. film çıtayı bir kat daha yükseltmeliydi ama tam bir fiyasko.nasıl sinir oldum anlatamam "yazık sana Sam Raimi, hadi beceremeyecek birisi olsan anlarım ama 1 ve 2 yi izlemiş biri olarak hayal kırıklığına uğradım ooof ! of ! "
    "Venom" olayına hiç girmiyorum filmin tümüne hakim olması gerekirken, kısacık geçiştirmişler halbuki çok sağlam bir karakter.
    bu yapılırmı beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 12 Mayıs 2007; 20:31:05 >

• Korsan vcd sini bile satın almaya değer mi peki?
  • peki harrydeki çelişkiye ne demeli... ilk dovuşmelerinde kafasını boruya carptı eger spidy yardım etmeseydi orda gebercekti... kafasının dibinde bomba patladı ve sadece yuzu yara bere oldu yani bune çelişki :/ kafasını çarpıo spidy yardım etseme oracıkda sıbarcak.... kafasının dibinde bomba patlıor ve sadece yuzunde iz kalcak şekilde yaralarla atlatıo pfffff
  • filmde en sacma sapan sey bence harry'nin planoruydu abicim adam resmen havada snowboard yapio du ya!

bu arada cizgi roman icin en ideal yer kadikoy pasaji en alt kattir!
  • spiderman 3 kadar kötü bi film olamaz... lord sana katılıyorum sonuna kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

quote:

harrynin ona arkadan attığı bombayı çakıverdi ama çok hainceydi ama aynı şeklide peter ın da yaptığı. harry e üzüldüm orda yüzü feci yamulmuş

ayrıca ilk filmde aynı bombayı harrynin babası petera atmıştı tam yüzüne ama peterda hiç öle izler olmadı buda bence çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 13 Mayıs 2007; 1:24:15 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.