Şimdi Ara

Örümcek Adam 3 teki Saçmalıklar...(Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
15.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen içine etmişler...Yazık gerçekten yazık..Yaklaşık 20 senedir Örümcek Adam okurum...1971 yılında Türkiyede yayınlanan ilk sayısına bile sahibim...Çıkan bütün sayılarını okudum eski nesil yeni nesil...Be kardeşim! bir efsanenin filmini yapıyorsanız ya adam gibi yapın yada hiç yapmayın...Tam bir rezalet...

1-Maşallah örümceğin maskesi film boyunca yüzünde değildi...Örümcek adamın en önemli şeyi gizli kimliğidir..anasını satayım öğrenmeyen kalmadı...maske devamlı ya çıkıyor ya çıkartılıyor ya parçalanıyor..REZALET

2-"Venom" gib örümcek adamın en büyük en azılı düşmanını 15 dakikayla geçiştirdilerya söyleyecek laf bulamıyorum...birkere eddie brockla ortakyaşarın birleşmesi tamam kilisede oluyor ama olma şekli ve yerinin alakası yok...artı olarak venom un ölmemesi lazım...ölse bile o şekilde ölmemesi lazım...REZALET

3-"Kum adam" maşallah gökdelen boyundaydı...ne alaka...örümceğin hiçbirçizgi romanında kum adam boylara ulaşmıyor..bide kum fırtınası şeklinde uçması vardıya superman den esinlendiler sanırım...REZALET

4-Gelelim "gwen stacey" olayına...gwen örümceğin mary jane den önceki sevgilisidir...hatta gweni öldürende norman osborn yani hobcindir...ama ne hikmetse biranda gökten bir gwen stacey düştü bu bölümde...nerden çıkarttılar ne alakası var hayretler olsun...madem koycaktınız gweni ilk bölümde koysaydınız...

5-Ya ortakyaşarın göktaşıyla düşme sahnesine ne demeli...örümcek ortakyaşarı uzayda yapılan ve birçok süper kahramanın dahil olduğu gizli bir savaşta buldu...ama ne hikmetse filmde gökten zembille düştü...

6-ortakyaşarın özellikleri arasında hertürlü şekle girmesi vardı...istenilen kıyafete dönüşebiliyordu...ama filmde buda yoktu..üstüne üstlük siyah kostümün filmdeki haliyle çizgi romandaki hali arasında hiçbir benzerlik yok...normal kırmızı mavi kostümün siyahını yapmışlar okadar...

7-En çok güldüğüm konuya geleyim...Harry Osborn önce acayip bi kıyafetle ortaya çıktı ki buda tam bir saçmalık...o kıyafet ne alaka...harry osborn babası öldükten sonra "hobcin" olarak örümcekle kapıştı...ama burdaki adamın hobcinle ne alakası vardı anlayamadım...
    hadi bunuda geçtim örümcek buna bomba attı hary biranda freddy e benzedi yüzü parçalandı..ondan sonrada kalktı örümcekle aynı safta dövüştü...bu sahneleri izlerken kafayı kırcaktım...nerden çıkarttınız ya bu konuyu...Sam Raimi kafayımı kırdı..hadi onuda geçtim Stan Lee bunlara nasıl izin veriyor...

Ben bugün sanki başka bir film izledim...Bu kesinlikle örümcek adamla alakası olmayan bir film..Yazık gerçekten çok yazık..yıllardır örümcek adamla ilgili herşeyi takip eden biri olarak bu film bence tam bir FİYASKODUR...Burdan Marvel Comics i ve Sam Raimi yi kınıyorum...

Not: hele bir sahne vardı onu görünce film iyice gözümden düştü...örümceğe şehrin anahtarı verilicekken örümceğin biranlık ABD bayrağı önünde pozu var resmen propoganda kokuyor...SS sini alıp koyucam onun buraya daha sonra...

• evet baya farklıydı bence 2. film daha güzeldi
  • @LORD_WESTSIDE sana kesinlikle katılıyorum çok güzel açıklama yapmışsın

Ama film bana göre yinede güzeldi.
  • işte bir spiderman fan ı ancak bu kadar güzel acıklayabilir ellerine sağlık

ilk film ve en güzel devam filmlerinden olan 2. filmden sonra fragmanda venom uda görünce öyle ümitlerle gimiştim ki LORD_WESTSIDE arkadaşımın dediği gibi yazık hemde cok yazık olmuş bir efsaneyi hiç etmişler tamamen cocuk filmine dönüştürmüşler

bu spiderman sadece gişe için yapılmış bir film gercek bir spiderman fan ı olupta bu filme güzel diyenler ''fan'' konusunu tekrar düşünsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: asajj

işte bir spiderman fan ı ancak bu kadar güzel acıklayabilir ellerine sağlık

ilk film ve en güzel devam filmlerinden olan 2. filmden sonra fragmanda venom uda görünce öyle ümitlerle gimiştim ki LORD_WESTSIDE arkadaşımın dediği gibi yazık hemde cok yazık olmuş bir efsaneyi hiç etmişler tamamen cocuk filmine dönüştürmüşler

bu spiderman sadece gişe için yapılmış bir film gercek bir spiderman fan ı olupta bu filme güzel diyenler ''fan'' konusunu tekrar düşünsün

Hele çocuk filmi tam uymuş. Zaten sinemanın yarısı 7-8 yaş grubuydu. Onlara yönelik bi filmdi sanki...
  • şimdi güzel açıklamışsında ..herkes senin gibi yıllar boyu ucu ucuna takip etmediği için bir çok kımse ben dahil bunları düşünmeyiz..ben filmi beğendim açıkcası..
  • quote:

Orjinalden alıntı : Ipark

şimdi güzel açıklamışsında ..herkes senin gibi yıllar boyu ucu ucuna takip etmediği için bir çok kımse ben dahil bunları düşünmeyiz..ben filmi beğendim açıkcası..

bence asıl senin gibi olan kitleye büyük ayıp bu yapılan...tamam sen çizgi romanı takip etmemişsin çoğu şeyi bilmiyorsun ve seni bu filmin yapımcıları resmen bundan mahrum bırakıyorlar...asıl mağdur olan sensin...ben en azından VENOM gibi bir efsaneyi çizgi romanda okuyarak yaşadım...hemde okurken ağzımın suları akıyordu zevkten...Venom gibi bir efsaneye bilmeyenler için15 dk filmde göstererek asıl size hakaret ediyorlar...onun haricinide gene ilk msjımda yazdığım gibi birsürümantık hataları birsürü saçmalık...

sırf örümceğiin ortak yaşarla birleşmesinden bile bir film çıkar...venom dan 2 film çıkar...kum adamdan 1 film çıkar...harry nin sapıtmasından 1 film çıkar...gwen stacey ıvır zıvır derken herifler 5 filmi 1 filme sığdırmaya çalışınca ortaya abuk sabuk bişey çıkmış...gerçekten yazık ama çok yazık...

zaten bu saatten sonra 4.filmi sakın çekmesinler....çekselerde izlemeye gitmem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya zaten perşembenin gelişi çarşambadan belliydi derler...ilk filmden itibaren saçmalamışlardı...örümceğin en büyük özelliği olan ağ fırlatıcıları ve ağ kartuşlarını sallayıp ağı bileklerinden çıkarttıkları zaman zaten içimden demiştimki bu salaklar neyapmaya çalışıyor...ne alaka...bilekten ağmı çıkar...

örümcek adam ın maceralarının 1 numaralı geyiklerindendi ağ kartuşları...savaşın ortasında falan biterdi spidey zor durumda kalırdı falan...
  • iyide adam zaten ben çizgiromanın aynısının filmini çekicem diye bi açıklama yapmış mı?
    adı üstünde bu bi film istediği gibi çeker yani çizgi romanla bire bir olucak diye bişey yok.
    bence güzel filmdi ama venomu gerçekten çok kısa geçmişler.
    daha önce bi kere daha demiştim bundan sonraki filmde tamamen farklı bi kadro yer alıcakmış(yönetman dahil)
    belki sırf bu yüzden arada bi bağlantı kalmasın diye herkesi öldürmüş olabilirler.
  • senaryo gerçekten çok basitti.ben çok sıkıldım filmdeyken.spidermande sıkılcağım aklımın ucundan geçmezdi gerçekten yazık.hele örümcek adamın gizliliği konusundaki vurdumduymazlığında çok haklısın
  • bazı filmleri böyle yapıyolar fragmanlar çok etkileyici oluyor film berbat
  • @LORD_WESTSIDE yeri gelmişken birşey sormak istiyorum filmle pek alakası yok ama;

Çizgi filmde yaşlı bir örümcek kadın var kimdir bu çizgi romanında da var mı?

• Venom olayı hakaten üzücü ben sahsen kıyasıya olumune bir savas bekliyordum ama utanmasalar Venom'u figuran yapacaklarmıs.Eddie Brock'un simbiyot ile birlesmesinden tutalımda herseyine kadar degistirmisler mesela Brock baska boyuta bıraktı kendini ama burada direk intihar etti.,

Madalyonun birde diger yüzü var bunları birazda haklı gormek lazım cünkü cizgi roman yada cizgi filmdeki gibi baglanmaya kalksa is felaket uzar mesela isin icine Iron Man girecek boyut acan o garip alet bulunacak birde Carnage ekliyecen ve uzar gider bu is tabi bu kadar kolayına kacmakta yanlıs cok daha iyi bir sekilde orjinaline en yakın sekilde islenebilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

iyide adam zaten ben çizgiromanın aynısının filmini çekicem diye bi açıklama yapmış mı?
    adı üstünde bu bi film istediği gibi çeker yani çizgi romanla bire bir olucak diye bişey yok.
    bence güzel filmdi ama venomu gerçekten çok kısa geçmişler.
    daha önce bi kere daha demiştim bundan sonraki filmde tamamen farklı bi kadro yer alıcakmış(yönetman dahil)
    belki sırf bu yüzden arada bi bağlantı kalmasın diye herkesi öldürmüş olabilirler.

şimdi arkadaşım birkere bu filmin altında marvel comics ve stan lee imzası varsa çizgi romana uygun haraket etmek zorunda...eli mahkum...çünkü spider man bir çizgi roman karakteri ve dünya çapında milyonlarca hayranı var...sen eğer bunun filminiçekiyorsan bu milyonlarca hayranını hayal kırıklığına uğrataamazsın...öyle bir lüksü olamaz....bak mesela şuan ben 4.film çekilse asla ama asla gitmem...noldu 1 kişi kaybetti...eminim benim kadar hayal kırıklığına uğramış 100 binler hatta milyonlar var...

bir girin okuyun yabancı forumları nasıl tepkililer...Türkiyede daha çizgi roman kültürü pek yaygın değil o yüzden tyepkide az kalıyor...ama yabancılar filmi resmen yerden yere vuruyorlar..Sam Raimi o çektiği filmle ancak anasınıfı öğrencilerini kandırabilir ve hitap edebilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@LORD_WESTSIDE yeri gelmişken birşey sormak istiyorum filmle pek alakası yok ama;

Çizgi filmde yaşlı bir örümcek kadın var kimdir bu çizgi romanında da var mı?

o kadın yeni nesil spiderman çizgi romanlarında yanılmıyosam 4 bölüm kadar vardı...eski nesillerde yok...zaten ben yeni nesillerin çizimini ve konularını hiç beğenmiyorum...eski havası yok artık örümceğin...zaten bu aralar bir ölüm sayısı bekliyorum..superman de olduğu gibi...birsüre öldürüp sonra tekrar diriltebilirler..çünkü gerçekten konuları kalmadı...filmde sucks olunca..

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Resmen içine etmişler...Yazık gerçekten yazık..Yaklaşık 20 senedir Örümcek Adam okurum...1971 yılında Türkiyede yayınlanan ilk sayısına bile sahibim...Çıkan bütün sayılarını okudum eski nesil yeni nesil...Be kardeşim! bir efsanenin filmini yapıyorsanız ya adam gibi yapın yada hiç yapmayın...Tam bir rezalet...

1-Maşallah örümceğin maskesi film boyunca yüzünde değildi...Örümcek adamın en önemli şeyi gizli kimliğidir..anasını satayım öğrenmeyen kalmadı...maske devamlı ya çıkıyor ya çıkartılıyor ya parçalanıyor..REZALET

2-"Venom" gib örümcek adamın en büyük en azılı düşmanını 15 dakikayla geçiştirdilerya söyleyecek laf bulamıyorum...birkere eddie brockla ortakyaşarın birleşmesi tamam kilisede oluyor ama olma şekli ve yerinin alakası yok...artı olarak venom un ölmemesi lazım...ölse bile o şekilde ölmemesi lazım...REZALET

3-"Kum adam" maşallah gökdelen boyundaydı...ne alaka...örümceğin hiçbirçizgi romanında kum adam boylara ulaşmıyor..bide kum fırtınası şeklinde uçması vardıya superman den esinlendiler sanırım...REZALET

4-Gelelim "gwen stacey" olayına...gwen örümceğin mary jane den önceki sevgilisidir...hatta gweni öldürende norman osborn yani hobcindir...ama ne hikmetse biranda gökten bir gwen stacey düştü bu bölümde...nerden çıkarttılar ne alakası var hayretler olsun...madem koycaktınız gweni ilk bölümde koysaydınız...

5-Ya ortakyaşarın göktaşıyla düşme sahnesine ne demeli...örümcek ortakyaşarı uzayda yapılan ve birçok süper kahramanın dahil olduğu gizli bir savaşta buldu...ama ne hikmetse filmde gökten zembille düştü...

6-ortakyaşarın özellikleri arasında hertürlü şekle girmesi vardı...istenilen kıyafete dönüşebiliyordu...ama filmde buda yoktu..üstüne üstlük siyah kostümün filmdeki haliyle çizgi romandaki hali arasında hiçbir benzerlik yok...normal kırmızı mavi kostümün siyahını yapmışlar okadar...

7-En çok güldüğüm konuya geleyim...Harry Osborn önce acayip bi kıyafetle ortaya çıktı ki buda tam bir saçmalık...o kıyafet ne alaka...harry osborn babası öldükten sonra "hobcin" olarak örümcekle kapıştı...ama burdaki adamın hobcinle ne alakası vardı anlayamadım...
    hadi bunuda geçtim örümcek buna bomba attı hary biranda freddy e benzedi yüzü parçalandı..ondan sonrada kalktı örümcekle aynı safta dövüştü...bu sahneleri izlerken kafayı kırcaktım...nerden çıkarttınız ya bu konuyu...Sam Raimi kafayımı kırdı..hadi onuda geçtim Stan Lee bunlara nasıl izin veriyor...

Ben bugün sanki başka bir film izledim...Bu kesinlikle örümcek adamla alakası olmayan bir film..Yazık gerçekten çok yazık..yıllardır örümcek adamla ilgili herşeyi takip eden biri olarak bu film bence tam bir FİYASKODUR...Burdan Marvel Comics i ve Sam Raimi yi kınıyorum...

Not: hele bir sahne vardı onu görünce film iyice gözümden düştü...örümceğe şehrin anahtarı verilicekken örümceğin biranlık ABD bayrağı önünde pozu var resmen propoganda kokuyor...SS sini alıp koyucam onun buraya daha sonra...

birader bazılarında haklısın ama bazı bilgilerini karıştırdın yada eksik biliyorsun.çünkü bende yıllardır spider fanıyım.
    1.de sana tamamen katılıyorum.bencede gizlilik çok önemli spider için.son dövüş sahnesinde maskesizdi resmen.
    2.venom çizgifilmde 10 bölüm falan vardı çizgiromanda da baya uzun bi kısımda yer alıyordu.seninle aynı yorumu bende yaptım.hemen ölmemeliydi.
    3.kum adam eski nesil çizgiromanda istediği kadar büyüyordu.böyle bir özelliği var yani.hatta gökdelenin çatısındayken spider bu adamın kafası beliriodu birden çatıda.
    4.Gweni ilk filmlerde bağlayamamış olmalarını burada kapatmak istemişler ama becerememişler.katılıyorum sana.
    5.ortakyaşar o kaptan amerikaların kedi kadının falan de olduğu uzay dövüşünde değil, Neil Armstrong'un aya araştırmaya çıkmasıyla ortaya çıktı ve adamların uzay mekiğinden içeri girerek dünyaya ulaştı.
    6.ortak yaşar çizgidizide de romanda da sıvı gibi birşeydi burda daha çok saçak saçak birşey yapmışlar.saçma.venomun kostümünde de dolu hatalar var.gözler ve dili hiç olmamış.
    7.Evet hiç bir spider seriisinde Harry öyle bir kostüm giymedi.hep hobgoblin olarak takıldı.herhalde modernize etmek istemişler fakat başaramamışlar.üstelik maskesi de sürekli açık dolaştı filmde Harry.
    Sonuç olarak yönetmen kendisi de birşeyler katmak ister filimine.eskiden alıp ortaya aynı şeyi çıkartmak istemez çünkü kendisini isptalmamak ben burdayım demek ister.ufak değişikler hem yönetmenin kendini göstermesi hemde 2 saate konuyu sığdırmak için yapılmış.zira ortakyaşarın dünyaya inmesi bambaşka bir bölüm daha eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 6 Mayıs 2007; 16:04:53 >

• quote:

ya zaten perşembenin gelişi çarşambadan belliydi derler...ilk filmden itibaren saçmalamışlardı...örümceğin en büyük özelliği olan ağ fırlatıcıları ve ağ kartuşlarını sallayıp ağı bileklerinden çıkarttıkları zaman zaten içimden demiştimki bu salaklar neyapmaya çalışıyor...ne alaka...bilekten ağmı çıkar...

örümcek adam ın maceralarının 1 numaralı geyiklerindendi ağ kartuşları...savaşın ortasında falan biterdi spidey zor durumda kalırdı falan...

Katılıyorum bunu yazmak için gelmiştim,ama sen çoktan yazmışsın zaten.Ayrıca Spider-Man'in geyik bir havası vardır.Her savaşında karşısındaki mutlaka dövüşürken laf sokar.Bu 3 lemede öyle sahne pek yok

• Örümcek Adam'ın en azılı 20 düşmanı;

http://blogzarro.com/?p=214

tabiki 1.sırada Venom var
  • Ya tabii ki çizgi romanına bağlı kalmadılar filmde orada haklısınız ama çok güzel sahneler vardı filmin. Yani görsellikte aşmışlar. Ben yine de çok beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

quote:

ya zaten perşembenin gelişi çarşambadan belliydi derler...ilk filmden itibaren saçmalamışlardı...örümceğin en büyük özelliği olan ağ fırlatıcıları ve ağ kartuşlarını sallayıp ağı bileklerinden çıkarttıkları zaman zaten içimden demiştimki bu salaklar neyapmaya çalışıyor...ne alaka...bilekten ağmı çıkar...

Katılıyorum bunu yazmak için gelmiştim,ama sen çoktan yazmışsın zaten.Ayrıca Spider-Man'in geyik bir havası vardır.Her savaşında karşısındaki mutlaka dövüşürken laf sokar.Bu 3 lemede öyle sahne pek yok

2nizin yorumuda aklımdan geçenlerdi beyler.çok değişmiş film yau.ama yinede gözlerimizi bu tür eksilere kapatıp baktığımızda güzel..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.