koltukta değilim, yatayla yaklaşık 3 derece açıyla yatağa konumlanmış bi haldeyim, bildiğin desenli yatak örtüsü var, onu soruyosan, mavi renk hakim desenlere
valla benimki kahverengi ama ılnıç olan koltuk kendi kendine elektik üretiyor ... o da ne diyenler olacak şimdi ama doğru koltugun yanlarına dokununcaa ufak caplı bır elektrık carpması oluyor ani den koltuktan kalkıp baska sına dokununcada dokundugun kısıyede elektrık carpıyor... annaamadım gıttı valla kuması statık elektrık uretıyor dıolar ..annıcanız butun gun bana elektrık carpıyor
Mavi .....
yeşillllll
Siyah
önceliklen konunun ilginçliğine değinmeden gecemiyecegim başlıkta cok güzel yazılmış arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ve şunuda ekliyorum neyse şunu eklemeyelim
koltuk siyah masam da siyah akşam eve giderken kullanacağım bisikletim de siyah evdeki pc koltuğum da siyah bilgisayarlarım da siyah üstüm başım hepten siyah
bordo
işte siyah deri :-) evde kanepe bej
GAN Gırmızısı
Full yükseltimiş durumda
utanmasam LCD'yi kucağıma alıcam
napiim bööle daha hızlı yazıyorum
Şirketteki koltuk Siyah
Evdeki sandelye beyaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme