Şimdi Ara

OS X sürüm düşürme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam bende macbook air 2015 var, Şuan Sierra yüklü ben hem şimdiki sürümden hem de El Capitan sürümünü beğenmedım çok fazla pil tüketiyor. Sorum şu; ben OS X Yosemite sürümüne geçmek istiyorum daha doğrusu düşürmek, acaba mümkün mü? Yani Apple, ios gibi sürüm düşürme olayini macbooklarda da kapatiyorlar mi ? istediğim sürüme düşürme imkanim var mi ?

• Diğer tüm Apple aygıtlar gibi elinizdeki bilgisayarında versiyonunu düşürebilirsiniz. Cihazın içindeki tüm bilgiler kaybolacağından yedekleme yapmanızı öneririm. Yapacağınız tek şey hangi sisemi istiyorsanız onun iso kalıbına sahip olmanız.
  • Diğer tüm aygıtlar gibi Apple o cihaza da belli bir sistem sınırı koymuştur. Tam olarak Mac'in yılını ve modelini söylerseniz 2015 ortası mı başı mı sonu mu gibi belirtirseniz ona göre detayına bakılabilir. Geldiği sistemden altını yükleyemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

Diğer tüm aygıtlar gibi Apple o cihaza da belli bir sistem sınırı koymuştur. Tam olarak Mac'in yılını ve modelini söylerseniz 2015 ortası mı başı mı sonu mu gibi belirtirseniz ona göre detayına bakılabilir. Geldiği sistemden altını yükleyemezsiniz.

merhaba late 2013 retinalı macbook pro modeli için düşürebilir miyim?
  • Befega19 kullanıcısına yanıt
    Macbook Air 2015 başı. aldığım da Yosemite yüklüydü.
  • Mesela sistem 10.10 geliyor cihazın sıfırında. Ama müşteri özellikle 10.9 istiyor. Onu da düşürüyoruz 10.9a. yok diye birşey yok yani. Ancak ne kadar sağlıklı ve uzun ömürlü çalışır orası size kalmış. Sağlıklı olan cihazın geldiği sistem ne ise onun altına inmemek ki standart bir kullanıcı zaten bunu yapamaz.

Cihazınız Yosemite ile geldiyse internetten Yosemite disk imajını indirip bir USB diske yazdırdıktan sonra bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.