Şimdi Ara

Osman Kavala İçin Gözaltı Kararı Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Başsavcılığı, bugün beraatına ve tahliyesine karar verilen Osman Kavala hakkında başka bir soruşturma kapsamında gözaltı kararı verildiğini açıkladı

İstanbul Başsavcılığı, Osman Kavala hakkında "Anayasal Düzeni Bozmaya Teşebbüs" suçundan yürütülen başka bir soruşturma kapsamında gözaltı kararı alındığını açıkladı.
    https://www.haber414.com/son-dakika-osman-kavala-icin-gozalti-karari-verildi/3365/

• AIHM kararını boşa çıkarmak için cambazlık, şark kurnazlığı.
  • Ben bu adamdan ne istediklerini anlamadım. Anlayan beri gelsin anlatsın vallaha dinleyeceğim...
  • Gözünün üstünde kaşı var diyip tutuklarlar buradan da beraat ederse.
  • 15 Temmuz soruşturması açılması için Gezi Parkı davasından beraat etmesini mi bekliyorlarmış Komedi cidden komedi.
  • zamanlaması manidar ve trajikomik.Adam zaten kaç zamandır tutuklu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ben bu adamdan ne istediklerini anlamadım. Anlayan beri gelsin anlatsın vallaha dinleyeceğim...
    Adam akpartyli zumreden fersah fersah zeki, akıllı. duvardan duvara çalar. Toplumun nasil yonlendirilebilecegini iyi biliyor. Solcu, marjinal geçinen malolarda peşine takıldı.
    Arap baharina benzer bir kalkismayi ülkede sırtlayan birkaç aktivist denyodan biridir kendisi. Arkasında Soros var. Bundan it gibi korkuyorlar. O yüzden içerden çıkartmak istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 19 Şubat 2020; 0:22:13 >
  • devletin böyle oyunlar yapması kabul edilemez bir şey.

suçu varsa adam gibi yargıla içeri al, yoksa ne diye boş yere hapis tutuyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.