Şimdi Ara

OSMANLI GUİLDİNİ BEN VARKEN KAPATAMAZSINIZ.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BURDAN KENDİ GUİLDİMDEN ÇIKMIŞ ESKİ ÜYELERİME SESLENİYORUM SİZ GİTSENİZDE BEN O GUİLD İ KAPATMAM TEK BAŞIMA KALSAMDA O GUİLD ORDA KALICAK

METİN SENİN İŞLERİ BEN HALLEDİCEM DEMEN BUMU GUİLD İ BOŞALTIM ARKASINDAN MASTER OLDUĞUN HALDE GUİLDİ TERKETMENMİ BÖLE MASTERLİK SEN NERDE GÖRDÜN EN BAŞINDA OLAYLAR BU KADAR UZAMANDAN BANA VER HALLEDİYİM DEDİM BU YAPTIĞINA ÇOK KIZDIM

YA SEN VOLKAN SEN NASIL BIRAKTIN KİMLERE UYUP BIRAKTIN BEN OYUNU BIRAKIP NEDEN GERİ DÖNDÜM SANIYOSUNUZ HE OYUNA AŞIK FİLAN DEİLLİM LVL HİÇ UMRUMDA DEİL AMA KALKIP BU GUİLD İ
    BU ŞEKİLDE KAÇARCASINA TERKETMEN HİÇ OLMAMIŞ

MURAT SEN HER ŞEYİ FİŞEKLİYEN OLDUN GUİLD İN DURUMU BU YÜZDEN BÖLE ŞUAN BU OLAN OLAYLARDAN SİZLER SORUMLUSUNUZ BEN SİZE EN BAŞINDA DEDİM SEN NE YAPARSANIZ ÜYELER 2 KATINI YAPAR........

AMA BUNUDA İYİ DİNLEYİN BUNDAN SONRA BEN VARIM O GUİLDDE İSTERSENİZ GİDİN BAŞKA Bİ KAPI BULUN KENDİNİZE AMA BEN O GUİLD İ BIRAKIP KAÇMIYACAM KORKAK GİBİ O ÇIKAN ADAMLARIN HEPSİNİDE TOPARLIYACAM GEREKİRSE YIL SÜRSÜN AMA KİMSE O GUİLD İ KAPATTIRAMAZ BEN VARKEN BU OLMAZ ŞUANDA GUİLDDEN ÇIKMAMIŞ OLAN ARKADAŞLARIMADA TEŞEKKÜR EDİYORUM VE GERİ DÖNCEKLEREDE HERZAMAN KAPIM AÇIKTIR DİYORUM ARTIK SİZİN BİLDİĞİNİZ KURALLAR YOK ARTIK KURALLAR DEĞİŞTİ OYUN BİTESİYE ŞAH INDA MEVKİSİ BELLİ PİYONUNDA..........

• Hangi serverdaki Osmanlı Guildi? Greece te ise bende katılmak isterim Guildine arkadaş.
  • HAKAN GUILDDEN CIKMAMIN SEBEBI;
    1- O KADAR EMEK VERDIK. KIMSE YOKKEN OYUNDAYDIK. HERKEZI TOPLAMAY ÇALIŞTIK. HIÇ BIR ŞEY YAPMADINIZ DENMESIDIR. eTRAFTAN LAF DALAŞLARI GELIRKEN HERKEZLE BEN UĞRAŞTIM SONRA SEN BISI YAPMADIN BEN LMASAM ŞÖLE LURDU BOLE OLURDU DENMESI.
    2- GUILD UYELERI BENIM OZEL ILIŞKILERIME KARISTI KIMSEYI ALAKADAR ETMEZ.
    3- OYUNDA HERGUN STRES YAŞIYORUM. OYUN MU OYNUYORUM STRESMI YAŞIYORUM BELLI DEĞIL.

AYRICA KADAR EMEK VERDIK BUNA DEĞMEMİŞ BUNDAN SONRADA DEĞMEYECEĞINI DUSUNUYORUM.
    HERKES FIRSAT KOLLUYOMUŞ. 1 KİŞİ AYRILIYO DIĞERLERIDE O CIKTI BENDE CIKACAM BENDE CIKACAM YARIŞINA GIRDI. DEMEKKI HERKES CIKMAK İSTİYOMUŞ FIRSAT KOLLUYOMUŞ. BEN HAKAN HER ZAMAN SIZINLE OLMAKTN MUTLULUK DUYDUM. GUILDI TERKETMIYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM AMA GUILDE GERİ DÖNMEM. GUILLDE EN ÇOK PAYLAŞIMI BEN YAPTIM ÖRNEK LSUN DİYE HERKESIN YARDIMINA KOŞTUM. AMA BI SORUN OLUNCA HERKES KAÇTI KIMSE HATIRLAMADI. BUNDAN SONRADA HATIRLANACAK BİRŞELER YAPMAYACAGIM.

• 1.si bu osmanlı guildi hangi serverdeki osmanlı

2.si Alpsdeki deildir inşallah çünkü ben o guilddeydim

Sınavlarım nedeni ile 1 haftadır girmiyordum

3. sü Nickleriniz ney kimlersiniz.
  • venice serverinde ki osmanlı xiandan bu yana glen osmanlının ilk kurucuları burdalar işte

ben bişey demiyorum artık bunları düzenlemesi gereken metindi bence master sadece guild parası topamak için olunmuyo ama şurasıda var insanların ağzı torba deildir büzesin herkes konuşur özgürlüğünce
    ben bu guild i yeniden toplıyacağım 3 gün sonra çünkü çıkanların hepsi geri geliyo yavaş yavaş ama bu guild i kapatırsamda ilk açtığım o 4 kişi ile kapatırım buda çok zor bişey daha önceden bu guild böle deildi volkan lvl kascaz derken bazı bişleri insanlar görmemiş ama artık ölede olmıyacak size yukarda da yazdım siz ne yaparsanız millet 2 katını yapar siz çıkarsanız onlar hayli hayli çıkar sen kurucuyum demişsin sen çıkıyosan o adam member dururmu sence adam kendi guildini istemiyo banada hayır gelmez der ama ben o guild i o şekilde kimselere yar etmem ismide bende kalır şeklide.............

• hooopp hoppp nere yaw hepimiz birimiz birimiz hepimiz!!!!! böyle olmaz oyundayken konusalım!!
  • Bizene .. Umumi konular açın arkadaşlar, guild içi problemlerinizin bizi ırgaladığını sanmıyorum.
  • İNANDIĞIM OSMANLIYI KİMSE YIKAMAZ....... VE ÇIKAN HER ÜYESİ İLE GERİ DÖNÜYORLAR........

ROCKWOMAN KARDEŞİM MİLLET BURDA SADECE OYUNDAN KONUŞULSUN DİYE AÇILMAMIŞTIR EĞER BİR PROBLEM OLSAYDI BU MOD LAR BENİ BANLAYARAK GÖSTERİRDİ AMA KİMSENİN UYARMADAN BAN ATACAĞINI SANMAM BURDA ÇOK TOPİC GÖRDÜM GUİLD İLİŞKİLERİNDEN BAHSEDEN ONLARIN HİÇ BİRİNDE BÖLE BİRŞEY YAZILMADI SENİ İLGİLENDİRMİYOSA OKUMUYACAKSIN YADA CWP YAZMIYACAKSIN BU KADAR BASİT.....

OYUN DAHA BİTMEDİ ŞAH'INDA MEVKİSİ BELLİ PİYONUNDA.......
  • SELAM ARKADASLAR BU TOPİCİ YENİ FARKETTIM

BAK HAKANIM BU OLAYLARI BEN FISEKLEMISIM FALAN BUNLARI BI GECELEIM....

SEN BANA SU SORUYU CEVAPLA BİR KISININ CIKMASIYLA KOCA BI GUİLD DAGILIRMI DAGILIRSA DABU GUILDDE BUYUK BI SORUN VARMIDIR YOKMUDUR....??????

BEN HER GUN BINBIR STRESE GIRIP KIMSENIN GONLU KIRILMASIN DIYE UGRASIRKEN BENIM ONLINE SUREM DALGA KONUSU OLUYOSA BEN HERSEYI BOSA YAPMISIM DEMEK....

SEN BU GUİLDI AYAKTA TUTACAKSAN ICERDEKI SORUNLARI HALLET BENIM ZORUMLA DURAN HERKES CIKTI BEN KIMSEYE CIKIN DEMEDIM HATTA GUİLDDE TUTMAYA CALISTIM DINLEMEDILER CIKTILAR.....

SU GUİLDİ 4 KISI KURMA OLAYINA GELEYIM BU GUİLDI VOLKANLA BEN XİANDA KURDUK VE BURAYA DEVAMI OLARAK GELDI BU GUİLD VE SIZIDE SEVDIGIMIZ SAYDIGIMIZ ICIN YANIMIZDA CAGIRDIK HALADA SEVERIZ.... BIZ KENDI ARASMIZDA KIMSEYI FARKLI GORMEDIGIMIZ ICIN HA SIZ KURMUSSUNUIZ HA BIZ MANTIGIYLA DUSUNDUK BU GUİLD NE KURUCULARIN NE MASTERLERIN BU GUİLD UYELERIN

BU GUİLDI SAYDIGIN 4 KISI KURMADI GUİLD PARASINI VERMEKLE GUİLD KURULMAZ BU GUİLD XİANDAKI OSMANLININ DEVAMIDIR....

BU GUİLDE ADAM ALIRKEN BIZ SAYGISIZLIK VE KUFUR KESINLIKLE YASAK DIYE SART KOOYDUK BEN KIMI BOYLE ALDIYSAM MAHCUP OLDUM VE BUNUN ONDE GELEN SEBEPLERINDEN BIRIDE SIZIN FERHATLA YAĞPTIGINIZ KARI KIZ MUHABBETLERIDIR SONRADAN KONUSMASI KOLAYDIR HAKANIM OYLE SEN ŞÖYLESİN SEN BÖYLESİN DEMEK KOLAY HAKANIM AMA IS KOPANA KADAR KIMSE HIC BISEYI SALLAMASIN SONRA YUMURTA KAPIYA DAYANINCA YOK DAGITMAM YOK ETMEM BEN OLDUKCA VATAN MILLET SAKARYA DEGIL OLAY....

SEN BENI TANIYOSUN BEN SENI BU KONUSMALARA BURDA GEREK YOKTU BEN SEBENI GUZELCE ANLATTIM OLAYI... BEN SU AN OSMANLIYA GELMIYOSAM BU BENIM ICIN GUİLDI BIRAKIP GELEN ARKADASLAR YUZUNDENDIR ONLARI BIRAKAMAM GELSEYDIMDE 3-4 KISI ICIN GELECEKTIM BUNLARDAN BIRIDE SENDIN AMA SU SAATTEN SONRA VE SU YAZIDAN SONRA BU MUMKUN GORUNMUYO....

BEN KAFA DINLIYCEM ARTIK UGRASAMAM BOYLE SEYLERLE SIZE ALLAH KOYALLIK VERSIN ICERISI KAYNIYO UMARIM DUZELIR....

BEN GUİLDDEN CIKARKEN TEK DUSUNCEM TEK DOLASMAKTI BUNU KIMSE YANLIS ANLAMASIN CARPITMASIN BASKA BISEY DUSUNEN VARSA BENIMLE YUZLESIN

HERKESE IYI OYUNLAR KOLAY GELSIN....

NOT: BEN BI OYUN ICIN ARKADASLIK BITIRMEM KIMSENIN KALBINI KIRMAM BENIM ICIN HERZAMAN DOSTSUNUZ AYNI GUİLD OLMUS OLMAMIS FARKETMEZ....

SANA TAVSIYEM EGER GUİLDIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 27 Ağustos 2006; 14:45:04 >

• al murat gene kendin sölüyosun ben kurdum ben ettim herşeyi benim ozman neden bıraktın ikinci olarak ben oyuna çok değervermiş olsam zamanında oyunu bırakıp charı size vermezdim yada geri geldiğimde 0 dan kasmazdım bi söz vardır hoca osurursa cemaat kimbilir ne yapar diye bunu hiç mi duymadınız üsteki konuda da yazıyo kurucuyum diye geziniyosun ama kendi guildini bıraktın arkadaşlarınla ilk tanıştığın yeri bıraktın geçmişini bıraktın benim karı kız konusuna gelince madem en başından söleseydiniz ben hiç gelmezdim ferhatıda alıp şuan sizin yaptığınız gibi dışarda takılmayı ben bilmiyormuyum ama guildde samimi arklarım var diye geldim ve xiandaki osmanlıyı siz kurdunuz bunu biz eğer bunuda sen kurup buda benim demen için gelip ilk açıldığında kimselere kaptırmadan kurcaktın murat xiandan biz buraya ilk geldiğimizde sen orayaı bırakmıyalım dedin ama bi çok kardeşimiz bizimle buraya geldi çoğunluğa uyduk benim için ne masterlik bişey ifade ediyo nede guild ama bu guild bana arkadaşımla kardeşimle tanışmak için onunla iyi bir arkadaş olmamı sağlamışsa bu yeride terk etmem ama gende kendiniz bilirsiniz ister gelin ister gelmeyin artık hiççç umrumda deil ben sana o gün dedim hatrım için geri gel diye demekki hiç hatrımız yokmuş ondan sonra işler değişti o sevi seven bizi sevmiyen arklara gelincede sağlık olsun bundan sonra senle takılırlar artık beni sevmediklerine göre kalkıp muhabbet etmeleride gereksiz küfürüde yeri geldiğinde insanları kırmadan kullandığım için özür dilerim ama benide o insanların direk anasına bacısa kırıcı şekilde konuşanların arasına koyduğun içinde teşşekkürr ederim hiç olmazdan bazı bişeylerden sonra değerimizi anladık bırakıp gittiğin osmanlıda senin olsun masterliğide senin olsun oyunda senin olsun benlik bişey yok artık...........

• quote:

Orjinalden alıntı: silentking

al murat gene kendin sölüyosun ben kurdum ben ettim herşeyi benim ozman neden bıraktın ikinci olarak ben oyuna çok değervermiş olsam zamanında oyunu bırakıp charı size vermezdim yada geri geldiğimde 0 dan kasmazdım bi söz vardır hoca osurursa cemaat kimbilir ne yapar diye bunu hiç mi duymadınız üsteki konuda da yazıyo kurucuyum diye geziniyosun ama kendi guildini bıraktın arkadaşlarınla ilk tanıştığın yeri bıraktın geçmişini bıraktın benim karı kız konusuna gelince madem en başından söleseydiniz ben hiç gelmezdim ferhatıda alıp şuan sizin yaptığınız gibi dışarda takılmayı ben bilmiyormuyum ama guildde samimi arklarım var diye geldim ve xiandaki osmanlıyı siz kurdunuz bunu biz eğer bunuda sen kurup buda benim demen için gelip ilk açıldığında kimselere kaptırmadan kurcaktın murat xiandan biz buraya ilk geldiğimizde sen orayaı bırakmıyalım dedin ama bi çok kardeşimiz bizimle buraya geldi çoğunluğa uyduk benim için ne masterlik bişey ifade ediyo nede guild ama bu guild bana arkadaşımla kardeşimle tanışmak için onunla iyi bir arkadaş olmamı sağlamışsa bu yeride terk etmem ama gende kendiniz bilirsiniz ister gelin ister gelmeyin artık hiççç umrumda deil ben sana o gün dedim hatrım için geri gel diye demekki hiç hatrımız yokmuş ondan sonra işler değişti o sevi seven bizi sevmiyen arklara gelincede sağlık olsun bundan sonra senle takılırlar artık beni sevmediklerine göre kalkıp muhabbet etmeleride gereksiz küfürüde yeri geldiğinde insanları kırmadan kullandığım için özür dilerim ama benide o insanların direk anasına bacısa kırıcı şekilde konuşanların arasına koyduğun içinde teşşekkürr ederim hiç olmazdan bazı bişeylerden sonra değerimizi anladık bırakıp gittiğin osmanlıda senin olsun masterliğide senin olsun oyunda senin olsun benlik bişey yok artık...........

...adam son noktayı koymuş bence...

• ya hakan bu nedemek sımdı senın masterlıgın senın olsun falan fılan kurucu gecınıyon falan sen benım neden xianda kalmak ıstedıgımı bılmıyosun o yuzden o konuyu acma yoksa baska kırgınlıklar cıkacak senle alakalı degıl o konu yanı.

ben ne zaman master olmak ıstedım sen bana masterlık senın olsun osmanlı olsun dıyosun hakan yaw bana bu gıbı cumleler kurma ne olayla alakası var ne benle hee ben konusmamda kurucu vurgulu soylememmın sebebı sonradan gelenlerın ustune dusmedıgı halde bana yerlı yersız konusmasıydı. bu sen degılsın ustune alınma bız senı zaten kendımız gıbı kabullendık neyse bu kuruculuk masterlık olayını kapatalım ben master olmak ıstesem olurdum aynı sekılde volkan metın sende oyle zaten hep degısmelı yapardık gerek yok boyle seylere....

gelelım karı kız meselesıne hakan sen ben herkes bılıyo guilde hangı sartlarla adam aldıgımızı 2 kural var sadece kufur ve saygısızlık yasak bunu koruyacak kısılerde bızız sen ben metın volkan ve guildin bıtun uyelerı
    ama ben orneklı konusmak ıstemıyorum ama guildde oyle cumleler gectıkı ben serpilden handeden utandım. neyse ben o anlarda yıne sesımı cıkarmadım ama sonradan bana gelıp dıyenler oldu boyle konusmalar gecıyo dıye bende hıc bısey dıyemedım senıde kırmak ıstemedım baskasınıda...

burda demek ıstedım guild dagılmadan once kımse cogu seyı onemsemezken sımdı vatan mıllet sakarya oldu
    herkez bırbırınden sıkayet eder oldu bunların cogunu bılmezsınız...

bu olayın neden bukadar buyudugunude anlamıs degılım yaw altı ustu oyun ne var bunda sımdı ben guildden cıktım dıye butun arkadaslıklar bıttımı salak bı oyun yuzundenmı bozusacaz bana ters gelen seyler oldu cıktım guildden ben oyuna stress atmaya gırıyorum keyıf almaya stress yumagı olup cıkıyoruz. bunun yuzunden guildden cıkmısım kım bana ne dıyebılır. ben volkan ve metının soyledıgı bır kelımeden dolayı rahatsız olup cıktım bunu yuzunede soyledım volkanın ama onlar benım hala dostum ve herzaman konusuyorum benım hıc kırgınlık bıle aklıma gelmedı su yaptıgınız acıklamalar benı rahatsız edıyo sankı hersey bıtmıs gıbı konusmalar....

arkadas yorum yapmıs herseyı bıtırmıs dıye arkadasım sanada soyleyım guildden benım ıcın cıkan adamlar oldu onları yanlız bırakamam yoksa ben osmanlı uyesıyımdır ve herzaman oyla kalıcaktır.

hakanım sımdı havadan sudan nem kapmayı bırakalım testının bırı kırıldı bundan sonrakı testılere goz kulak olun ben bu guildı bırılerı bıseylerı farkettsın dıye cıktım ama hala gormedıgınızı goruyorum bu olayı hala bana bıseyler savunuluyo ben testının bırının kırıldıgı ama dıgerlerının kurtarılabılecegını dusunuyorum ama hala kımse dıger testılerı gormuyo... bunu volkan az cok anladı ıstersen onla gorus bıraz

bu guild ayakta kalacaksa arkadaslıkla saglanır bunu ıcerde saglamanız lazım koca bı guild 1 kısının ayrılmasıyla bu hale gelıyosa sorunları gormek lazım hakanım yazılan yazılardan bunun hala gorulmedıgını anlıyorum neyse soylıyceklerım bukadar....

bu konusmalar hıc gecmemıs kabul edıyorum aynı guildde degılız dıye bırbırımızımı kıracaz dostluk mu bıtecek eger boyle bısey olsa zaten dost degılmısız demektır ama ben oyle oldugunu sanmıyorum kımseye kızgın degılım herkes benım kardesımdır o guildde osmanlı hepınızın oldugu gıbı benımde guildımdır dısarda olsamda....

bu konuyu buralara yazmaya gerek yoktu hakanım oyunda zaten sureklı konusan kısılerız ıyı olmadı bu yazı burda.... neyse olmus olan oyunda gorusuruz yıne kendıne ıyı bak kal saglıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: Silent_King

ya hakan bu nedemek sımdı senın masterlıgın senın olsun falan fılan kurucu gecınıyon falan sen benım neden xianda kalmak ıstedıgımı bılmıyosun o yuzden o konuyu acma yoksa baska kırgınlıklar cıkacak senle alakalı degıl o konu yanı.

ben ne zaman master olmak ıstedım sen bana masterlık senın olsun osmanlı olsun dıyosun hakan yaw bana bu gıbı cumleler kurma ne olayla alakası var ne benle hee ben konusmamda kurucu vurgulu soylememmın sebebı sonradan gelenlerın ustune dusmedıgı halde bana yerlı yersız konusmasıydı. bu sen degılsın ustune alınma bız senı zaten kendımız gıbı kabullendık neyse bu kuruculuk masterlık olayını kapatalım ben master olmak ıstesem olurdum aynı sekılde volkan metın sende oyle zaten hep degısmelı yapardık gerek yok boyle seylere....

gelelım karı kız meselesıne hakan sen ben herkes bılıyo guilde hangı sartlarla adam aldıgımızı 2 kural var sadece kufur ve saygısızlık yasak bunu koruyacak kısılerde bızız sen ben metın volkan ve guildin bıtun uyelerı
    ama ben orneklı konusmak ıstemıyorum ama guildde oyle cumleler gectıkı ben serpilden handeden utandım. neyse ben o anlarda yıne sesımı cıkarmadım ama sonradan bana gelıp dıyenler oldu boyle konusmalar gecıyo dıye bende hıc bısey dıyemedım senıde kırmak ıstemedım baskasınıda...

burda demek ıstedım guild dagılmadan once kımse cogu seyı onemsemezken sımdı vatan mıllet sakarya oldu
    herkez bırbırınden sıkayet eder oldu bunların cogunu bılmezsınız...

bu olayın neden bukadar buyudugunude anlamıs degılım yaw altı ustu oyun ne var bunda sımdı ben guildden cıktım dıye butun arkadaslıklar bıttımı salak bı oyun yuzundenmı bozusacaz bana ters gelen seyler oldu cıktım guildden ben oyuna stress atmaya gırıyorum keyıf almaya stress yumagı olup cıkıyoruz. bunun yuzunden guildden cıkmısım kım bana ne dıyebılır. ben volkan ve metının soyledıgı bır kelımeden dolayı rahatsız olup cıktım bunu yuzunede soyledım volkanın ama onlar benım hala dostum ve herzaman konusuyorum benım hıc kırgınlık bıle aklıma gelmedı su yaptıgınız acıklamalar benı rahatsız edıyo sankı hersey bıtmıs gıbı konusmalar....

arkadas yorum yapmıs herseyı bıtırmıs dıye arkadasım sanada soyleyım guildden benım ıcın cıkan adamlar oldu onları yanlız bırakamam yoksa ben osmanlı uyesıyımdır ve herzaman oyla kalıcaktır.

hakanım sımdı havadan sudan nem kapmayı bırakalım testının bırı kırıldı bundan sonrakı testılere goz kulak olun ben bu guildı bırılerı bıseylerı farkettsın dıye cıktım ama hala gormedıgınızı goruyorum bu olayı hala bana bıseyler savunuluyo ben testının bırının kırıldıgı ama dıgerlerının kurtarılabılecegını dusunuyorum ama hala kımse dıger testılerı gormuyo... bunu volkan az cok anladı ıstersen onla gorus bıraz

bu guild ayakta kalacaksa arkadaslıkla saglanır bunu ıcerde saglamanız lazım koca bı guild 1 kısının ayrılmasıyla bu hale gelıyosa sorunları gormek lazım hakanım yazılan yazılardan bunun hala gorulmedıgını anlıyorum neyse soylıyceklerım bukadar....

bu konusmalar hıc gecmemıs kabul edıyorum aynı guildde degılız dıye bırbırımızımı kıracaz dostluk mu bıtecek eger boyle bısey olsa zaten dost degılmısız demektır ama ben oyle oldugunu sanmıyorum kımseye kızgın degılım herkes benım kardesımdır o guildde osmanlı hepınızın oldugu gıbı benımde guildımdır dısarda olsamda....

bu konuyu buralara yazmaya gerek yoktu hakanım oyunda zaten sureklı konusan kısılerız ıyı olmadı bu yazı burda.... neyse olmus olan oyunda gorusuruz yıne kendıne ıyı bak kal saglıcakla...

COK KATILIYORUM. SONUCTA BU BIR OYUN.BAZEN OYLE OLUYORKI OYUN OLDUGU UNUTUYORUZ.KIRALACAK SEYLER OLABILIR.AMA KIN TUTMAYA VEYA ABARTMAYA GEREK YOK.İNŞALLAH O DURUMADA GELMEZ.AKSI TAKTIRDE 2 NIZEDE YER YOK BU SERVERDA VALLA GELIN BI ARAYA KONUSUN HALLEDIN.EGER ÇÖZMESSENİZ ENSENIZDE GLAVİE Mİ HİSSEDERSİNZ
    İKİNİZEDE SAYGI DUYUYORUM.OSMANLIYA SAYGI DUYUYOR.EMEK VEREN HERKESE SAYGI DUYUYORUM.-----BAYANLARA---- SAYGI DUYUYORUM.KONUSMALARA SAYGI DUYUYORUM.EGER KI SAYGI DUYMASAYDIM SAYGI DUYANLARI ANLAMAZDIM.SİZDE BİRBİRİNİZE BAZI KONULARDA SAYGI DUYUYORSANIZ HALLEDIN KONU KAPANSIN ARKADASLAR

BU ARADA VOLKAN AGZINA ACI BİBER SÜRÜCEM!!!! BAK DAHA YENİ 3M LİK ACI BİBER ALDIM.2M Nİ SANA YEDİRİRİM
    İYİ OYUNLAR KARDESLERIM

• hooooop kenara cekilin battal gazi burda

kapatamazsiniz osmanliyi
  • murat kardeşim ben dostuğumuzu tamami ile bitirdik demiyorum sadece kırgınlık var kırgınlık konusuda hatrımı hiçe saymandır...... önceki konularda ben serthanla hep çıktım guildden ama sizin hatrınız oraya koyulunca hep geri geldim sendende böle bişey beklerdim ama hiç demedin bu yüzden kırıldım sana bi oyun için darılcak değilim ama milletin dilinden çıkan şu sözcükleride sizler görememişsiniz guild master dier 2 kurucu guild i bıraktılar guild kapanıyo , guild sahibleri durmuyo guildde biz ne yapalım bizde çıkarız daha o gün kavga ettiğinizde işim vardı ama ferhat devamlı bana neler olduğunu anlatıyodu benim kızgınlığım buydu işte..................... bu arada guildde biz kimsenin babası yada söz geçirebilecek yakını deilliz insanlara ne dersen de bazı seyler yerine oturmuştur tekrarlanır küfür konusunda kendimce çok ileri gitmedim biri bişey diyince sustum hiç bi zman bi konuyu uzatmadım eğerki serpil böle bişeyden rahatsız olmuş olsa bana her türlü gelir sölerdi murat bunu ençok sen iyi biliyosun serpil benim kardeşim gibidir bunu kendisinede sorabilirsin bu olayların ana kaynağıda bence hepinizin guildde +52 istemesiydi ben hep şunu savundun güçlü adam olcağına adam gibi adam olsun güç insanları sarhoş eder çünkü ne yaptıklarını ne konuştuklarını bilmezler insanların bizleri dinlemediğinide enson masterliği bıraktığımda sen volkan serhat bide serpille konuşmuştum hatırlarsanız bu insanlara ne derseniz yapmaya devam ederler siz master olun demiştim ondan sonrada 2 hafta içinde oyunu bıraktım ama ben bu oyuna hepiniz guilddesiniz diye geri döndüm sizden ayrı kalmak istemedim diceğim budur ve kendinizde hiç hata yokmuş gibi davranmayalım bende de dier herkezde de hatalar mevcut hatasız kul olmaz kimse mükemmel yaratılmamıştır benim dicekelerim bu kadar testilerde varsın kırılsın önemli deil şuan hiç bişeyle ilgilenmiyorum bunu diyim çünkü insanlarda ilgileneceğim bişey kalmamış ben sadece senin üstünde durmadım herkezin üstünde durdum

konuyu buraya açmamın sebebide hiç birinize oyunda ulaşamamamdır sen söle guild bu olaylar olduktan ertesi günü sana ulaşamadım girmedin volkan ve metin i de biliyosun....... başka bi ulaşma yolu yoktu burdan başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 28 Ağustos 2006; 17:56:26 >

• hakan ben senı hıc bı zaman hıce saymadım saymamda konuyu burda uzatmıycam bı daha buraya yazı yazma konu yukselmesın guildde arkadassımın carı var onla gırdım baktım yoksun gene gırerım ordan konusuruz konuları burda konusmayalım artık . hadı kal saglıcakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

hooooop kenara cekilin battal gazi burda

kapatamazsiniz osmanliyi

yaw burda bi tartışma vardı dağattın ortalığı beçekilin uleynnn

• quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

hooooop kenara cekilin battal gazi burda

kapatamazsiniz osmanliyi

Lan koptum ahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.