Şimdi Ara

Öss icin hangi dersane ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnm arkadaslarımdan bir kacı A+ dersanelerine gidio ve cok memnun olduklarını bana ilettiler.fakat sizinde bi görüsünüzü alayım dedim. A+ dersanelerinde sınıflar 7-5 kişi arasında olup 1-1 ders verilme imkanı cokmus yani bnm anladıgım kadarıyla adamlar yetistirio diger dersaneler gibi 2 tane proje sınıfı yapıp digerlerini sömürmüo

yinede sizin bi görüsünüzü almak isterim

A+ Dersaneleri.

linke girip inceleyeblirisinz.

• neden kmse cvp vermio ???
  • ben fen bilimlerine gidiyorum.çok memnunum.finalde proje sınıfını yapıyolar ama bizim dersanede öyle bi sınıf yok:S
  • markası önemlı degıl önemlı olan sen sorularını cözdügünde ertesı gün sıcagı sıcagını sorup cözdüre bılmen, sabah ısledıgın dersın ögleden sonra pekıstırmek ıcın etütler düzenlenmesı, ıstedıgın an bırebır alman cok önemlı tabı bunların olması ıcın olay sende bıtıyor, senın kasman calısman lazım yoksa sınıf 100 kısı olsun herkez orda bır amac ıcın bulunuyor eger herkez calısırsa bırey sayısı artarsa, rekabet artar, rekabet artarsa azım güc kazanma daha ıyısı olma ıstegı dogar ve bu ınsanı kamcılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

markası önemlı degıl önemlı olan sen sorularını cözdügünde ertesı gün sıcagı sıcagını sorup cözdüre bılmen, sabah ısledıgın dersın ögleden sonra pekıstırmek ıcın etütler düzenlenmesı, ıstedıgın an bırebır alman cok önemlı tabı bunların olması ıcın olay sende bıtıyor, senın kasman calısman lazım yoksa sınıf 100 kısı olsun herkez orda bır amac ıcın bulunuyor eger herkez calısırsa bırey sayısı artarsa, rekabet artar, rekabet artarsa azım güc kazanma daha ıyısı olma ıstegı dogar ve bu ınsanı kamcılar.

cok tsk ederim kesinlikle doru söylüyorsun
  • up++
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpinti

bedavadan reklam

emin olmadan yagılayıp asmamalısın bence
  • onu bunu bilmem ama karacan dersanesine gitme derim
  • Pi analitike zafere falan asla gitme sana tavsiyem yeni açılan Prestije gitmen emin ol pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.