Bildirim
ÖSS ORTAK ALAN SEÇİMİ 2009
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işletme iyi bi üni.de okunmazsa hiçbişeye yaramıyor . . . -
hedef odtü veya boğaziçiyse işletme veya iktisat,diğer türlü iş bulman zor.bunlar olmazsa psikoloji bence hoş olur ama emin değilim ona mf cilerin puan kırılmadan girilebileceğinden.işletme ve iktisatın güzelliği ders saatlerinin çok az ,okumasının rahat olmasıdır(ör haftada 15 saat=odtüde) -
istanbul üni ya da marmara istiyodum
arkadaşlar ben fizik yapamıyorum aslında
fen gördüm 4 sene bi bilgim var gene
kafam çok karışık lütfen yardım edin 3 ay kaldı;[ -
peki İKTİSAT MI DAHA İYİ İŞLETME Mİ bunu açıklar mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: utuman
hedef odtü veya boğaziçiyse işletme veya iktisat,diğer türlü iş bulman zor.bunlar olmazsa psikoloji bence hoş olur ama emin değilim ona mf cilerin puan kırılmadan girilebileceğinden.işletme ve iktisatın güzelliği ders saatlerinin çok az ,okumasının rahat olmasıdır(ör haftada 15 saat=odtüde)
-
yok mu fikri olan -
ortak alanlar içinde işletme en ideali fakat çok çok çok iyi bir okulda okursan ancak iş sıkıntın çok az olur. Mesela Boğaziçi ve Galatasay dışındaki üniversitelerden mezun olanların torpili yoksa iş garantisi yok diyebilirim. -
İktisat biraz daha sayısal diye biliyorum ben -
napcam ben ya -
Kardeş 3 ay sonra öss'ye gireceksin bugünemi bıraktın,uluslararası ilişkileri bi araştır istersen sevebilirsin -
kafan karışıksa sen çalışmana bak, tercihi sonra düşünürsün, az süre kaldı zaten sınava -
yahu bende bişi sorcam.. bizim arkadaş var sınava girmedi. özel üniversiteye direk para vererek girebilme imkanı varmı... birde 2009da farklı alan seçimi sonrası okul puanı düşrülüyomu... eleman sözelci özelden mimarlık isrtiyo.. şansı varmı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X