Şimdi Ara

Oss ye Hazirlanan bir tm ogrencisiyim Oneri kitaplariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki ust konu da olabilir cunku her sene binlerce tm ogrencisi oss ye girecek ve ben a.o.l ogrencisiyim ankara hukuk fakultesini hedefledim. Hangi kitaplari okumami tavsiye ederseniz total olarak 100e yakin kitap okudum ama siz yinede hosunuza giden butun kitaplari onerin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muvaazan -- 4 Ağustos 2007; 20:24:02 >

• birey ve fem in kitapları 10 numara
  • mat-2 için = güvender
    mat-1 için= güvender
    türkçe-1= pi türkçe

tavsiye edebilirim...
  • türkce icin arşimet in kitabını tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: s1r.rohan

Belki ust konu da olabilir cunku her sene binlerce tm ogrencisi oss ye girecek ve ben a.o.l ogrencisiyim ankara hukuk fakultesini hedefledim. Hangi kitaplari okumami tavsiye ederseniz total olarak 100e yakin kitap okudum ama siz yinede hosunuza giden butun kitaplari onerin lutfen.

ankara hukuk fak. kazanmak için ilk 2000 kişi içine girmek demek olduğunu biliyosundur umarım
  • ben fen lisesinde okuyodum ama bu yıl anadolu lisesine gecis yapcam ben de hukuk istiyorm ama galatasaray hukuk
    siz ve arklarınız su an denemelerde kac net yapıyosunz
    esit agırlık2 netinizi ozel olarak belirtirseniz sevinirim
    benim netlerim:
    ilk bolum:100-105 arası
    mat2:20-25
    ea2:15-20
    toplam:140-150 civarı
  • bence sen bu netleri yükseltip ankara hukuk kas derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruyterboy

ben fen lisesinde okuyodum ama bu yıl anadolu lisesine gecis yapcam ben de hukuk istiyorm ama galatasaray hukuk
    siz ve arklarınız su an denemelerde kac net yapıyosunz
    esit agırlık2 netinizi ozel olarak belirtirseniz sevinirim
    benim netlerim:
    ilk bolum:100-105 arası
    mat2:20-25
    ea2:15-20
    toplam:140-150 civarı

gs hukuk demek 2006 öss yi referans alırsak ilk 162 içine girmek demek

çok çalışıp + o gün şansının çok iyi olması gerek

bu arada kaçıncı girişin ?
  • ben sayısal öğrencisiydim bu sene girdim 2. defa çok şükür bitti öss derdi darısı başınıza
    Mat 2 için fem i öneiririm. soru bankası için birey mat 1-2
    geometri için de üst düzey yerler hedeflediğin için birey geo-B ben çözmedim ama hep iyi arkadaşlar bunu çözdü. Geo olarak ben FEM geo 1-2 çözdüm yararı oldu baya.
    Seneye girecek olan tüm arkadaşlara başarılar şimdiden kolay gelsin. ee sezon açıldı ne de olsa...
  • ugurun tüm kaynakları artı dergisi
  • kitap falan salla. fem dergilerin üstüne kaynak tanımam. en iyi konu anlatımı onlarda.

edebiyat içinde fem soru bankasını öneririm.konuyu bilmesen de soruları çözerken paragraflardan öğreniyorsun.
  • Final çözmeden öss ye girme derim. TMci isen özellikle mat1 ve mat2 soru bankalarını kesin çöz. Ben sorularını öss tarzında buldum.
  • Matematikte 1 numara TÜMAY yayınları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.