Şimdi Ara

ÖSS Yİ KAZANAN SAYISALCILAR BURAYA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADaSLAR BI TOPIC ACMISTIM AMA KIMSE YARDIMCI OLMADI..BIZE OSS SINAVINA KADAR NASIL CALISTIGINIZI ANLATIRMISINIZ?EN AZINDAN GUNLUK CALISMA PROGRAMNIZI YAZARSANIZ MEMNUN OLUCAM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can89 -- 3 Kasım 2007; 13:50:52 >

• dershaneye gidiomusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: can89

ARKADSLAR BI TOPIC ACMISTIM AMA KIMSE YETERINCE YARDIMCI OLMADI..BIZE OSS SINAVINA KADAR NASIL CALISTIGINIZI EN AZINDAN GUNLUK CALISMA PROGRAMNIZI YAZARSANIZ MEMNUN OLUCAM..hepımz faydalanacagız..

dersaneye git

hocanın verdiği ödewleri yap

vaktini boş geçirme

kitap oku

gerisi gelir

bana böyle diyolar
  • quote:

ARKADSLAR BI TOPIC ACMISTIM AMA KIMSE YETERINCE YARDIMCI OLMADI..BIZE OSS SINAVINA KADAR NASIL CALISTIGINIZI EN AZINDAN GUNLUK CALISMA PROGRAMNIZI YAZARSANIZ MEMNUN OLUCAM..hepımz faydalanacagız..

biraz türkçe çalıssan iyi olur:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şekilli otomat -- 3 Kasım 2007; 13:45:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar24

quote:

hızlı yazdıgım ıcın hocam boyle anlayın yanı aptal degılsınızkı tek tek harf harf yazayım..evet gıdıyorum ıkıncı senem fen bılımlerıne gıdıyorum
  • onu dememistim ya öss sınavı anlatım bozuklugu oluyoöss de çıkar:D
  • quote:

quote:

quote:

hızlı yazdıgım ıcın hocam boyle anlayın yanı aptal degılsınızkı tek tek harf harf yazayım..evet gıdıyorum ıkıncı senem fen bılımlerıne gıdıyorum

@carlar24 arkadaşımıza katılıyorum... Türkçen yazdıklarına bakılarak kötüye benziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16RapStyle -- 3 Kasım 2007; 13:47:13 >

• DEGISTIRDIM
  • quote:

onu dememistim ya öss sınavı anlatım bozuklugu oluyoöss de çıkar:D

süper iyi yakalamışsın.gerçektende 90'lı yıllarda öss de çıkmış bir sorudur bu.

sana verebileceğim üç şey tavsiye var:çalışmak,yine çalışmak,yine çalışmak....sadece bu.başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiküheylan -- 3 Kasım 2007; 15:37:17 >

• yardımmmmmmmmmmmmm
  • Dershaneye gidiyosan verirler zaten program hatta gelip evde bile kontrol yapıyolar çalışma ortamını ayrıca dersaneden verilen dökümanları çöz (eğer gidiyosan)
  • benim günlük program
    okula git sabah akşam 4 5 gibi falan bitiodu heralde(günde 8 saat ders lisede)
    ordan direk dersaneye servis vardı
    dersanede 2-3 saat ders görüyoduk
    bitmiş bi vaziyette geliyodum eve
    evde de bişiler çözüodum heralde tam hatırlayamıyorum

haftasonu dersane gene öyle geçti işte son ay mı 3 hafta mı yalan olmasın bizi kampa aldılar onun faydası olmuştur baya deneme manyağı olduk orda her gün kesin vardı duruma göre 2.yi oluyoduk falan filan zor iş kısaca çok çalışcan
    şimdi ünideyiz iş kazanmakla bitmiyor gerçekten herkes aynı şeyi söylüyor da yaşamadan olmuyor. sınavlar başladı öss temposunda gibiyim üni= 4 sene össye çalışmak gibi bişey
  • ne düzeyde bi öğrenci oldugunu gör.. eger az çalısıyorsan öz çalıs.. mesela ben gözümle direk çözerim dediğim soruları atlardım herkes yanlış derdi ama bnce dogru
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

benim günlük program
    okula git sabah akşam 4 5 gibi falan bitiodu heralde(günde 8 saat ders lisede)
    ordan direk dersaneye servis vardı
    dersanede 2-3 saat ders görüyoduk
    bitmiş bi vaziyette geliyodum eve
    evde de bişiler çözüodum heralde tam hatırlayamıyorum

haftasonu dersane gene öyle geçti işte son ay mı 3 hafta mı yalan olmasın bizi kampa aldılar onun faydası olmuştur baya deneme manyağı olduk orda her gün kesin vardı duruma göre 2.yi oluyoduk falan filan zor iş kısaca çok çalışcan
    şimdi ünideyiz iş kazanmakla bitmiyor gerçekten herkes aynı şeyi söylüyor da yaşamadan olmuyor. sınavlar başladı öss temposunda gibiyim üni= 4 sene össye çalışmak gibi bişey

sonuç??ne oldu

• Kazanamayan Bir Sayısalcıyım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.