Şimdi Ara

Östersunds'a fark atıp turlayacağımıza inananlar derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seyirci desteği ve hırs ile turlayacağımıza inanıyorum.

Kayıtlar açılmıştır.

• Böyle bir konu bile utanç verici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene önce Real Madrid'e böyle konu açılıyordu. Vay be. Ne oldum demicen ne olucam dicen.

• Abi atamıyorlarsa zaten kapatıp gitsinler klübü
  • :) Sinirlerim bozuldu konuyu görünce
  • Stada 30 40 bin civarında taraftar gelirse zaten östersunds afallar biz de salaklık yapmazsak eleriz.Sorun geçmek değil sorun dün oynanan oyun,sen daha 2 sene önce isveç ligine çıkmış takıma gol atamıyorsan ligde de birşey yapamazsın demektir

• Hadi bunu eledik ya sonraki rakip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gs gecen sene maclarda da bazi maclar 4-5-6 atti icerde tr kupasi veya ligde. Bu takim o takimlardan bile kalitesiz. Ins o tarz bi patlamalardan biri gelir 4-0 4-1 fln alir en az.
  • Beni yaz hocam

• hayalperestler..
  • Rakip 5-2-3-0 çıkacak kontradan bi tane gol atacak ve GS lige odaklanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya elersek 2 hafta banlıyorum kendimi. Bu takımın gol yememe ihtimali de yok, 4 gol atma ihtimali de.

• Galatasaray tarihinde ilk Avrupa Kupası maçını dün oynayan rakibine karşı, İstanbul'da da centilmenliği elden bırakmayıp maçı da turu da hayallerini de rakibine verecektir.
    Galatasaray duruşu bunu gerektirir.

yok lan şaka adamlar dümdüz edip geçecek gs'yi ahah
  • Selcuk bi duran toptan atar penaltı ya da frikik neyse, garry de atar bi tane 80lerde de YASİN atar turu geceriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 14 Temmuz 2017; 12:52:35 >
  • Günümüzde artık büyük takım veya küçük takım diye bir şey yok. Çıkıp çatır çatır oynayacaksın.

Yok efendim Gs takım değeri o takımın 10 misliymiş de vs.vs.
    O zaman maçlar hiç oynanmasın, kağıt üzerinde bakalım değerlere ve şampiyonu ilan edelim.

Adamlar çıktı, beygir gibi koştu, hiç oynatmadı, tabi lig oynamalarının ve formda olmalarının da etkisi vardı. Gs asla berabere kalmayı bile hak etmedi, sonuç da böyle oldu.

Bu konuyu totem olsun diye açtım. Umarım gerçekten seyirci faktörü ve yenilerin biraz daha alışması ve inşallah hırs ile turlarız.
  • Bu futbolla mi ? Adam 2 metre yanindaki adama isabetli pas atamiyo topu taca vuruyo. Bu senedende umudumu kestim

ben bizden bi cacik olmaz.

• Mac sonrasi stresle dusununce artik elendik diyoruz ama takim gazla oynarsa turu gecebiliriz.

Abdurrahim Albayrak + Fatih Terim 1 macligina gidip takima gaz versin.

Sahsen turu gecebilecegimize inaniyorum. Ama turu gecsek de yonetim + tudor defolsun gitsin.

• Belhanda bitirir işi
  • Ya bırakın allah aşkına
  • Bu tip maçlarda iki senaryo olur genelde...

Birincisi ilk 30dk da 2 gol bulursun turu ortaya getirirsin sonrada saha ve seyirci avantajıyla farka gidersin...

İkincisi rakibin sağlam kapanır ilk gol gelsede ikinci gol bir türlü gelmez, rakibin bi kontra yakalar atar sonra çevirmek için vaktin de gücün de kalmaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.