Bildirim
ÖSYM Bizle Dalga Geçiyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Baska şans olsa da kimsenin ağız kokusunu çekmesek keşke. Bitsinde en az 4 yıl kurtulalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güldüm ya nasıl bir trollüktür :D -
-
Kesinlikle troll değilim kendiniz de aratabilirsiniz beyler öğeyi denetle filan yapmadım. -
Konuyu açan arkadaş troll değil.ÖSYM den böyle bir trollük beklemezdim o da foruma ayak uydurdu,kesin forumu takip ediyor -
öğeyi denetle değil arkadaşlar aratın google'da çıkıyor zaten -
doğru arkadaşlar çıkıyor fake değil ama ösym mal -
:D Şaka gibi ya -
harbiden çıkıyor lan -
Biri şunu ÖSYM ye atsın utançlarından sınavı falan açıklayıp gündem değiştirirler belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devletin kurumu bile trolll la. -
başka birisi yapmıştır bu ne -
Umarım kendileri bilerek yapmamıştır bunu böyle saçmalık olmaz oyun mu oynuyoruz burada? Vikipedideki bilgiler değiştiriliyordu ya onun gibi bir şeydir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sondaki yazı değişip duruyor. Birileri o şekilde linke girmiştir fazlaca google de o şekilde indekslemiştir. Yakında orada ana bacı küfür yazarsa şaşırmam. -
Şu kuruma bir daha işim düşmemesi dileğiyle... -
Valla efsane olmus bu ne lan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X