Şimdi Ara

OSYM ile ilgili kesin ve net yorum bence..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence arkadaslar adamlar seneye yapacakları test aşamasındaki açık uçlu sınava girecek olan mevcut adayların sayısını arttırmak için yapılan bir komplo başka birşey değil. Bu benim kanaatim , tabi siz nasıl düşünüyorsunuz takdir sizin ::(( benim LYS 1 bu arada cok kotu :S Matdan normalde 35 netin altına düşmedim , geodan 20 nin altına düşmedim. Bu sınavda 16,25 mat netim ve geo da 8,25 bir hayli kötü. Düşünüyorum da benden kötü yoktur herhalde Allah yardımcımız olsun :( Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun o sistem 2015te uygulanacak kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinav stresinden kafan karismis o sistem 2015 te

• quote:

Orijinalden alıntı: barny59

Bence arkadaslar adamlar seneye yapacakları test aşamasındaki açık uçlu sınava girecek olan mevcut adayların sayısını arttırmak için yapılan bir komplo başka birşey değil. Bu benim kanaatim , tabi siz nasıl düşünüyorsunuz takdir sizin ::(( benim LYS 1 bu arada cok kotu :S Matdan normalde 35 netin altına düşmedim , geodan 20 nin altına düşmedim. Bu sınavda 16,25 mat netim ve geo da 8,25 bir hayli kötü. Düşünüyorum da benden kötü yoktur herhalde Allah yardımcımız olsun :( Geçmiş olsun.

Var kardeş var benimde durum senin gibi.
  • O degilde bu acık uclu sınavlarda edebiyat tarih nasıl olacak bilen varsa biraz anlata bilir mi??

• bugün kafayı yemezsem zaten bir daha hiç kafayı yemem :/
  • Komplodan sonrasını okumadım.
  • senden kötüsü benim.
    +45 mat yapıyodum her denemede sınavda 30 anca yptım sonra geometride sadece bu sonucumdan ailem ne kadar üzülecek onu düşündüm ve onu hiç yapamadım.
    Sonuç oalrak mezuna kaldık
  • test sorularını bu kadar temiz hazırlayabiliyorlarsa , adamlar onuda kılıfına uydurur ve elimize verirler (her iki anlamda 'elimize verirler'). Diyecek bişey kalmıyor zaten adamlar yapıcam deyip uyguluyorlar. Olay bundan ibaret.
  • eyw. çünkü durum ortada :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Komplodan sonrasını okumadım.

ahahaha:)
  • 2014'de YGS eşdeğer 4 farklı oturumda yapılacak deniyordu SAT sınavları gibi, bu ne durumda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.