Şimdi Ara

ÖSYM ŞİFREM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Bu yıl sınava girdim, ilk kez kaydolurken e-devlet aracılığı ile kaydoldum ama tam kaydolduktan sonra hatırlamadığım bir sebeple çıktım siteden tam o şifre belirle kısmında. Şimdi bir tane forum konusunda şans eseri fark ettim ki sonuç ekranına ösym şifresi ile giriliyormuş ben ais'e hep e-devlet şifrem ile girdim. ais'ten hesaba giriş yaptığımda şifremi değiştir'e basınca da "İlk şifre alma işlemi yapmanız gerekmektedir." yazıyor. Ne yapmam gerekiyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÖSYM İlk Şifre Alma İşlemi

ÖSYM sınavlarına ilk kez girecekseniz, ÖSYM İlk Şifre Alma İşlemi yapmanız gerekmektedir. Bu işlem, ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden kolayca yapılabilir.

ÖSYM İlk Şifre Alma İşlemi için aşağıdaki bilgilere ihtiyacınız vardır:

• T.C. Kimlik Numarası
    • Doğum Tarihi
    • Kayıtlı e-posta adresi

Bu bilgileri girdikten sonra, sistem size bir doğrulama kodu gönderecektir. Bu kodu girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

ÖSYM İlk Şifre Alma İşlemi sonrasında, sistem size bir kullanıcı adı ve parola atayacaktır. Bu kullanıcı adı ve parola ile ÖSYM'nin web sitesine giriş yapabilir ve sınav başvurularınızı yapabilirsiniz.

ÖSYM İlk Şifre Alma İşlemi ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, ÖSYM'nin iletişim numaralarını arayabilir veya web sitesindeki destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fabianoo kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalıp tekrar şifre alman gerekli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖSYM aday işlemlerine e devletle giriş yaparakta öğrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayclever48 kullanıcısına yanıt

110 tyt 75 ayt hocam pek mezunluk değil sanki

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam peki ösym şifresine gerek duyacak mıyım tercih döneminde veya sonuçlar açıklanınca öğrenmek için? Yoksa e-devlet şifrem ile giriş yapabildiğim ais ile her şeyi halledebiliyor muyuz?

• e-Devlet'in icadı işte tam da burada işimize yarıyor  

• Hocam, yanılmıyorsam sol menüdeki sonuçlarım kısmından da ulaşabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sonuçlar açıklanınca ais e nasıl giriyorsan aynı şekilde gir. Sonra aiste sonuçlar sekmesine bas. Orada göreceksin. Tercihlerini de aynı şekilde yapabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LivreSciisBack kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkür ederim

hayır aise e devletle girip her şeyi yapabiliyorsun. Ben de hiç şifre almadım şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı.

mezun

• Eğer hatırlatma sorun varsa ve cevabını biliyorsan ösym.ais şifreni sıfırlayabilirsin yok eğer yoksa herhangi bir ösym sınavına başvuru yapıp ösym sınav merkezlerinde sıfırlayabilirsin o da olmazsa e-devlet ile dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.