Şimdi Ara

otelz.com rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 27 mart giriş 1 nisan çıkış bu acenteye güvenip Mısır Sharm El sheikh'de tatil satın aldık. 3 oda toplam 5 yetişkin 2 çocuk için tüm bakiyelerimizi şubat ayında ödeyip rezervasyonlarımızı kesinleştirdik.Sonra 27 martta mısıra gidip otele giriş yaptık.Tatilimiz harika gidiyordu.Ta ki 31 mart günü resepsiyon yetkilisi odamızı arayıp acenteniz bize para göndermiyor lütfen acenteyle görüşün diyene kadar.31 mart günü gece yarısına kadar otelz'in sitesindeki canlı desteğe yazdık,whatsapp müşteri temsilcisine yazdık,Türkiye'den otelz.com müşteri temsilcisini telefonla arattık.İnanırmısınız bilmiyorum adamlar saatlerce hiçbir yerden bize cevap vermedi.1 nisan sabahı otelden çıkış yapmak üzere resepsiyona gittik beynimizden kaynar sular döküldü.Otel bize hala acente ödeme yapmadı onlar ödeme yapmadan otelden çıkamazsınız dediler.Adamlar meğer günlerdir acenteye mail atıyorlarmış ödeme yapın diye fakat otelz.com adamlara cevap bile vermiyormuş.Resepsiyondaki çalışan bana bir numara verdi bu otelz yetkilisinin telefonu buna ulaşmayı deneyin onlar bize dönmeden size çıkış yaptıramayız dedi.Bir yandan 2 çocuğumuzun huysuzluğu,diğer yanda uçak kaçırma korkusu.Nereden baksanız rezillik.Adamın verdiği numaraya whatsapptan yazdım ne yazan var ne neden.Zor bela ard arda 20 mesaj atınca tamam yardımcı olacağım ilgileneceğim yazdı karşıdaki vatandaş.Bizim uçağa 2 saat kala otelin parayı yolladılarda o şekilde kurtulduk.Kıssadan hisse eğer rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle bu acenteyi tercih etmeyin.İnternette arattığımda otellerin paralarını ödemediklerini , milleti nasıl mağdur ettiklerini yüzlerce şikayet okuyarak gördüm.Lütfen bu tecrübemi dikkate alın ve zor bela kazandığınız paralarla tatil yapma hayali kurarken çoluk çocuk ile rezil ve mağdur olmayın.

• yabancı bir ülkede parası ödenmiş bir hizmetin acentenin hatası ve ilgisizliği yüzünden kişinin hürriyetinden mahkum bırakılması zorla alıkonulması vs... gibi durumlara sebep olması rezaletten başka bir şey değil iptal etsinler ruhsatlarını olsun bitsin, prosedür nedir bilmiyorum ama bu tür durumlarda elçilikle irtibata geçmek daha hızlı aksiyon alınmasına ve can mal güvenliğinin korunmasına faydası olur diye düşünüyorum. geçmiş olsun.

bu arada bu konu altında yada farklı bir konu açarak mısır tatili otel ve genel tatil deneyiminiz hakkında bilgi paylaşabilirseniz alternatif tatil arayışında olan yada bilgilenmek isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi sebeplerden dolayı, varışta öde seçeneği olan siteleri/yerleri tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Tr.rdrtr.com Saçmalığı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.