Şimdi Ara

OTO ALIYORUM - TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç almayı düşünüyorum. 10000-15000 YTL gibi para verebilirim.

Düşündüğüm araçlar şunlar;
    98-99 PEUGEOT 106 GTI = Piyasası ortalama 12000 YTL civarında.
    2000-2002 PEUGEOT 106 QuickSilver = 12000 YTL civarında
    2004-2005 Toyota YARIS = 15000 - 16000 civarında.

2006 Citroen C2 20000 YTL. civarında. (bu çok zor bir ihtimal ama 1.3 DIZEL'i inanılmaz az yakıyormuş, aklımı çeliyor.)

Bu arabaların dışında, önereceğiniz başka araba olur mu? ya da yanlış bir çizgide mi ilerliyorum. Ne bileyim, GTI'ları ben çocukluğumdan beri çok sevmişimdir, zaten GTI çıktığında çocuktum :) ve bu benim ilk arabam olacak. Objektif olamıyor muyum :) Yani ilk arabam olacağı için biraz da yakışıklı bir araç olsun istiyorum.
    Yaris 1000 CC olduğu için az yakıyor. Tam olarak ne yaktığı konusunda bilgi verebilir misiniz?

C2 0.08 YTL yakıyormuş, dizeli. müthiş bir rakam bu. neredeyse 1.4'lerin yarısı 1.6'ların 3'de1'i... Benzin tasarrufu önemli. sonuçta yılda 15000 km. yol yapsan, 1000 YTL üzerinde benzinden tasarruf sağlıyorsun.

Evet arkadaşlar, çok geniş bir alana yayılmadan görüşlerinizi sorayım.

Şimdedn teşekkür ediyorum, saygılar.

• bence yaris al daha dayanıklı peugeot sorunlu olabilir bence yaris
  • bunların arasından yaris iyi ama ufak
  • yarisi al bin bunlsrın arasından
  • Dostum bi az yakmaktan bahsetmişsin, bi 106 GTI demişsin. Önce kriterlerini belirlemelisin bence... Ne tür birşey düşünüyorsun? Beklentilerin ne? Ekonomi mi performans mı? Ve diğer kriterlerin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Dostum bi az yakmaktan bahsetmişsin, bi 106 GTI demişsin. Önce kriterlerini belirlemelisin bence... Ne tür birşey düşünüyorsun? Beklentilerin ne? Ekonomi mi performans mı? Ve diğer kriterlerin?

evet yarbay'a katılıyorum..Kesin bir kriterin yok ''çocukluk aşkı'' baya bi etkilemiş seni anlaşılan
    bak hem performanslı hem de ekonomik sayılabilecek bir araç öneriyorum:E.kasa Fiat Punto 1.4 16V 95hp.

http://www.sahibinden.com/temiz_masrafsiz_biniciye_-_sedan_dize_arac_ile_takas_olabilir_WQQaXQQ4247512WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/43_000_km_de_cok_temiz_2004_model_puntoWQQaXQQ4715009WQQpXQQdisplayitem?

• yaris al.yaris tutulan bir araçtır.
  • punto iyi seçim ama sevmediyseniz bence c2 en iyisi aralarında en sevdiğimdir ama para yok derseniz yaris
  • guzel kardesim...

alacaksin soyle e36 coupe 320
    cakcaksin lpg yi omurluk bineceksin..

hem karizma hem sekil hem ekonomi hemde performans canavari bi aracin olacak

o zaman kim yemis yarisini kim yemis 106ni..
    e36 nin yaninda araba mi onlar

1994-1996 arasini 16-18 gibi fiyatlara bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilikka -- 7 Ekim 2007; 13:16:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.