Şimdi Ara

YENİ ARACIMI ALDIM. KAPALI OTOPARK TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

F30 kasa BMW 320i aracımı Borusan'dan 4-5 gün önce teslim aldım. Araba merakım çok küçük yaşlardan başlamıştı ve Allah'a şükür bu arabayı satın alma fırsatını yakaladım.

Arabayı hafta sonları ve çoğunlukla İstanbul dışı kullanmak istiyorum çünkü evim işyerine yakın ve İstanbul içinde araba kullanmak beni çok geriyor.

İstinye'de bir açık otopark ile anlaştım ancak arabanın üstü sık sık kuş pisliği oluyor ve yakıcı güneş de cabası. Yanına gelecek arabanın kapıları çarparak açıp açmadığı ise ayrı konu. Otoparka zaten özellikle kuş pisliklerini kontrol edebilmek her gün uğrayamayacağım için aklımda soru işaretleri oluştu.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Arabayı zaten hafta sonları kullanacağım için kapalı bir otopark bulup aracı orada tutmak nasıl bir fikir? Yürüme mesafesinde durmayacak belki ama en azından güvende olacak diye düşünüyorum ama emin de değilim?

• Arabanin esiri olmayin bence. Hafta sonu bir yere gittiginizde eninde sonunda birisi vuracak, siz vuracaksiniz ustune de bol bol kus pisleyecek, avm ye gittiginizde kapilari vuracaklar, kiskanip anahtari takacaklar. Otoparka koyunca da bu olacaklari anca geciktireceksiniz. Bana gore evinize yakin olan acik otoparka koyun, 2-3 gunde bir de gidin bakin madem yurume mesafesinde.
  • ne kadar üstüne titrersen o kadar başına iş gelir kendimden biliyorum güvenilir bir otoparka koy tamamdır.bu mantıkla çünkü hiç bir avm ye uğrama derim çünkü kalas çok bu ülkede.
  • Çeliktepe'de Sapphire AVM arkasında T-Park diye bir yer var. TAV Holding'e ait bir otopark, tamamen kapalı ve sel, deprem, yangın vs. gibi durumlara karşı sigortaları var.
  • AVM de bulunan kalaslardan nefret ediyorum. Aracı bir yere bıraktığım zaman özellikle avm otoparklarına acaba birisi inerken kapıyı vurdumu diye düşünmekten kendimi alakoyamıyorum. Eninde sonunda olacak nasıl olsa kasmanın anlamı yok. Benim özel kapalı garajım var bu yönden çok şanslıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 23 Nisan 2012; 12:26:02 >
  • Evi satıp kapalı otoparkı olan bir eve taşının, aracınız her an elinizin altında olmayacaksa ne anlamı var ki? İmzanızdaki araçlara da sahipseniz böyle bir araba alıp üstüne titremenizin ne anlamı var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Evi satıp kapalı otoparkı olan bir eve taşının, aracınız her an elinizin altında olmayacaksa ne anlamı var ki? İmzanızdaki araçlara da sahipseniz böyle bir araba alıp üstüne titremenizin ne anlamı var ki?

+1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir branda alın hafta içi araç temizken brandayı örtün hafta sonu kullanıldıktan sonra yine aracı yıkatıp brandayı örtün.takıp çıkarmakta çok zor değil. 3,4gün de bir brandayı çıkarıp havalandırmak gerekli.
  • Arabayı alması bir dert saklaması bir dert malesef aşağı yukarı herkesde bu sorun var aracı kapalı otoparka bırakmak daha iyi her yönden en azından üstüne kuşlar pislediğinde ve güneşin altında bekleyerek boya yanma derecesine gelmez.Araba için zaten güneşin altında çok durmasının bir yararı yok zararı var bu yüzden kapalı otoparkda kalması daha iyi olur.
  • quote:

Evi satıp kapalı otoparkı olan bir eve taşının, aracınız her an elinizin altında olmayacaksa ne anlamı var ki? İmzanızdaki araçlara da sahipseniz böyle bir araba alıp üstüne titremenizin ne anlamı var ki?

İmzamdaki diğer araçlar eski araçlarım. İmzamı daha net yapmalıyım belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Çeliktepe'de Sapphire AVM arkasında T-Park diye bir yer var. TAV Holding'e ait bir otopark, tamamen kapalı ve sel, deprem, yangın vs. gibi durumlara karşı sigortaları var.

T-Park olayı aklıma yattı aslında. Teşekkür ederim tavsiye için. Bir bakmakta fayda var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsafan

quote:

İmzamdaki diğer araçlar eski araçlarım. İmzamı daha net yapmalıyım belki de.

Anladım hocam, cevabın "bu araçlar zaten yakınımda" ya da "bu şirket aracı hep bende" olmasına karşın onu yazdım.

Yalnız bir de şunu düşünün, Allah korusun eşiniz ya da çocugunuz gece aniden rahatsızlansa bekleyin ambülansı gelsin. Hele bir de sırf siz aracınıza ulaşamadığınız için sevdiklerinizin başına birşey gelirse o arabayı al çöpe at yine rahatlayamazsınız. Bence kaldırım maldırım, çekinmeyin aracınızı evinizin önüne çekin, 120bin lira bir araca verebilecek gücünüz varsa bunları fazla dert etmeyin derim. Sokağa bırakın aracı ve başına birşey gelmesini istemiyorsanız araca ikide bir cila yaptırmayın, kirli bırakın, fazla umursamayın hiçbirşey olmaz. Yeterki sevdikleriniz yanınızda olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.