Şimdi Ara

Oto Anfi Adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar elimde pioneer gmx 924 4 kanal stereo anfi var. 1 adette hsk 163 3 yollu mid takımı var.arabayı sattım bunlar elimde duruyor degerlendirmek istiyorum. yarın kabin yapıcam. ama adaptörü kaç amper almalıyım bilmiyorm.

anfi degerleri sunlar

4 ch: (4 Ohm) 65Wx4
    4 ch: (2 Ohm) 75Wx4
    2 ch: (4 Ohm) 150Wx2

ben 4 ohmda kullanıcam. mid takımları güclü 150 rms istiyor. pionner gücsüz kalıcak ama yinede çalar. daha önceden araçta pioneer ile beslemiştim. tabiki bu mid takımının anfisini sattım dls a3 kullanıyordum. tamamen elimdekileri kullanmak için bu anfi ile çalıstırıyorum.

işin özeti kaç amper adaptör almalıyım power supply işimi görürmü ?
    https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwix7pKr9ufbAhWJ0LIKHaXFDIIYABAJGgJscg&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESEeD2Cu2etCOZafnpmp4bcvww&sig=AOD64_30zC1t1S5h8uO6BBIqnbQMomYwVw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwitzY2r9ufbAhWJWiwKHUo3AiIQww8IQQ&adurl=

su linkte bir adaptör var iş görürmü ?

• Genellikle kullananlar 12v 45 amper 550 waat öneriyor tm bilmiyorum yalan olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350-400w rahat yeter,,

Linkteki ürün olabilir / olur..

Varsa bulabileceğiniz 20-30 tl lik çıkma atx pc power suply lerde bu iş için uygun, tabi kalitesiz modelleri anfi bass vurunca kapanır korumaya geçer vs durumlarindan, sadece elde varsa çok uygun olur,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12v oto teyp e 19v verilirmi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.