merhaba arkadaşlar forumu tam olarak kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın.inşallah sorumu okuyan ve bir cevap yazan birileri çıkar burda.Sorunum arabamdaki anfi. ALPIN (alpine değil) marka bir anfi aldım 600x4 gayet güzel sesi var arabayı yeriden oynatıyor fakat bir arkadaşımın arabasında gördüm ön tarafa bir pot koymuşlar.Yani anfiden remote diye bir jack var aynı telefon jackı gibi oradan bir kablo çıkıyor ön tarafa kadar geliyor.anfi bagajda ön tarafatan ayar pot'u ile bas ları kısıp açabiliyor.Benim anfide de remote diye aynı jack'tan var fakat bacak bağlantılarını bilmiyorum.Elinde şeması yada bu kabladon olan biri varmı.Bana yazabilirmi nasıl bağlandığını.Bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.isterseniz msn'den yazabilirsiniz bütün gün açık.Msn adresim acelegel@hotmail.com teşekkür ederim.
iyide dostum benim bilşdiğim araba anfilerindeki remote teyibi açınca anfiyi devreye sokup kapatınca devre dışlı bırakmaya yarar senin bahsettiğin olay bir çeşit ton kontrol görevi bunu remoteden nasıl yapmışlar ilginç yani