Şimdi Ara

Oto branda tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marka ya da link ile tavsiyesi olan varmı?

Hepsiburadadan autoen marka aldım, çok ince naylon gibi birşey. İade edecem hiç boşuna denemeyin.

5 sene önce migrostan aldığım var gayet kaliteli, ince naylon gibi değil kalın plastik gibi. Hala da kullanılabilir ancak mevcut aracıma boyu uymuyor. Migrosa baktım branda yokmuş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 1 Ağustos 2019; 14:44:29 >

• 3 farklı satıcıdan 3 farklı ürün aldım. Hepsini iade ettim. Farklı markalarla aynı dandik brandayı satıyorlar. Çöp poşetinden hallice...

En son Gittigidiyordan Niken marka aldım, biraz pahalı ama ciddi bir kalite farkı var. Bunu tavsiye ederim
  • Hepsi çöp ve uzun vadede boyayı yakıyor. En güzeli pamuklu bez. Balkon perdesi cart curt satan yerlerde oluyor seç beğen al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki hazır oto brandaların kullanılan malzemelerin hepsi aynı. Sadece gramaj farkı var kullanılan malzemelerde. Ben oto döşeme işi yapıyorum. Hazır brandaları kış aylarında kullanmanızı tavsiye ederim. Yaz aylarında ise yazlık branda ( kaput bezinden ) özel dikilmiş brandayı tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    OTO HAVA KOMPRESÖRÜ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Oto boya ustalarından tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.