Şimdi Ara

OTO BUZDOLABI ALMAYI DUSUNUYORUM İŞE YARIYORMU BU CİHAZLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OTO BUZDOLABI ALMAYI DUSUNUYORUM AMA BILGIM YOK 300TL 500 TL GIBI BIUTCE AYIRDIM AMA BILGIM YOK VE İŞE YARAMI

• 300 500 ne ya çok fazla 50den başlıyor büyüklüne kalitesine göre en fazla 150 liraya falan çıkıyor ama bu cihazlar sadece uzun yol için iyi olabilir onun dışında pek işe yaradığını söyleyemem en azından kendim için zaten uzun yoldada alacağını alırsın bi yerden marketten falan filan bence çok gereksiz bişey.
  • peltier efekti denen yonteme gore sogutma yapiyor, elektrik tuketimi saatte yaklasik 50 watt/saat.
    araba calismiyorken geceden acik birakirsaniz sabaha akuyu bitirmis olur. sadece yolda giderken kullanabilirsiniz ancak sogutma kapasitesi
    cok basarili degil. Sadece serin tutabiliyorsunuz.
    Evlerdeki buz dolabi gibi kompresorlu olanlar guzel ancak cok pahali.
    Ozetle onermem
  • Yaklaşık 15 yıldır kullanıyorum. İçine soğuk olarak yiyecek içecek konduktan sonra, en az 24 saat konduğu sıcaklıkta muhafaza ediyor. İstenirse bir kaç buz kasedi ile sıcak konulan malzemeninde soğuması da sağlanır. Park halinde 1-2 saat dışında, daha fazla çalıştırılması aküyü bitirir. Otomobil çalışırken, istendiği kadar fişte kalabilir. 100-150 TL. ye çok güzel cihazlar alınabilir.
  • bnm arabada var gerçekten yazın çok işe yarıyor.ben sürekli araba kullandığım için hep lazım oluyor.gerçektende faydalı bir alet.
  • Araç buzdolapları profesyonel ve basit olmak üzere iki çeşit.
    Profesyonel olanlar evdeki buzdolapları gibi gazlı ve kompresörlü. Bınlarda sıfır derecenin altına indirmek bile mümkün.
    Amatör olanlarda ise bir pervane ve bu pervanenin üflediği havanın çarptığı soğutucu bir plaka var. Bu plakalı olanlarda soğutma ayarı yok. Dolap içi ısısı direk araç içi ısısına endeksli. Genellikle dolap içi ısı araç içi ısısının maximum 30 derece altına iner. Soğuma yaklaşık dolap çalıştıktan 1 saat sonra başlar.
    Marka olarak IGLOO tercih etmenizi öneririm bu grupta hem dayanıklı hem de soğutma gücü enyüksek olanıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.