< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Otorapor da bir kez expertiz yaptırdım. Yetkili servis expertiz yapmadığı için mecburen burayı seçtim.
araç 2011 model accent era, 105.000 km de dizel otomatik. En ful paketi aldım, 40 dk da en full paketi bitirdiler bu 40dk nın içinde dyno testide var. 40dk da neye ne kadar iyi bakıldı bilmiyorum. 8-10 sayfa rapor verdiler. Sonuç olarak 1- aracın motor yağ seviyesi aşırı fazla hemen boşalttırın denildi, 2- Triger kayışının acil değişmesi gerekiyor ses yapıyor dediler. Hemen ordan çıkıp yetkili servise gittim, durumu anlattım. Usta, bunun mu yağ seviyesi fazla, yağ çubuğuna bakmadın mı hiç dedi gülerek, çubuğa baktım gerçektende yağ seviyesi olması gereken noktada. Triger kayışı dedim, usta, bu arabada kayış yok zincir var, şuanda gayet düzgün, ses falan yok dedi. Daha basit bir arabanın yağ seviyesine bakamayan, triger kayış mı zincir mi anlamayan bir expertiz noktası daha modern, teknolojik olan araçlara nasıl bakıyor Allah bilir. Aracı alalı 10 ay oldu, 7-8 bin km yol yaptım, bi sorun yok araçta. |
+1
Biz de antalya otorapor 'da ciddi anlamda hatalarla ve sorunlarla karşılaştık. yine aynı şekil yetkili servise gittiğimizde öğrendik gerçekleri. hem kaportada hem motorda ---- ayrıca bu sistem kargolar gibi muhtemelen - yurtiçi kargodan herkes şikayetçiyken benim şubem çok çok çok temiz düzgün çalışıyordu , bunun gibi bişey bu da. anyayla konyayı bir tutmak akıl kârı değil zaten |
Bu firmaların alayını adı ekspertiz. Eline boya kalınlığı ölçün cihazı alan kendini ekspertiz yapıyor sanıyor. Bir konuda eksper yani "uzman" olabilmek için konu hakkındaki yetkinliği değerlendiren ve belgelendiren bir otoritenin olması gerekir.
|
Buyrun tavsiyenizi verin incelmesini yapin bilelim? Ortaya iddaa atıyorsunuz fakat benim firma ile uzaktan yakından alakam yok öğrenciyim zaten. Burası paylaşım forumu derdiniz varsa söyleyin bilelim. Herkes dolandırıcı olmuş dışarıda satıcısından ustasına ekspertizinden servisine.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 16 Mart 2018; 11:47:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 16 Mart 2018; 15:25:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |