Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para önemli değil dediğiniz gibi 2 adet slx kapısı bulsak daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellllo

Para önemli değil dediğiniz gibi 2 adet slx kapısı bulsak daha iyi olur...

Slx kapısı olmadan hiç güzel olmuyor inan.Senin canavarı full slx yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfacia07 -- 2 Haziran 2010; 14:43:33 >
  • arkadaşlar benim ön sisler farlar yanmadan yanmıyo bunları nasıl direkt bağlarım.kontağa da bağlı olmasın direkt yansın basınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

arkadaşlar benim ön sisler farlar yanmadan yanmıyo bunları nasıl direkt bağlarım.kontağa da bağlı olmasın direkt yansın basınca

Kardeşim slx ie araçlarda o bahsettiğin sorun hep var yapmasıda zahmetli bende niyet etmiştim ama baktım tesisat p.ç olacak kıyamadım Ama illada istiyorsan aklı başında bir elektrikçi ustaya yaptırmanda fayda var derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaSKaN_53

quote:

arkadaşlar benim ön sisler farlar yanmadan yanmıyo bunları nasıl direkt bağlarım.kontağa da bağlı olmasın direkt yansın basınca

Kardeşim slx ie araçlarda o bahsettiğin sorun hep var yapmasıda zahmetli bende niyet etmiştim ama baktım tesisat p.ç olacak kıyamadım Ama illada istiyorsan aklı başında bir elektrikçi ustaya yaptırmanda fayda var derim....

elektrik ustası mı ?mahmut hocam sana diyolar
  • quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 3 Haziran 2010; 23:49:36 >
  • evet mahmut
  • quote:

evet mahmut

Sigorta tablosunun boş bi yerinden çek bi kablo,sis düğmesine bağla.Far tertibatından gelen kabloyu çıkar düğmeden,olsun bitsin
  • arkadaşlar benim dörtlüler yanmıyor ne olabilir acaba sorun...
  • quote:

arkadaşlar benim dörtlüler yanmıyor ne olabilir acaba sorun...

Yanlış bilmiyorsam flaşörlere bak
  • quote:

sağ sol sinyanler yanıyormu peki?
  • Yanmaz arabada zor çalışıyorsa (marşa geç besıyorsa) bir tamirciye götür kaputu açar ve bir kablo vardı sökmeli takmalı onu temizler yada söker kabloyu direk bağlayarak üstünü bantla sarar.
  • quote:

4 lü yanmıyosa 2 liyle idare et işte,zaten arkadakiler belli olmuyo

Flaşör bi ihtimal,bi de onun devre sigortası var,belki de sigortası atıktır.Önerim hiç bilmiyosan,tek tek söküp sigortalarda kopuk olup olmadığına bakman.Bu konunun ilk sayfasına bakarsan,orda sigorta tablosu ve sigortanın amper değeri belirtilmiş,o sana yardımcı olacaktır
  • uzun far ve selektör lambaları göstergede yanmıyor?sigortadan mı acaba?bide marşa basınca çok fazla cıırrtt sesi almaya başladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overkill35 -- 5 Haziran 2010; 16:33:46 >
  • mrb...geçen hararet yükseldiğinde ben yedek anahtardan fanı açtım.biraz sonra anahtardan sigara
    dumanı gibi ince bi duman çıkmaya başladı ve anahtarı kapattım.söküp baktığımda anahtara gelen
    kabloların uçları erimişti.ne yapmam lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: overkill35

uzun far ve selektör lambaları göstergede yanmıyor?sigortadan mı acaba?bide marşa basınca çok fazla cıırrtt sesi almaya başladım...

Abi o zaman bir ustaya hemen götürüyosun ve flaşörüne sigorta tablana baktırıyorsun ve kontrol ettiriyorsun usta adam gibi birde bütün elektrik tesisatına baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhadam18

mrb...geçen hararet yükseldiğinde ben yedek anahtardan fanı açtım.biraz sonra anahtardan sigara
    dumanı gibi ince bi duman çıkmaya başladı ve anahtarı kapattım.söküp baktığımda anahtara gelen

Aynı düğmeden bir tane daha al birde uygun bir RoLe bunları taktır daha sorun yaşamazsın, Role olmayınca bütün yük düğmeye biniyor ve sonuç kaçınılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaSKaN_53

quote:

Orijinalden alıntı: ruhadam18

mrb...geçen hararet yükseldiğinde ben yedek anahtardan fanı açtım.biraz sonra anahtardan sigara

Aynı düğmeden bir tane daha al birde uygun bir RoLe bunları taktır daha sorun yaşamazsın, Role olmayınca bütün yük düğmeye biniyor ve sonuç kaçınılmaz...

yardımınız için teşekkürler başkan_53...
  • Ne demek kardeşim lafımı olur Bildiğini söylemeyen Dilsiz Şeytandır diyen bir ecladın torunları değilmiyiz tabiki bir birimize yardımcı olacağız Bizim bizden başka dostumuzmu var?...
  • Eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.