Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruhadam18

Eyvallah

Geçmiş sayfalara göz gezdir,istersen orda verdim,röle bağlantısını kendin de yapabilirsin,bi abimiz bağlatmış 15 lira galiba işçilik almışlar
  • Elektrik şakaya gelmez gözün kesiyorsa kendin yap tereddütün varsa 15 ver yaptır tesisatı yakmaktan iyidir derim...
  • Benim bi sorunum var elektrik hakkında.Geceleri farlar açıkken frene bastığım zaman şarj lambası hafiften yanıyor.Şarj dinamosunu söktürdüm diyotları kömürleri bilyalarını değiştirdim yine aynı.Ama şarjı ölçtürdüm şarjı normal ama bu lamba neden frene basıldığı zaman hafiften yanıyo?Düşük devirlerde değil mesela yüksek devirde de frene bastigim zaman yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazRaiL53

Benim bi sorunum var elektrik hakkında.Geceleri farlar açıkken frene bastığım zaman şarj lambası hafiften yanıyor.Şarj dinamosunu söktürdüm diyotları kömürleri bilyalarını değiştirdim yine aynı.Ama şarjı ölçtürdüm şarjı normal ama bu lamba neden frene basıldığı zaman hafiften yanıyo?Düşük devirlerde değil mesela yüksek devirde de frene bastigim zaman yine aynı

Konjektör ayarlayamıyor olabilir. Ustaya götürmedim ama kaloriferi açtığımda sinyali çalıştırırsam dalgalanma oluyor. Biz konjektörden şüphelenmiştik. Oradan değilse şse alma sorunu da olabilir. Daha iyi bilen bir arkadaşımız ekleme veya düzeltme yapabilir.

• Dinamoyu söktürdüm konjektör sağlamdı.Ama elektrikçinin dediğine bakarsan tofaşlarda hastalıkmış öyle diyo
  • İşin içinden çıkamadılarmı hastalık oluyor, alakası yok mutlaka bir yerde bir sorun var, benimde tahminim şase sorunudur kesin değil ama sadece tahmin...
  • Doğrusu şase benimde aklımdan geçti ama ne bilim?
  • LazRaiL53 şu 97 Kartal slx ateş kırızısını resimlerini koyda gözümüz araba görsün :)
  •  *** OTO ELEKTRİK ***

*** OTO ELEKTRİK ***

Şimdilik bunlar var abim.Şu cilayı bi atıyım o zaman daha şahane resimler koyacağım inşallah
  • quote:

*** OTO ELEKTRİK ***

*** OTO ELEKTRİK ***

Şimdilik bunlar var abim.Şu cilayı bi atıyım o zaman daha şahane resimler koyacağım inşallah

Araba Rize 'demi hocam, yoksa Trabzon 'damı? Mekan da tanıdık deliyor ama çıkaramadım bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 6 Haziran 2010; 16:58:36 >

• Hocam durum çok karışık ama kısa şekilde anlatıcam.Öncelikle mekan Istanbul/G.O.PAŞA araba dayımın arabası ama herşeyiyle ben ilgileniyorum yani 24 saat bende sayılırBaba tarafım Trabzon anne tarafım Rizeli olduğu için ve de bizim dayının normalde ikametgahı Rize de gözüktüğü için araba 53 plakaYoksa araba daha hayatında görmedi Rizeyi
  • quote:

Hocam durum çok karışık ama kısa şekilde anlatıcam.Öncelikle mekan Istanbul/G.O.PAŞA araba dayımın arabası ama herşeyiyle ben ilgileniyorum yani 24 saat bende sayılırBaba tarafım Trabzon anne tarafım Rizeli olduğu için ve de bizim dayının normalde ikametgahı Rize de gözüktüğü için araba 53 plakaYoksa araba daha hayatında görmedi Rizeyi

Epey karışıkmış

Maaşallah araba da canavar gibi imiş kazasız, belasız ve cezasız günler dilerim

• Yav fena değil ama gitmiyo yaaGerçi yakarı da iyi ekonomik ama motor biraz sağır galiba
  • Kartallar biraz ağır olur hocam heralde resimlerin boyutu büyük [simage][/simage] butonu ile düzeltirseniz sayfa kasmaz hemde görürüz resimleri
  • 97 kartal slx,in jantları 6 kollu değilmi? bu arada gitmiyor kısmına katılmıyorum Kartallar yüksek üçar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaSKaN_53

97 kartal slx,in jantları 6 kollu değilmi? bu arada gitmiyor kısmına katılmıyorum Kartallar yüksek üçar :))

Abi ikinci yarısında i.e çıkanlar 6 kollu
  • Hıım cehalet işte:)) Şaka bir yana o jantları hiç sevmiyorum...
  • quote:

Hıım cehalet işte:)) Şaka bir yana o jantları hiç sevmiyorum...

Aynen bende vallaAma en kısa zamanda gelıyor ınşallah çelık jantlar.Tabı sızın oylamanıza sunucam
  • quote:

quote:

Hıım cehalet işte:)) Şaka bir yana o jantları hiç sevmiyorum...

Aynen bende vallaAma en kısa zamanda gelıyor ınşallah çelık jantlar.Tabı sızın oylamanıza sunucam

CMS 40,mı?
  • CMS 40 ı Kartala pek yakıştıramıyorum aslında ne bılım?.Borbet tarzı bışey düşünüyorum ama onunda lastığı jantı dünya para.Çok kararsız kaldım valla önerılere açığım başkanım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.