Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LazRaiL53

CMS 40 ı Kartala pek yakıştıramıyorum aslında ne bılım?.Borbet tarzı bışey düşünüyorum ama onunda lastığı jantı dünya para.Çok kararsız kaldım valla önerılere açığım başkanım

CMS 40 jantlar iki boy. 13" bence de Kartal' a gitmiyor. 14" olursa olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

quote:

Orijinalden alıntı: LazRaiL53

CMS 40 ı Kartala pek yakıştıramıyorum aslında ne bılım?.Borbet tarzı bışey düşünüyorum ama onunda lastığı jantı dünya para.Çok kararsız kaldım valla önerılere açığım başkanım

CMS 40 jantlar iki boy. 13" bence de Kartal' a gitmiyor. 14" olursa olabilir.

Her zaman cms 40 alacaksan 14 lük al 13 lük kötü.Bana göre cms 61 bin kat daha iyi
  • Yav üzerindeki orjinal jantları zaten 14 Yani değişirse zaten 14 olacak ama ne bilim CMS 40 sanki yakışmıyo kartala.?Ya da bana öyle geliyo.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40248949/tm.htm
    Jant muhabbetinize burdan devam edin
  • Benim sol far değişmişti fakat yeni takılan da kararmaya başladı gibi. Farın camında su alma belirtisi yok ama aynasının renginde değişmeler var. Sizce toz ya da başka bir neden olabilir mi?

Sağ farın sadece üstünde hafif bir karartı var. O da ampulün ısısından olabilir, normal görünüyor. Aydınlatması, ayarı gayet güzel.
  • quote:

Benim sol far değişmişti fakat yeni takılan da kararmaya başladı gibi. Farın camında su alma belirtisi yok ama aynasının renginde değişmeler var. Sizce toz ya da başka bir neden olabilir mi?

Sağ farın sadece üstünde hafif bir karartı var. O da ampulün ısısından olabilir, normal görünüyor. Aydınlatması, ayarı gayet güzel.

Kalite farkı,ne marka taktırdın farı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

Benim sol far değişmişti fakat yeni takılan da kararmaya başladı gibi. Farın camında su alma belirtisi yok ama aynasının renginde değişmeler var. Sizce toz ya da başka bir neden olabilir mi?

Kalite farkı,ne marka taktırdın farı?

Yan sanayi bir üründür ondan içindeki yansıtıcı boya solmuştur

• yüksek watlı ampuller karartma yapıyomuş bende öyle duydum.
  • Yüksek watt daha fazla ısı ve ordaki yansıtıcı şeyin eriyerek kararması mehmet hocam
  • İki ayna da Farba. Sağdaki sanki yeni takılmış gibi. Soldakini değiştirince aynıydı ama bir müddet sonra arasında ton farkı oldu. Su, toz gibi haşaratlara karşı zayıf yerleri varsa yerlerini yazarsanız kontrol edeceğim. Malum, ayarlanan birşey olduğu için söküp inceleyemiyorum.
  • Farba sağlam marka ötekini sonradan aldığından olmuş olabilir ben mako alırım her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Farba sağlam marka ötekini sonradan aldığından olmuş olabilir ben mako alırım her zaman

Ya bu bizim farların hepsi hikaye paraya kıyıp far modifiye yaptırmadıkça istenilen sonucu almak neredeyse imkansız Ben Ayfar siyah zemin uzun kısa mercek modifiye tavsiye ederim. diyeceksinizki senin fralar öylemi? yok değil ama ilk fırsatta olacak inş.
  • Biraz önce dikkatle inceledim. Karartılar aslında tozmuş. Ayrıca içinde bir de örümcek geziniyor. Sağ taraftan faklı kısımlara da müdahale ederim. Farın camı da sağlam bir şekilde tutunuyor. Arkadaki lastikleri, tahliyesini falan söküp inceleyeceğim. Hata bulursam paylaşırım.
  • quote:

Biraz önce dikkatle inceledim. Karartılar aslında tozmuş. Ayrıca içinde bir de örümcek geziniyor. Sağ taraftan faklı kısımlara da müdahale ederim. Farın camı da sağlam bir şekilde tutunuyor. Arkadaki lastikleri, tahliyesini falan söküp inceleyeceğim. Hata bulursam paylaşırım.

Bak şu örümceğe girecek başka yer bulamamışmı yanacak sıcaktan zavallı
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün parkları açtım.5 sn sonra gösterge aydınlatma ışıkları söndü.İnip baktım sol ön park ve sağ arka park yanmıyor.Kısalar ve uzunlar sorunsuz.Ne olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün parkları açtım.5 sn sonra gösterge aydınlatma ışıkları söndü.İnip baktım sol ön park ve sağ arka park yanmıyor.Kısalar ve uzunlar sorunsuz.Ne olmuş olabilir?

Sigortalardan biri göstergeye bağlı. Sanırım sol park sigortası olacak. Sigorta kutusu üzerinde sağa-sola ışık veren ampul işareti olan sigortalara bakın. Onlardan birisi atmıştır. Onu değiştireceksiniz ama öncelikle sorunu bulursanız takacağınız sigorta da erimez.
  • quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün parkları açtım.5 sn sonra gösterge aydınlatma ışıkları söndü.İnip baktım sol ön park ve sağ arka park yanmıyor.Kısalar ve uzunlar sorunsuz.Ne olmuş olabilir?

Sigorta atmıştır,aynısı bana olmuştu bi taraf yanıyor bi taraf yanmıyordu

edit:mesajı atarken dh konsey benden önce davranmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc vtec -- 10 Haziran 2010; 21:12:30 >
  • Ben hepsi tek sigortaya bağlıdır diye ihtimal vermemiştim.Sorun sanırım gösterge ışıklarından bağlarken uçlarını açık bırakmıştım galiba kısa devre yaptı.Tekrar göstergeyi sökmedim üşendim.Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Ben hepsi tek sigortaya bağlıdır diye ihtimal vermemiştim.Sorun sanırım gösterge ışıklarından bağlarken uçlarını açık bırakmıştım galiba kısa devre yaptı.Tekrar göstergeyi sökmedim üşendim.Teşekkürler arkadaşlar.

Hatanı bildiğine göre çözmen kolay olacak. Farlarda da sigortalar sağ-sol olarak ayrılıyor. Ben de parkları açtığımda rezistans ikazı yanınca kaçağı bulmak için sigortaları söküyordum. O zaman farketmiştim. Sol sigorta gibi hatırlıyorum ama emin olamadığım için kesin diyemiyorum. Hatta sigorta panelinin de solunda değil sağında gibi hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 10 Haziran 2010; 21:34:43 >

• Arkadaşlar bu arada merkezi kilit ile uzaktan kumandayı aldım.Montajı hakkında birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    1-Merkezin kilidin şemasında manuel switch trigger var. bu kablolar boş mu kalacak?
     *** OTO ELEKTRİK ***
    2-Uzaktan kumanda montajı şema 4 e göre mi olacak?Eğer öyleyse ben zaten siyah ve kırmızı kabloyu aküye bağlayacağım ama montaj şemasında turuncu/turuncu-siyah/sarı/sarı-siyahı da aküye bağlamam gerektiği söyleniyor.Napmam lazım?
     *** OTO ELEKTRİK ***
     *** OTO ELEKTRİK ***

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.